-
satışlarında alışlarında devamı gelmiyor...sıcakta zaten baylılıyoruz sağolsunlar birde piyasada bayıyorlar...
tatile gitmek lazım...ama lap top yok bende.olmadı masaüstü PC yi götürürüm bende.otelden plaja kablo çekerim bi tanede plastik masa ile sandalye bir de şemsiye...hatta suyun içine kurarım masayı ayaklarımlada şıpır şıpır sovuk sovuk suylan oynarım hohohohohoo ::::::::::::
yapsam var ya bunu yurdum insanı diye kesin ana habere çıkarıtırlar beni.hepinize el sallarım...:::
-
Sazan toplantıları sonlandırır. Sistem hala Long durumunu muhafaza etmekte ve fakat grafik koyacak enerjisi kalmamıştır. Binaenaleyh (dün dündür bugün bugündür.!), iyi akşamlar diler ve kaçar.
-
-
sıfır işlem long devam yıllanmış şarap gibi oldu bu longlar:)
-
60 dk ve altında tüm periyotlar satta..
bugün 47 bin üstünde kalamayarak bence zayıflama işareti verdi piyasa uzun aradan sonra..
ben kısa giriyorum haftasonuna.
pazartesi 47 bin üstünde başlayacak olurlarsa uzuna döneriz.nasip..
-
-
[QUOTE=enorton;132309]Geceye short...[/QUOTE]
bende short devam ... sistemler satta 5-15-60
-
[quote=sovalye;132307]sıfır işlem long devam yıllanmış şarap gibi oldu bu longlar:)[/quote]
diikat derim..bunla ryıllandıkça buharlaşıyo..değerlenmiyo :)
-
[quote=Astatin;132311]diikat derim..bunla ryıllandıkça buharlaşıyo..değerlenmiyo :)[/quote]
varsın biraz buharlaşsın
nefes almak için biraz nefes vermek lazım:)
-
cümleten iyi akşamlar .... iyi haftasonları ... :o:o:o:o:
-
çok piss alış baskısı var .. longgg hayırLı huzurlu ve bol güneşli İMF siz bir tatil diyorumm...svg..
-
[quote=sovalye;132312]varsın biraz buharlaşsın
nefes almak için biraz nefes vermek lazım:)[/quote]
walla seni bilmem ama ben, hatta çoğunluk, ters pozda kaldığı zaman hava alıp verme işini burnundan yapmıyo..misal: bakınız bay TOBREG in mesajları.. -yusuf, yusuf ve fıs fıs şeklinde olanlar-
-
Bu enflasyon rakamlarını yorumlayacak varmı. Düşükmü geldi? yüksekmi? Beklenti bumuydu.
geceye $hort girdim.
-
geceye istemeyerek son saniye tuşu ama gitmedi kısa kaldık,
günü +850 points bitrdik yarın havuza girecem hohohoh::: hoşçakalın.
-
[quote=Astatin;132315]walla seni bilmem ama ben, hatta çoğunluk, ters pozda kaldığı zaman hava alıp verme işini burnundan yapmıyo..misal: bakınız bay TOBREG in mesajları.. -yusuf, yusuf ve fıs fıs şeklinde olanlar-[/quote]
iftira etme, ne malum yusuf adlı arkadasımı özlemedıgım.dng
-
trend lazım bana böyle hareketler zaten karın doyurmuyor
marbaş *******sını görmüyormusunuz tam destek kırılacak hoop yukarı yapıyor short olupta napıcam
long ta kazandırmıyor ama böyle günlerde biraz esnek olunca en azından kevgire çevirmiyorlar.
-
Kapanış Pastası rica etsem???.boks.
-
[quote=traderx;132317]geceye istemeyerek son saniye tuşu ama gitmedi kısa kaldık,
günü +850 points bitrdik yarın havuza girecem hohohoh::: hoşçakalın.[/quote]
Abi ben de inanamıyorum 900 puan karla bitirdim günü.Net 800 puan kar.Bereket versin.Ben de inanamıyorum hala böyle saçma günden nasıl para kazandım.Kısmet.Geceye flatım.Bu gece açık yer yok zaten.Bu borsanın yönü yukarı haberi olsun herkesin.Şövalye abi daha çok yıllanır.Yine alacak 4000 5000 puan daha.Yine kazanacak.Bugün yapılan öyle saçma sapan bi ufak garanti bankası dökmesi idi.Devam edecek bence artış.Hala kırılmadı önemli yerler.Bu hacimle olmaz birşey.Geçerli değildir bu hacimle kırılmalar.Bugün 20 30 tur atmışımdır.3 tane zararlı işlem ya var ya yok.:..:üüüHadi görüşürüz.
-
long devam zarar katmerlendi...benim günlükler alda..bide gönlüm alda...1000 puan bile düşürmediler..güçlüyüz..
