-
Sloganın para etmedıgını farkederek şarkıya türküye vurdum kendımı,
'işte bır sabah/ uyandığımda/ çav belle.../ elleri bağlanmış/ buldugum yurdumun.../..'
cevredekılerın de seslerını duyuyorum, 'gölgede kalsın, bırazdan sakınleşır'
anladım kı halkımızda devrim ruhu yok, herkeş tatıl denız kumsal peşinde, yazıklar olsun,
vazgectım lenn, kurtarmıyorum sızı, voba döneyım ben, IMF ıyıdır, yakında anlasırız ınsallah.
herkeşe iyi tatıller..
-
[QUOTE=tuareg;132396]Sloganın para etmedıgını farkederek şarkıya türküye vurdum kendımı,
'işte bır sabah/ uyandığımda/ çav belle.../ elleri bağlanmış/ buldugum yurdumun.../..'
cevredekılerın de seslerını duyuyorum, 'gölgede kalsın, bırazdan sakınleşır'
anladım kı halkımızda devrim ruhu yok, herkeş tatıl denız kumsal peşinde, yazıklar olsun,
vazgectım lenn, kurtarmıyorum sızı, voba döneyım ben, IMF ıyıdır, yakında anlasırız ınsallah.
herkeşe iyi tatıller..[/QUOTE]
cık cık cık... venseremos diye slogan atan birinin ağzına; imf, vob, anlaşma v.s.... hiç yakışıyor mu..:..:.dng
cav bella he mi? devrim he mi? ...susar mısın?
gölgede oturmak artık haram bize...:..:
-
açılış beklentileri şekillenmeye başladımı arkadaşlar ?
nasıl başlarız haftaya ?
-
[QUOTE=Astatin;132390]mahvettin FX ciyi şimdi..:) O yana yakıla niyetinin bu olmadığını söylüyor:..::..:
FX ci niye sildirdin lem romanı...pazar mevzusu çıkardı ne güzel.kom.kom.kom
inşallah "bektaşi" elemesi yapmamışsındır mesajlar içinde :) ben yetişemedim okumaya..ama konu ile ilgili tüm açıklamalar 4350 sayılı mesajımda vardır::::::
ya sen niye takıldın bu mevzuya bu kadar.kom.kom.kom[/QUOTE]
ozaman sayın hellime söyleyem tekrar goysun :::
-
[quote=fXci;132402]ozaman sayın hellime söyleyem tekrar goysun :::[/quote]
yok yok fxci, koymasın.
sonra bi bakmışsın, hiç istemediğin birisini, hiç istemediğin şekilde kırmışsın.
ya da onun seni kırmasına sebep olmuşsun.
değerli ilişkilerdeki kırgınlıklarda, kimin 1-0 önde olduğunun önemi var mı sanıyosunuz?
...
-
arkidişler ne buldum üüf ::: bu manyak bişey yuaw ::: turkcell in 3gb lık aveanın aylık 4gb kotalı net paketleri var gayri... bu ürünü hem 3g modem hemide cep tel olarak kullanabiliyonuz
[URL]http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telceptosg450[/URL]
TOSHIBA G450 3G / HSDPA USB MODEMLİ CEP TELEFONU
[URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telceptosg450#tablnk"][IMG]http://images.hepsiburada.com/assets/Telefon/200/telceptosg450.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=fXci;132407]arkidişler ne buldum üüf ::: bu manyak bişey yuaw ::: turkcell in 3gb lık aveanın aylık 4gb kotalı net paketleri var gayri... bu ürünü hem 3g modem hemide cep tel olarak kullanabiliyonuz
[URL]http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telceptosg450[/URL]
[URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telceptosg450#tablnk"][IMG]http://images.hepsiburada.com/assets/Telefon/200/telceptosg450.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
fx'ci iyi güzel benim böyle birşeye ihtiyacım var amma bunda ne edge nede 3g var bi halta yaramaz bu!
