Vob tobo yapmış günlük.Fincan kulp formasyonu da diyebiliriz.Hedef yukarılar 65000 falan.
Printable View
Vob tobo yapmış günlük.Fincan kulp formasyonu da diyebiliriz.Hedef yukarılar 65000 falan.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132344]Vob tobo yapmış günlük.Fincan kulp formasyonu da diyebiliriz.Hedef yukarılar 65000 falan.[/QUOTE]
ayyy..flaş haber gibi geldi bir an...::::p:p
[QUOTE=traderx;132317]geceye istemeyerek son saniye tuşu ama gitmedi kısa kaldık,
günü +850 points bitrdik yarın havuza girecem hohohoh::: hoşçakalın.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Pişşşt nereye kaçıyon. Bİ şey anlatacaktın?[/B][/COLOR]
[QUOTE=traderx;132267]ben daha yeni farkettim.
ben teonun yazdığı şekilde bugün çalışsaydım +700 civarı değil -700 civarı olurdum, marj çok dar 200 puan olmaz
akşama bildiğim kadar anlatırım.[/QUOTE]
[quote=QUEEN;132346]ayyy..flaş haber gibi geldi bir an...::::p:p[/quote]
Halil Rençber gibi sakalımız mı var topsakal:..: yorumumuz matrikse anında flaş geçsin.üüüüüüYok kahrolsun shit.:o:o:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132348]Halil Rençber gibi sakalımız mı var topsakal:..: yorumumuz matrikse anında flaş geçsin.üüüüüüYok kahrolsun shit.:o:o:D:D[/QUOTE]
senin yorumlar matrixe geçse gerçekten süper olurdu:..::..:
Bakın bu mevzuatları 20 kere okudum.Yine okuyorum.Takip ediyorum.Ama yeni bir düzenleme daha gelmiş voba.Piyasa yapıcılığı başladığı için altında.Oradaki emir yazanlar bol bol alıp satacakları için emir de iptal etmeleri gerekiyor.Onlar bundan muaf tutulmuşlar.İradi emir iptali cezası ödemeyecekler.Vob market genişlesin diye yapıyorlar ama bunlar bu eski kafalılıkla bir arpa boyu yol alamazlar.Bakmayın vobun çok geliştiğine.Vob gelişme nedeni insanların hisseden bıkması ve düşüşe geçen borsada düşüşe oynama isteği.Açığa satmaya her kurum izin vermez müşteriye.Hem de aktife satamazsınız açığa.Bu emir iptal olayına bence başka düzenlemeler gelmeli.Cezalar fazla ağır.
[quote=QUEEN;132349]senin yorumlar matrixe geçse gerçekten süper olurdu:..::..:[/quote]
GF: 65000 banko diyor.Günlük yorum.Yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.Mevlüt vardı ya kutu yarışmasında.Adam tcell reklamında baş oyuncu olmuş.Osman Tan Erkır bile ikinci planda kalmış reklamda.Adam kurtardı be kendini.Helal olsun iki makara yalakalık cart curta işi bitirdi.
[QUOTE=VOBiX;132347][COLOR="Blue"][B]Pişşşt nereye kaçıyon. Bİ şey anlatacaktın?[/B][/COLOR][/QUOTE]
geldim:..:
gün içi uzlaşma biliyorsunuz 2 şekilde değişir
1-fiyatların 10 dk içinde bir önceki uzlaşmadan %0,5 farklı fiyattan işlem geçince
2-tek seferde bir önceki uzlaşmadan farklı fiyattan 100 kontrat işlem geçince değişiyor.
[B]öncelikle bu strateji sadece yatay ve sığ piyasada işe yarıyor [/B]onu baştan söyleyelim çünkü trend piyasalarda diyelim yukarı trend var en son uzlaşmaya uzun girdiniz uzlaşma değişti ve şortladınız uzlaşma 1 kademe düştü, ama trend olunca 100 kontrat etkilemez trendi bir anda hızlıca 3-4kademe kalkar farkına varamayız.(vob ilk kurulduğunda daha sığ olduğu için ozamanlar çok daha işe yarıyordu)
[U]Alım koşulu[/U]: en son uzlaşmayla şorta geçtiniz diyelim ondan sonra 3-4 kademedüştü eğer aktif kademeden aldıklarında uzlaşma değişirse uzuna geçmek gerekir hemen, öyle 200 puan falan beklenmez, eğer uzlaşma aktif kademeden satışla düşüyorsa ve satış baskısının devam ettiğini hissederseniz, uzuna geçilmez şorta devam edilir.