-
[quote=traderx;132317]geceye istemeyerek son saniye tuşu ama gitmedi kısa kaldık,
günü +850 points bitrdik yarın havuza girecem hohohoh::: hoşçakalın.[/quote]
günlük işlem aralığının üstünde performans sergilemişsin.tebrikler..
havuzu değil denizi hakeder bence bu performans :..:
-
hsonuna SHORT...para edecek mi? neredeyse IMPOSSIBLE...sistem SHORT deyu SHORT kaldık...
ben bari hsonu şu plaja masaüstü PC kurma işini bi araştırıym :D
şu yeni açılan otelin plajına kuracağım masaüstünü neydi o MADRAN PALACE mıydı? :D
evet onun plajına kuracam anasını satıym şanımız yürüsün öyle üfürükten pansiyon plajına kurulmaz...masaüstü PC bu hıyar turşusu değil :D
-
Geceye SHORT devam...Gerçi birileri tahminen Dow Future'un P.tesi artı açılış yapacağı düşüncesine istinaden geçmiş bir iki güne nazaran VOB'u SPOT 30 endeksin bir hayli üstüne atarak kapattılar...Short'çular için tedirgin edici bir durum ama neyse artık kısmet...Herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum...
-
[quote=QUEEN;132322]long devam zarar katmerlendi...benim günlükler alda..bide gönlüm alda...1000 puan bile düşürmediler..güçlüyüz..[/quote]
öyle elbette, cok gucluyuz, allah nazarlardan korusun
(yusuff )
-
piyasa sinyal doğrultusunda yürümediği sürece ben gün içi alış-satışlardan para kazanamıyorum açıkçası..
en az 500 puanlık bi hareket lazım sinyal sonrası yoksa mama yok bana.
-
[QUOTE=tuareg;132326]öyle elbette, cok gucluyuz, allah nazarlardan korusun
(yusuff )[/QUOTE]
güçlüyüz dabiii.100 puvan düştük bugün...:p
-
[quote=SEYYAH;132324]hsonuna SHORT...para edecek mi? neredeyse IMPOSSIBLE...sistem SHORT deyu SHORT kaldık...
ben bari hsonu şu plaja masaüstü PC kurma işini bi araştırıym :D
şu yeni açılan otelin plajına kuracağım masaüstünü neydi o MADRAN PALACE mıydı? :D
evet onun plajına kuracam anasını satıym şanımız yürüsün öyle üfürükten pansiyon plajına kurulmaz...masaüstü PC bu hıyar turşusu değil :D[/quote]
madrana masaüstü kurdurmazlar,görüntü kirliliği yapar :)
çift çekirdekli bişeyler alman lazım ki madranda tatil planın varsa değil 2 16 çekirdeklisinide alırsın :::
-
dax güniçi yeni en düşük yaptı..
uzun vadede görüntü iyice bozuldu dax ta..
-
-
[QUOTE=YAVUZHAN;132330]dax güniçi yeni en düşük yaptı..
uzun vadede görüntü iyice bozuldu dax ta..[/QUOTE]
daxı dakan kim..bizdeki görüntü eyüdür..ben beğeniyorm
-
[quote=YAVUZHAN;132329]madrana masaüstü kurdurmazlar,görüntü kirliliği yapar :)
çift çekirdekli bişeyler alman lazım ki madranda tatil planın varsa değil 2 16 çekirdeklisinide alırsın :::[/quote]
Madrana tatil parası olan adamın vobta ne işi varya.:D:o:::
-
[quote=GOKHANFINDIK;132321]Abi ben de inanamıyorum 900 puan karla bitirdim günü.[/quote]
ben biliyorum nasıl aldığını 900 puanı. :D
-
[quote=unlimitted;132334]ben biliyorum nasıl aldığını 900 puanı. :D[/quote]
Foruma takılmıyon abi.Gizli yerelerdesin galiba.:o
-
[quote=GOKHANFINDIK;132335]Foruma takılmıyon abi.Gizli yerelerdesin galiba.:o[/quote]
işler biraz yoğun Gökhan.
3 ayrı ipte oynuyoruz malum. o yüzden [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
marbaşçı olmasa 250 puan daha alırdın sen ama :D
-
[img]http://img23.imageshack.us/img23/835/dnyah.png[/img]
-
[i][color=#FF0000][b]Haziran'da TÜFE aylık %0.11, yıllık %5.73 arttı [/b][/color]
Enflasyon Haziran ayında TÜFE'de yüzde 0.11, ÜFE yüzde 0.94 arttı. Yıllık enflasyon TÜFE'de yüzde 5.73 olarak gerçekleşti.
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre yıllık enflasyon TÜFE'de yüzde 5.73, ÜFE'de yüzde -1.86 oldu.[/i]
-
[IMG]http://i44.tinypic.com/14m6gz5.png[/IMG]
-
[URL=http://img195.imageshack.us/i/kimt.png/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/622/kimt.png[/IMG][/URL]
-
size tatlı tatlı imf hikayeleri anlatacağım haftasonu...
-
[quote=QUEEN;132341]size tatlı tatlı imf hikayeleri anlatacağım haftasonu...[/quote]
Tatlı deyince ,SEYYAH'ın iştahı şimdiden kabarmıştır herhalde..
[FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT]
-
[quote=QUEEN;132341]size tatlı tatlı imf hikayeleri anlatacağım haftasonu...[/quote]
Sanırım 6 ay sonra ilk defa flatım.İmf olur suikast planları olur ergenekon olur ne anlatırsan anlat story gibi dinlerim.Hepsine hazırlıklıyım.:::