-
[quote=AMON RA;132409]fx'ci iyi güzel benim böyle birşeye ihtiyacım var amma bunda ne edge nede 3g var bi halta yaramaz bu![/quote]
olmaz olurmu gı bu zati modem ::: usb den laptopa baglayorsun 3g ıle nete gıreyorsun ::: usb den cıkarınca telefon olarakh kullanayorsun
bak özellükleri
[B]TOSHIBA G450 3G USB MODEMLİ CEP TELEFONU
[B]O BİR 3G/HSDPA MODEM, BİR CEP TELEFONU, BİR MP3 ÇALAR VE USB BELLEK[/B]
Küçük ve şık bir dizayna sahip G450 ile USB modem,Telefon,Mesaj ve Müzik çalar keyfini bir arada yaşayın!
MODEM[/B]
Dizüstü bilgisayarınız ve siz her an hareket halinde ve hep meşgulsünüz.
Bir cep telefonunuz, büyük olasılıkla bir de Internet''e erişmek için modeminiz vardır; ama her iki özelliğe de sahip küçük, basit ve şık bir cihazınız hiç olmadı...
En azından şu ana kadar.
Yeni, eşsiz G450, herhangi bir dizüstü bilgisayarı HSDPA mobil ağı yardımıyla web''e bağlamanız ve web''e bağlı kaldığınız sırada aldığınız çağrıları kaçırmamanız için gereken en basit ve en hızlı yöntemi sağlamak için tasarlandı.
[B]G450''nin size sundukları:[/B]
“Tak ve Kullan” USB modemiyle kolay mobil geniş bant Internet erişimi.
İstediklerinizi daha hızlı indirebilmeniz, çevrimiçi ortamda daha hızlı gezinebilmeniz için HSDPA desteği.
Cep telefonu çağrıları, kısa mesaj hizmeti ve alarm özelliği.
Veriler, çalışma dosyaları, resim ve müzik için 160 MB''lik USB veri hafızası.
Artık görünüm ve işlevlerinden hiçbir şey kaybetmeden ses ve veri özelliklerini birleştiren bir modem var.
[B]TELEFON[/B]
Hareket halindesiniz ve G450''nizi Internet''e erişmek için kullanıyorsunuz, ama aynı zamanda telefon görüşmeleri de yapmanız gerekiyor. Sorun yok, G450 ile aynı anda hem telefonda konuşabilir hem de Internet’ten dosya indirebilirsiniz.
3G/HSDPA geniş bant bağlantısı kurduğunuzda, telefonunuz her zamanki gibi çalışmaya devam eder ve Internet bağlantısı kesilmez. Hem telefonda konuşup hem de çalışmaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca, G450 USB ile dizüstü bilgisayarınıza bağlandığında telefonunuzu otomatik olarak şarj eder.
G450 aynı zamanda ses, SMS ve alarm gibi bir telefondan beklediğiniz önemli işlevlerin tümüne sahip gerçek bir cep telefonudur.
Kırmızı, beyaz ve siyah renklerde tasarlanan benzersiz ve çok küçük, dikdörtgen şeklindeki G450, iş hayatında yeni vazgeçilmeziniz olacak.
[B]MÜZİK ÇALAR[/B]
G450, size yalnızca 57 gram ağırlığında, 98 mm uzunluğundaki küçücük bir cihazın içinde çok sayıda özellik ve işlev sunuyor.
Yüksek kaliteli MP3 müzik çalar ile 160 MB boyutunda müziği istediğiniz her yere götürebilirsiniz. G450 bilgisayarınızda ek bir sürücü gibi görüneceğinden istediğiniz parçaları kolayca sürükleyip G450''ye bırakabilirsiniz.
Bir çağrı aldığınızda MP3 müzik çalar çağrı boyunca duraklatılır; mesaj aldığınızda çalmaya devam eder. Ayrıca, müziğinizin daha da net olması için G450''nin yanında stereo kulaklık verilir.