[U]satış koşulu[/U] ise yukarda anlattığımın tam tersi.
bunu uygularken temkinli olmak lazım 10 sefer çalışır 50 puandan 500 alırsınız 1 terste hepsi gidebilir, bugün en son mesela 47000 lerden 46500 lere düşmeden önce 2 sefer uzun uzlaşmayı atladım çünkü seans sonuna doğru satış geleceğini düşünmüştüm o uzlaşmının birini atlamasaydım o hızla gelen satışa büyük ihtimal yetişemeyecektim en az 250 puan zarar gelecekti, velsahılı temkinli olmak lazım.
ayrıca öğlenki teo beyin dediği gibi py bunu uyguluyor diye bişey yok çünkü uzlaşmayı değiştiren zaten adamın kendisi uzlaşmaya göre nasıl poz alsınki:..:
hepsi bu çok basit yani.
[QUOTE=QUEEN;132349]senin yorumlar matrixe geçse gerçekten süper olurdu:..::..:[/QUOTE]
"çok pis satış baskısı var çökecez kaçın", arada marbaşçıya kalay, birde teknik sistemcilere azar falan, sabah açılış yorumu: bugün havadan para dağıtacaklar, kapanış yorumu beynime sinyal geldi geceye full long hala longlamayan gitsin gevrek satsın bilmeyen oynamasın:..:
çok süper olurdu kesin:..:
Bence düşüş daha yeni başlıyor! Tamam vadelide yükselen trend kırılmadı bu kısacıların en büyük handikapı! Sanırım bunu bekliyoruz.AMON RA' nın tosunları da dahil kullandığım saatlik ve 15 dk lık sistemler satta! Bu sinyallerin negatif uyumsuzluk sonrası gelmesi beni umutlandırıyor.Tüm gün dışardaydım ekran başında olsam short açar ve onlara gözüm gibi bakardım.Olsun 16:45-50 gibi geldim 46675 ten 1/3 short açtım. (Grafik vadeli saatlik)
[quote=traderx;132352]geldim:..:
gün içi uzlaşma biliyorsunuz 2 şekilde değişir
1-fiyatların 10 dk içinde bir önceki uzlaşmadan %0,5 farklı fiyattan işlem geçince
2-tek seferde bir önceki uzlaşmadan farklı fiyattan 100 kontrat işlem geçince değişiyor.
[B]öncelikle bu strateji sadece yatay ve sığ piyasada işe yarıyor [/B]onu baştan söyleyelim çünkü trend piyasalarda diyelim yukarı trend var en son uzlaşmaya uzun girdiniz uzlaşma değişti ve şortladınız uzlaşma 1 kademe düştü, ama trend olunca 100 kontrat etkilemez trendi bir anda hızlıca 3-4kademe kalkar farkına varamayız.(vob ilk kurulduğunda daha sığ olduğu için ozamanlar çok daha işe yarıyordu)
[U]Alım koşulu[/U]: en son uzlaşmayla şorta geçtiniz diyelim ondan sonra 3-4 kademedüştü eğer aktif kademeden aldıklarında uzlaşma değişirse uzuna geçmek gerekir hemen, öyle 200 puan falan beklenmez, eğer uzlaşma aktif kademeden satışla düşüyorsa ve satış baskısının devam ettiğini hissederseniz, uzuna geçilmez şorta devam edilir.
