iş yapmaz yaa, bugün maçaları yemiyor basmaya, yurtdışını görecekler illaki :)
Printable View
iş yapmaz yaa, bugün maçaları yemiyor basmaya, yurtdışını görecekler illaki :)
vadeliyi bilmemde, spot piyasada bikaç gün elde hisseyle gecelenmez, saygılar.
[QUOTE=traderx;57809]bende şaşırmıştım millet sırada bekliyor, enorton bey traderxe cevap veriyor, dur baba bir dakika vobu çökerttiler falan.dng[/QUOTE]
:D:D:D:D
Sn traderx az önce söylediklerinize katılıyorum lütfen beni yanlış anlamayın... Kriz çıkıyor diye sevinmenin mantığı yok, günlerdir buradaki bazı arkadaşların üsluplarına karşı çıktım...
5 dakk system short signalde 15 dakk system short signalde gun short signalde. ben halen flat ..
Amerika eksi açıldı bizimki toparlıyor, yarına işler çok karışık heralde.
Dolar / yen pariteside perişan vaziyetten kurtulamadı gitti, eur/usd den başka pariteye bakmıyor kimse, saygılar.
[QUOTE=enorton;57814]:D:D:D:D
Sn traderx az önce söylediklerinize katılıyorum lütfen beni yanlış anlamayın...[/QUOTE]
estağfurrullah zaten bir kriz anında ilk topun ucunda bankacılar var malesef, Allah korusun mesela öyle bir durum olmasını bu forumdan kim ister, Allah kimsenin çocuklarını ekmeksiz bırakmasın.
[QUOTE=traderx;57817]estağfurrullah zaten bir kriz anında ilk topun ucunda bankacılar var malesef, Allah korusun mesela öyle bir durum olmasını bu forumdan kim ister, Allah kimsenin çocuklarını ekmeksiz bırakmasın.[/QUOTE]
Sanırım öyle bir durum olursa bizim bankanın en son eleman çıkarması lazım. Şube başına çalışan ortalaması diğer bankalarda 25-30 kişi arasında değişirken bizde 17...
Dow dan hayır yok, tekrar en düşüğü dener bu, yeni en düşük dahada aşağılarda olursa görün siz borsalar nasıl düşermiş, varmı 31 de tutunmak vob py si seniiii:) saygılar.
[QUOTE=enorton;57801]Bi de vob trader bizim başkan çıkarmış :D
Hayır değil :)[/QUOTE] hehehe ben sizin şubelerden birine ajan soktum!
Piyasalar gridir bence bunu herkesin anlaması gerekir. Burada her gün dolar uçacak diyenlerin aynısı geçen yıl sn desperado hergün dolar 1 lira olacak, tuvalet kağıdı olacak yazıyordu... Krizde olan ülke ABD ama güvenli liman yine ABD, dolara tüm dünyada talep var... Kendisi kısa vadede haklı, uzun vadede haksız çıktı... Buradaki kişiler günlük hatta saatlik pozisyon alıyor. Ben spot 100 de 26500 ler tutar diye umut ediyordum ama orası da tutmayacak anlaşılan. Dün öğleden beri kısayım ama krizin bitmesini ve borsaların yükselmesini temenni ediorum.
Saygılar...
MB rezervi 71 milyar dolarmış, yabancılara yetermi bilmem, müdahale gelirse alır götürürler, gelmezse fiyat dahada artar bence, fakat bu hafta en az 10 milyar dolar kaptırır bunlara, idare edeceği kadar dolar var ama, bizimkiler idareli kullanamazsa iş kötü tabii, saygılar.
Bide şöyle düşünmeleri lazım, dünyada değerlenen doları neden kaptıralım demeleri daha mantıklı, o zaman zaten ytl direk değer kaybetmeye mahkum, bakalım neler olacak, saygılar.