-
fdow bu gece açılacakmı acaba.
-
toshiba nın cep telefonun hiç tavsiye etmem yaklaşık 1 ay önce toshibanın mp3 3g görüntülü konuşma full bi telini aldım ama çok karışık ve kullanışsız bir mp3 atmak 50-60 sn sürüyor hiç beğenmedim keşke almsaydım dedim.
-
[QUOTE=fXci;132411]olmaz olurmu gı bu zati modem ::: usb den laptopa baglayorsun 3g ıle nete gıreyorsun ::: usb den cıkarınca telefon olarakh kullanayorsun
bak özellükleri
[B]TOSHIBA G450 3G USB MODEMLİ CEP TELEFONU
[B]O BİR 3G/HSDPA MODEM, BİR CEP TELEFONU, BİR MP3 ÇALAR VE USB BELLEK[/B]
Küçük ve şık bir dizayna sahip G450 ile USB modem,Telefon,Mesaj ve Müzik çalar keyfini bir arada yaşayın!
MODEM[/B]
Dizüstü bilgisayarınız ve siz her an hareket halinde ve hep meşgulsünüz.
Bir cep telefonunuz, büyük olasılıkla bir de Internet''e erişmek için modeminiz vardır; ama her iki özelliğe de sahip küçük, basit ve şık bir cihazınız hiç olmadı...
En azından şu ana kadar.
Yeni, eşsiz G450, herhangi bir dizüstü bilgisayarı HSDPA mobil ağı yardımıyla web''e bağlamanız ve web''e bağlı kaldığınız sırada aldığınız çağrıları kaçırmamanız için gereken en basit ve en hızlı yöntemi sağlamak için tasarlandı.
[B]G450''nin size sundukları:[/B]
“Tak ve Kullan” USB modemiyle kolay mobil geniş bant Internet erişimi.
İstediklerinizi daha hızlı indirebilmeniz, çevrimiçi ortamda daha hızlı gezinebilmeniz için HSDPA desteği.
Cep telefonu çağrıları, kısa mesaj hizmeti ve alarm özelliği.
Veriler, çalışma dosyaları, resim ve müzik için 160 MB''lik USB veri hafızası.
Artık görünüm ve işlevlerinden hiçbir şey kaybetmeden ses ve veri özelliklerini birleştiren bir modem var.
[B]TELEFON[/B]
Hareket halindesiniz ve G450''nizi Internet''e erişmek için kullanıyorsunuz, ama aynı zamanda telefon görüşmeleri de yapmanız gerekiyor. Sorun yok, G450 ile aynı anda hem telefonda konuşabilir hem de Internet’ten dosya indirebilirsiniz.
3G/HSDPA geniş bant bağlantısı kurduğunuzda, telefonunuz her zamanki gibi çalışmaya devam eder ve Internet bağlantısı kesilmez. Hem telefonda konuşup hem de çalışmaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca, G450 USB ile dizüstü bilgisayarınıza bağlandığında telefonunuzu otomatik olarak şarj eder.
G450 aynı zamanda ses, SMS ve alarm gibi bir telefondan beklediğiniz önemli işlevlerin tümüne sahip gerçek bir cep telefonudur.
Kırmızı, beyaz ve siyah renklerde tasarlanan benzersiz ve çok küçük, dikdörtgen şeklindeki G450, iş hayatında yeni vazgeçilmeziniz olacak.
[B]MÜZİK ÇALAR[/B]
G450, size yalnızca 57 gram ağırlığında, 98 mm uzunluğundaki küçücük bir cihazın içinde çok sayıda özellik ve işlev sunuyor.
Yüksek kaliteli MP3 müzik çalar ile 160 MB boyutunda müziği istediğiniz her yere götürebilirsiniz. G450 bilgisayarınızda ek bir sürücü gibi görüneceğinden istediğiniz parçaları kolayca sürükleyip G450''ye bırakabilirsiniz.