[U]satış koşulu[/U] ise yukarda anlattığımın tam tersi.
bunu uygularken temkinli olmak lazım 10 sefer çalışır 50 puandan 500 alırsınız 1 terste hepsi gidebilir, bugün en son mesela 47000 lerden 46500 lere düşmeden önce 2 sefer uzun uzlaşmayı atladım çünkü seans sonuna doğru satış geleceğini düşünmüştüm o uzlaşmının birini atlamasaydım o hızla gelen satışa büyük ihtimal yetişemeyecektim en az 250 puan zarar gelecekti, velsahılı temkinli olmak lazım.
ayrıca öğlenki teo beyin dediği gibi py bunu uyguluyor diye bişey yok çünkü uzlaşmayı değiştiren zaten adamın kendisi uzlaşmaya göre nasıl poz alsınki:..:
hepsi bu çok basit yani.[/quote]
Bu olay şimdi sökmez.Onun uzmanı fantomdur.Hem önceden 500 puan değişimdi.Şimdi 250 puana indirdiler uzlaşma değişir.0.5 gibi bir oran yok.Ayrıca önceden 1000 işlemdi o olay.2.şık 1000 işlemdi.Şimdi ise 100 işlem.1000 işlem tamamlanmayınca efg kendine alıp satardı 1000 tamamlardı.Uzlaşma ayarı çekerlerdi.İnsanlar ceplerinde olmayan para ile long short açarlardı.Şimdi çok mantıklı oldu bu olay.Şimdi gerçi 1000 adet bile oluşur kademede.Neyse eskidi o uzlaşma devirleri.Önceden oluyordu.Tam uzlaşmadan dönerdik.
[quote=AMON RA;132354]Bence düşüş daha yeni başlıyor! Tamam vadelide yükselen trend kırılmadı bu kısacıların en büyük handikapı! Sanırım bunu bekliyoruz.AMON RA' nın tosunları da dahil kullandığım saatlik ve 15 dk lık sistemler satta! Bu sinyallerin negatif uyumsuzluk sonrası gelmesi beni umutlandırıyor.Tüm gün dışardaydım ekran başında olsam short açar ve onlara gözüm gibi bakardım.Olsun 16:45-50 gibi geldim 46675 ten 1/3 short açtım. (Grafik vadeli saatlik)[/quote]
Hep de insanlar ekran başında olmadığında kaçırıyor fırsatları kahretsin.Ekranda iken gelmiyor bu fırsatlar.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132356]Hep de insanlar ekran başında olmadığında kaçırıyor fırsatları kahretsin.Ekranda iken gelmiyor bu fırsatlar.[/QUOTE]
Haklısın bazen kısmet bazen ismet denk geliyor! Dün akşamki mesajımda uyumsuzluğun farkında olsaydım geceye short girerdim demiştim zaten! Açılıştaki yukarı hareket dahil gün boyunca görünüm hiç değişmemiş! Gün boyunca hiç takip edemeyeceğim bir piyasada neden pozisyon açayımki?
[quote=AMON RA;132357]Haklısın bazen kısmet bazen ismet denk geliyor! Dün akşamki mesajımda uyumsuzluğun farkında olsaydım geceye short girerdim demiştim zaten! Açılıştaki yukarı hareket dahil gün boyunca görünüm hiç değişmemiş! Gün boyunca hiç takip edemeyeceğim bir piyasada neden pozisyon açayımki?[/quote]
Peki takip edemediğiniz bir borsayı nasıl algılayacaksınız hareketleri?İzlenmeyen borsada yönü nasıl tayin edeceksiniz de poz açacaksınız?Ben bir gün izlemeyim bu vobu bildiğim herşeyi unutuyorum.Odaklanamıyorum geri.Siz takip edemediğiniz borsada yarın öbür gün neye dayanıp short long yapacaksınız?Ya voba hep odaklanın bence yada başka meşguliyetinizi terkedin.Birinden birinde sizi duvara toslatır bu.Benim mantığım vobtan para yapacam diyen adam ekranı izlemeli borsaya bakmalı.Başka işi olmamalı bence.Yada patron olmalı o kişi sadece işyeri işlesin.O voba baksın.Bunun dışında vobla kim uğraşırsa uğraşsın sonu hüsran.Bir de bence millet de sisteme odaklanacağına bir kere de garantiye isc ye akbanka odaklansın.Neyse.Borsa düşecek diye garantisi yok.Yakında dönedebilir yukarı.Uyumsuzluklar ile 27000 den beri uyumsuzuz.48000 olduk geçen gün.