iyi haftasonlarııııı....:eek:.kom.uyk
Printable View
iyi haftasonlarııııı....:eek:.kom.uyk
[quote=kokohan23;403580]Matriksin yaptığını gördünüz değil mi?17.30 da dax djı spx verisini kesti 17:35 te tekrar verdi.yazıklar olsun böyle veri sağlayıcıya..[/quote]
ben göremedim,çünkü bende yok..:)))
dur hemen sinirlenme,bwelki teknik arıza olmuş olabilir yahu..:rolleyes:
[quote=elmas;403578]Tepki geldi ama mor 72900e ulaşamadan kahverengi 72675e takıldı. Hem vade sonu hem de haftasonu. Hiç sevmiyorum bu vade sonlarını. Şaşırtmak için her türlü numarayı yapıyorlar.[/quote]
vadesonu için çekinmeyin,
çünkü demin konuştum,.kom Solotürk onları şaşırtmak için her numarayı deneyecekmiş,hehehhhh....:D.brv
selçuklu tşk edip kaçıyosun,:(
bişi diğil abi...:D
gel uğra abi çay kave içelim...::::rolleyes::cool:
Telefon açtım matrikse verilerini yurtdışından aldıkları yerden kayanaklanıyormuş.not haberlerinde ekranın donmasına cevap veremedi şerefsiz.
Saraylı, dolar ve sp için pivot sistemi atmanız mümkün mü?
Yürekten teşekkür ederim . Sırf Solotürkü kullanmak için MS edindim, ama değdi gerçekten.
Hocam siz hangi veri sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
[quote=kokohan23;403588]Telefon açtım matrikse verilerini yurtdışından aldıkları yerden kayanaklanıyormuş.not haberlerinde ekranın donmasına cevap veremedi şerefsiz.[/quote]
kokohan sakin ol..;)
sen de;
tanıtımında : "not haberlerinde donmaz" yazan platforma bak...:..:
iyi tatiller
[quote=elmas;403589]Saraylı, dolar ve sp için pivot sistemi atmanız mümkün mü?
Yürekten teşekkür ederim . Sırf Solotürkü kullanmak için MS edindim, ama değdi gerçekten.[/quote]
geçenlerde verdiğim formülü herhangi bir piyasa için kullanabilirsiniz,yalnız en son ifadede yuvarlamayı kaldırın,yani sadece q1;q2;.... olsun...;)
Solotürk için herşeye değer....brv
[quote=kokohan23;403590]Hocam siz hangi veri sağlayıcısını kullanıyorsunuz?[/quote]
abim ben :
FX2000,FXPlus ve MS kullanıyorum,yetiyo...:)
[quote=kokohan23;403588]Telefon açtım matrikse verilerini yurtdışından aldıkları yerden kayanaklanıyormuş.[B]not haberlerinde ekranın donmasına cevap veremedi şerefsiz.[/B][/quote]
bu duruma alış sinirlerini bozma derim:..:
Ben dilekçe ile başvurdum, aracı kurumumu arayıp beni şikayet etmişler. Matriks'in üyelik bedelini aracı kurum ödüyormuşta ben niye Matriks'i şikayet ediyormuşum diye:mad:
Malesef şu an için bunların yasal alternatifi yok. Bunlar da bunu kullanıyor hatta sömürüyor gibime geliyor.
Herkese iyi haftasonları dilerim....lelele