Bir çağrı aldığınızda MP3 müzik çalar çağrı boyunca duraklatılır; mesaj aldığınızda çalmaya devam eder. Ayrıca, müziğinizin daha da net olması için G450''nin yanında stereo kulaklık verilir.[/QUOTE]
yav özelliklerinde 3g yok deyoduda ondan şeetttim pardon
-
bu arada forex açıldımı zebbah nası açılırık
-
[QUOTE=AMON RA;132415]bu arada forex açıldımı zebbah nası açılırık[/QUOTE]
4 ayrı platform var hiç biri kıpraşmıyor, interbank açılmış olabilir belki ama diğer dealdeskler daha yatıyor, kışın olsa şimdi bu saatlerde başlamışlardı kıpraşmaya ama yazın tembellikleri üstlerinde oluyor:..: önemli olan fdow açılacakmı bu gece.
-
[url]http://www.izlesene.com/video/muzik-yasemin-yildiz-sen-gulum-idun/952195[/url]
:(:(:(
-
kendinide yaktın benide yaktın huracan :(
-
eurusd düşerek açılış yaptı! usdjpy de yüksek açışı yapyı ancak aldığını geri verdi! zebbaha ne olacak acep DÜŞ ULAN VOB
-
future lar açılacakmı bu gece ?
-
[URL="http://img379.imageshack.us/i/screenhunter1.png/]"][URL=http://img379.imageshack.us/i/screenhunter1.png/][/URL][IMG]http://img379.imageshack.us/img379/6974/screenhunter1.png[/IMG][/URL]
Kocaoğlan cuma günü yoldan da belirttiğim gibi short poz. kapattı.Herkese bol kazançlar iyi haftalar.:)))
-
Günaydın,
Hazır FDJ %0.77 aşağıdayken ve ona da güvenerek biraz gaz vereyim...
-Kallavi boyutta düşüşler öncesi genelde, yukarı aşağı geniş marjlarda bezdirici ve çarpan hareketler olur..70xxx leri ve 55xxx leri hatırlarsınız. Kriz başlamış ve daha da derinleşeceğini sağır sultan bile duymuşken bizin VOB umuzun %5-6 yaptığı günler vardı.. O zaman da "lem acaba kriz bitti mi" diye çokca sorulurdu.
- Son 48xxx in zirve olma ihtimali yüksek görünmekle birlikte bizde tezgah bol. Büyük Ahmet efendi mallandıysa, veya sevgili KY çokca kısa açtıysa 51000 de de zirve olur mu olur..Hatta DJ 6000 olur bizimkiler 55000 harekatı bile yapar. Yapar mı yapar. Ama şunu unutmayalımki 51000 den bahsedenlerin sayısı bir hayli arttı. İnanmayan diğer forumlara baksın.
- Temel tarafda ise bırakın 51000 i 41000 de tutunacak bir manzara bile yok.
- "Güçlü görünme" fantazisinin aynı zamanda "short bezdirme" "taze long servisi yapma" şeklinde de olabileceğini unutmamak gerekir.
- Günlük sistem sata geçince şortingenlerin çağı başlar.
-Bence ağustos şortlar oldukça kıymetli..