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132358]Peki takip edemediğiniz bir borsayı nasıl algılayacaksınız hareketleri?İzlenmeyen borsada yönü nasıl tayin edeceksiniz de poz açacaksınız?Ben bir gün izlemeyim bu vobu bildiğim herşeyi unutuyorum.Odaklanamıyorum geri.Siz takip edemediğiniz borsada yarın öbür gün neye dayanıp short long yapacaksınız?Ya voba hep odaklanın bence yada başka meşguliyetinizi terkedin.Birinden birinde sizi duvara toslatır bu.Benim mantığım vobtan para yapacam diyen adam ekranı izlemeli borsaya bakmalı.Başka işi olmamalı bence.Yada patron olmalı o kişi sadece işyeri işlesin.O voba baksın.Bunun dışında vobla kim uğraşırsa uğraşsın sonu hüsran.Bir de bence millet de sisteme odaklanacağına bir kere de garantiye isc ye akbanka odaklansın.Neyse.Borsa düşecek diye garantisi yok.Yakında dönedebilir yukarı.Uyumsuzluklar ile 27000 den beri uyumsuzuz.48000 olduk geçen gün.[/QUOTE]
Tabi gidebilir yukarı düşüşten kesin emin olsam full pozisyon açardım.Teknik vs sadece açtığın pozisyonun karlı kapanma olasılığını yükseltir! Geçmişte işe yaramış olması gelecekte işe yarayacağı anlamına gelmez!
Gün boyunca bakmadığım piyasada nasıl poz açtığım sorusuna gelince grafiği yolladım zaten.Ben derinliklere kademelere kurumlara bakmam haberlere hiç bakmam benim için tek koşul grafiklerdir zaten grafiğin içinde hepsinin olduğunu düşünürüm.
Matematikçi değilim ama yaptığım işlemleri matematiksel sebeplere dayandırmak isterim (uzun vadede karlı çıkmak adına) Sen kazanıyorsan sorun yok kendine göre bir yaklaşım geliştirmişsin kazanıyorsun.sorgulamam bende kendime göre bir yaklaşım geliştirmişim.Ortada algı farkı var anlayacağın ayrı dünyaların insanlarıyız! :..:
Grafikte gün içi en düşük yere bakarsak. Aslında hiçte tesadüf olmadığını görürüz.Geriye doğru okudum forumu belkide Sn.Abka bu sebeble long yada flat dedi tüm gün burda bir seçim yapmak lazım pazartesi tepsede bu boşuna olmayacak ama bence adı genede tepki olacak.Ha sistemlerim al verir tosunlarım long der o zaman ayrı. Piyasaya kafa tutacak kadar saftirik olmayız elbet.
ayyy amma yazmışsınız yahu nasıl okuyucam ben bunları şimdi :D
fxciiii özel mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemiyorum sana
İyi ki Burdur a gelmişim, önce Bilal Erdoğan şimdi de Nihat gelmiş... gidip bi ziyaret edeyim bari...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Besktasta_Nihat_soku/247032/5/Manset[/url]
[QUOTE=mersiyk;132365]fxciiii özel mesaj kutun dolmuş mesaj gönderemiyorum sana[/QUOTE]
yoooookk daha tövbe kismelerle özel mesajlamaycam ::: azım yandı gayrii...
ondan bosaltmayorum ::: baa yazan burdan yazsın gayri ... sonra uykularım kaçayor ::: ellerim titreyor::: söyleyceen gizli deelse burdan yaz gayri.. gizliysede çansına güs :::
[QUOTE=fXci;132369]yoooookk daha tövbe kismelerle özel mesajlamaycam ::: azım yandı gayrii...
ondan bosaltmayorum ::: baa yazan burdan yazsın gayri ... sonra uykularım kaçayor ::: ellerim titreyor::: söyleyceen gizli deelse burdan yaz gayri.. gizliysede çansına güs :::[/QUOTE]
ilahi fxci..:..: ohh asti iyi yaptım, seni oyuna getirdim diyip davul-zurna oynayacağına şu yaptığına bak...dng
tatil yapın azcık,bu ne ya haftasonuda sistem,vob vs..
para para para :::
aşk ihtiaras entrika alavere dalavere üç kağıt ne ararsan burda:..:
neler neler oluyormuş haberimiz yokmuş herkes birbirini düdüklemeye çalışıyor forumdaşlar bile oha ya:..: yavuzhanın dediği eccik dinlenin yahu boşverin bu işleri.
[URL=http://img118.imageshack.us/i/bol.png/][IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2702/bol.png[/IMG][/URL]
Aneeeyy,
Efiksci Fotoroman yapmış [FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT]
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Türk sermaye piyasalarının krizden çok başarılı çıktığını ve yabancılardan yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. "Daha bu sabah yabancı bir girşim sermayesi 'Türkiye'ye girmek istiyoruz nasıl yapalım?' diye bize soruyordu diyen Akgiray sözlerini şöyle sürdürdü: "Yabancıların yoğun girişi olacağına dönük önemli sinyaller alıyoruz. Aslında ufak ufak girmeye de başladılar. Bunların kartopuna dönüşeceği aşikar." Küresel krizin reel sektörü çok olumsuz etkilediğinin altını çizen Akgiray, finansal piyasaların ise krizi sağlam atlattığını belirtti. Akgiray " Sistemde bir çöküş, patlak olmadı. Bankalar sınavı iyi geçti. Borsalarımız hiç kapanmadı. Sistemin ve altyapımızın sağlam şekilde krize dayandığını ve işlediğini gördük" dedi. Türkiye'nin dinamik bir ekonomiye sahip olması nedeniyle küçülmenin şiddetli olduğunu belirten Akgiray, ekonomideki toparlanmanın da aynı sebepten hızlı olacağının altını çizdi.
'ÖNLEMLER KONUSUNDA TÜRKİYE İLE UYUM VAR'
IMF Dış İlişkiler Direktörü Caroline Atkinson, Türkiye-IMF görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Türkiye için gerekli olan ekonomik önlemler konusunda geniş bir uyum bulunduğunu" bildirdi.
Atkinson, IMF merkezindeki cuma günü yapılan basın toplantısında bir gazetecinin "Türkiye'yle görüşmelerde herhangi bir gelişme var mı? IMF Başkanı bir anlaşmanın yakın olduğunu söylemişti" şeklindeki sorusunu yanıtladı. Caroline Atkinson, "Söyleyebileceğim yeni bir gelişme yok. Öncesinde olduğu gibi görüşmelerimiz devam ediyor ve Türkiye için zorunlu ekonomik önlemler üzerindeki görüşlerde geniş bir uyum var" dedi.
Atkinson, Türkiye'nin ekonomik önlemlerini bir IMF programıyla ya da program olmadan alacağını belirtti.
[QUOTE=QUEEN;132380]Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Türk sermaye piyasalarının krizden çok başarılı çıktığını ve yabancılardan yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. "Daha bu sabah yabancı bir girşim sermayesi 'Türkiye'ye girmek istiyoruz nasıl yapalım?' diye bize soruyordu diyen Akgiray sözlerini şöyle sürdürdü: "Yabancıların yoğun girişi olacağına dönük önemli sinyaller alıyoruz. Aslında ufak ufak girmeye de başladılar. Bunların kartopuna dönüşeceği aşikar." Küresel krizin reel sektörü çok olumsuz etkilediğinin altını çizen Akgiray, finansal piyasaların ise krizi sağlam atlattığını belirtti. Akgiray " Sistemde bir çöküş, patlak olmadı. Bankalar sınavı iyi geçti. [B][COLOR="Blue"]Borsalarımız hiç kapanmadı. Sistemin ve altyapımızın sağlam şekilde krize dayandığını ve işlediğini gördük"[/COLOR][/B] dedi. Türkiye'nin dinamik bir ekonomiye sahip olması nedeniyle küçülmenin şiddetli olduğunu belirten Akgiray, ekonomideki toparlanmanın da aynı sebepten hızlı olacağının altını çizdi.[/QUOTE]
Lem geçen 15:40-17:05 arasında ne oldu? VOB bizim borsamız deel mi? Yalanını sevsinler .dng
[QUOTE=VOBiX;132382]Lem geçen 15:40-17:05 arasında ne oldu? VOB bizim borsamız deel mi? Yalanını sevsinler .dng[/QUOTE]
krizde artış yada düşüşüten kapanan borseleri kastedmiş amma alt yapı demeyecekti.heyk
dolar bazlı vob ağsts dibi 16200 .. %100ü 32400.. oda tl olrak 50000 e tekabül ediyor..
[QUOTE=fXci;132372][B]
sindi ben kötü niyetlimiyim gı jerfin.. zahtekarmıyım ben sindi..... [/B][/QUOTE]
ne sen kötü niyetlisin nede asti.. anlaşılan asti kaşınmış ve şaka olmuş kaka.:( keşke özel mesajları hiç buraya koymasaydın fxci.. ikinizi de çok seviyoruz, valla ortalık fena karışabilir..:confused:
15 dk 60 dk grafik olurda günlük olmazmı oluuur! Ahanda günlük grafik malum yükselen trend kırılmamış ama negatif uyumsuzluklar iyice bariz hale geldi!Düş ulan vob!
Fx-ci abi özel mesajları kopyalayarak buraya terbiyesizlik olmuş biraz bu.Bu yanlış birşey.Bu arada yavf sen para kaybettiğini söylüyorsun bu ciğeri beşpara etmeyen sistemlerin neyinin muhabbetini takasını yapıyorsunuz ya.Allah Allah.Muhabbete bak ya o senin sistemini ver ben sana başka vereyim demiş de çok sahtekar hırsız falan filan.13 yaşında çocukmusunuz ya siz.Git sil abi o yazıları oradan.Özelden konuşulan özel birşeyse niye koyulur buraya.Yanlış bu.Bir de araya gülümseme işaretleri koyuyorsun hiç şaka yaptığını düşünmüyorum ben.Ortamı hem geriyorsun gebertiyorsun hem de gülücük koyuyorsun.Bırakın yav bu işleri.
[quote=jerfin;132385]ne sen kötü niyetlisin nede asti.. anlaşılan asti kaşınmış ve şaka olmuş kaka.:( keşke özel mesajları hiç buraya koymasaydın fxci.. ikinizi de çok seviyoruz, valla ortalık fena karışabilir..:confused:[/quote]
1-avatar resmın super olmustur Venseremos Jerfın, dow vob hıkaye, orta amerıka cıvarında devrım koşulları olgunlaşmış bır ulke var mı, bıraz aksıyon yapalım, ama sana ne kadar guvenebılırız o ayrı bır mesele,:..:
2- Ikınızı de cok sevıyoruz derken coğul kullanmıssın, malum şahsın sevenı cok değil, duzelteyım dedım:..:
3- malum sahısla pozısyon ıttıfakımız mevcut bu cıhetle, çatısmayı kıskırtma konusunda notr pozısyondayım, pazartesı durumu gozden gecırırız tekrardan,
4- katlı vacıp bırını sevmek caiz değildir.
5- Bu madde ıcın aklımda bırsey vardı ama unuttum.
6- sırf madde sayısını coğaltmak ıcın y
koydum,
7- sümerlerde 7 rakamı anlamlıdır, 6'da kalmasın dıyerekten.
(bayan khuın e de teessufler, haftasonu ımf dedı durdu, nerde asparagas haberler, hııı?? nerde??? )
[QUOTE=jerfin;132370]ilahi fxci..:..: [COLOR="Red"]ohh asti iyi yaptım, seni oyuna getirdim diyip davul-zurna oynayacağına şu yaptığ[/COLOR]ına bak...dng[/QUOTE]
mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:
FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
inşallah "bektaşi" elemesi yapmamışsındır mesajlar içinde :) ben yetişemedim okumaya..ama konu ile ilgili tüm açıklamalar 4350 sayılı mesajımda vardır::::::
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom
Selamlar herkese.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132391]Selamlar herkese.[/QUOTE]
gökhan, ula bu ne hal bu 5 numero sen misin..:..:
[QUOTE=Astatin;132390][COLOR="Red"]mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:[/COLOR]FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
inşallah "bektaşi" elemesi yapmamışsındır mesajlar içinde :) ben yetişemedim okumaya..ama konu ile ilgili tüm açıklamalar 4350 sayılı mesajımda vardır::::::
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom[/QUOTE]
yaf niyetinin zaten o olmadığını bildiğimden şaka yapayım, takılayım fxci'ye dedim.. ama hassas bam teline dokunmuşum bilmeden, kendini savunmak için özel mesajları koydu..:(
fxci, bak bu asti karşısında kim hangi hususta olursa olsun haklıdır arkadaşım.. biz boşuna mı tuareg ile asti'yi malum kişi ilan edip, yokedilmesi vacip bir şahıstır diyoruz..:..: gel bak uzatma bu mevzuyu senin dow projeksiyonlarına ihtiyacımız var.:( ula asti mahfedicem seni...dng.dng
[QUOTE=tuareg;132389]1-[COLOR="Red"]avatar resmın super olmustur Venseremos Jerfın, dow vob hıkaye, orta amerıka cıvarında devrım koşulları olgunlaşmış bır ulke var mı, bıraz aksıyon yapalım, ama sana ne kadar guvenebılırız o ayrı bır mesele,:..:[/COLOR]
orta amerika'yı bilmem ama, orda dünyadan kara kaşlı kara gözlü malum bir şahsın vukuatlları iyice olgunlaştı ve bir an önce bizim aksiyona geçip devrim yapmamız farz oldu..:::
[COLOR="Red"]2- Ikınızı de cok sevıyoruz derken coğul kullanmıssın, malum şahsın sevenı cok değil, duzelteyım dedım:..:[/COLOR]
evet, sevmeyenler listesine biri daha katıldı hacı...lelele:..:
[COLOR="red"]3- malum sahısla pozısyon ıttıfakımız mevcut bu cıhetle, çatısmayı kıskırtma konusunda notr pozısyondayım, pazartesı durumu gozden gecırırız tekrardan,[/COLOR]
onla pozisyon ittifakı mı..:eek:
[COLOR="Red"]4- katlı vacıp bırını sevmek caiz değildir.[/COLOR]
seviyorum abi napim..:..: hatırladın mı klişeyi.:::.dng.
[COLOR="Red"]5- Bu madde ıcın aklımda bırsey vardı ama unuttum.[/COLOR]
neyse senin aklına gelene kadar bizde geçeceğiz bu maddeyi o zaman..:p
[COLOR="Red"]6- sırf madde sayısını coğaltmak ıcın y
koydum,[/COLOR]
eee bu maddeyi de mi geçeceğiz..:confused::..:.kom
[COLOR="Red"]7- sümerlerde 7 rakamı anlamlıdır, 6'da kalmasın dıyerekten.[/COLOR]
dur sen 3 kişi olduk, aramıza biri daha katıldı artık..:..:bitirilmesi üç vakte kadar mı desem yedi vakte kadar mı desem..:..: halkın örgütlü gücü er geç halkın adaletini soracaktır..:cool:
(bayan khuın e de teessufler, haftasonu ımf dedı durdu, nerde asparagas haberler, hııı?? nerde??? )[/QUOTE]
venseremos, venseremos!
kıralım zincirlerimizi.
venseremos, venseremos!
yırtıyor fırtına sessizliği
ufuktan bir güneş doğuyor ::::::
[quote=jerfin;132394]venseremos, venseremos!
kıralım zincirlerimizi.
venseremos, venseremos!
yırtıyor fırtına sessizliği
ufuktan bir güneş doğuyor ::::::[/quote]
yapma gözünü seveyım, doldurusa getırme benı,
slogan atarak dışarı fırladım, neyse kı tanıdık bırı koluma gırıp 'abi devrım mevsımınde değiliz daha' dıye sakınleştırmeye calıstı,
halkımız da pek yardımsever, bırılerı cevremızı sardı, 'başına gunes gecmıstır serın tutalım, yok ambulans cağıralım..'
ben habıre slogana yuklenıyorum, 'kahrolsun fasızm, kahrolsun emperyalızım, vernsereeee ee mosss...'
yaktın benı jerfın..dng