Şortalığı kan götürsün temennisiyle...bol kazançlar
-
[B]Küsküt[/B] (Latince Cuscuta),Kahkahaçiçeğigiller ailesinden klorofilsiz bir asalak bitkidir. Fulya, kekik, yonca veya ısırgan otu üzerine sarılıp büyür. Bitki genç iken tohumdaki besleyici maddeleri çabucak bitirip tüketir. Kökü yoktur. Sapları pembe reklidir. Yaprakları ise renksiz pullar halinde kısır kalmıştır. Asalak bitki, komşusu olan bitkiye saplarıyla tutunmak zorundadır. Destek alacağı böyle bir bitkileri dikkatle arar, bulur. Topraktan çıkar çıkmaz spiral biçiminde büyümeye başlar. Bir destek bulduğu anda kendini kurtarmış sayılır. Eğer böyle bir destek bulmazsa kendi kendini yemeye başlar: Genç bitki, sapının alt bölümlerini ölümle başbaşa bırakır ve buradaki organik maddelerle beslenerek yeniden destek aramaya koyulur. Desteği bulur blumaz ona bütün kuvetiyle sarılır ve emici hortumlarını geçirir
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Tem) 11:30 -23,4 -27 Yüksek[/U]
[B]USD ISM İmalat Dışı Endeksi (Haz) 17:00 46 44 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de Haziran ayı Otomotiv Satışları(ODD)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8256[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8258[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[URL]http://haber.gazetevatan.com/Israil_Irani_vurmak_isterse_karismayiz/247269/30/Dunya[/URL]
-
[URL]http://haber.gazetevatan.com/Gokselden_kotu_haber/247145/2/Ekonomi[/URL]
bu adam genelde biliyor
-
[i]ABD'de ekonomik veri akışının zayıfladığı haftada dikkatlerin bilançolara doğru kayması bekleniyor. İkinci çeyrek bilançoları 8 Temmuz'da Alcoa'nın bilançosunun gelmesiyle başlayacak. Şirketin 3 çeyrek üst üste zarar açıklaması bekleniyor. Analistler, S&P 500 Endeksi'nde yer alan şirketlerin karlarının 2. çeyrekte % 34, 3. çeyrekte % 21 azalmasını bekliyor. Son çeyrekte ise karlılığın % 61 zıplayacağı öngörülüyor. Şirketlerin karlılığı ilk çeyrekte % 60 azalmıştı.[/i]
-
[i]Çin Dışişleri Bakan Yardımcısı He Yafei, Roma'da gazetecilere yaptığı açıklamada ABD dolarının hala en önemli ve büyük rezerv para birimi olduğunu ve bu konumunu yıllarca sürdüreceğine inandıklarını söyledi. Bir süper para birimi oluşturulması konusunda akademik çevreden yorumlar, görüşler duyulabileceğini ifade eden He, bütün bunların akademik tartışmalar olduğunu ve Çin hükümetinin pozisyonunu yansıtmadığını da belirtti.[/i]
-
[QUOTE=Astatin;132424][B]Küsküt[/B] (Latince Cuscuta),Kahkahaçiçeğigiller ailesinden klorofilsiz bir asalak bitkidir. Fulya, kekik, yonca veya ısırgan otu üzerine sarılıp büyür. Bitki genç iken tohumdaki besleyici maddeleri çabucak bitirip tüketir. Kökü yoktur. Sapları pembe reklidir. Yaprakları ise renksiz pullar halinde kısır kalmıştır. Asalak bitki, komşusu olan bitkiye saplarıyla tutunmak zorundadır. Destek alacağı böyle bir bitkileri dikkatle arar, bulur. Topraktan çıkar çıkmaz spiral biçiminde büyümeye başlar. Bir destek bulduğu anda kendini kurtarmış sayılır. Eğer böyle bir destek bulmazsa kendi kendini yemeye başlar: Genç bitki, sapının alt bölümlerini ölümle başbaşa bırakır ve buradaki organik maddelerle beslenerek yeniden destek aramaya koyulur. Desteği bulur blumaz ona bütün kuvetiyle sarılır ve emici hortumlarını geçirir
__________________[/QUOTE]
düşmeyecezzz.lelele.lelele Sn trader38580 destek direnç yazabilirmisiniz...
-
Günaydın Arkadaşlar ,Sağlık Mutluluk,Neşe dolu ve bol kazanclı Haftalar dilerim
-
[quote=QUEEN;132430]düşmeyecezzz.lelele.lelele Sn trader38580 destek direnç yazabilirmisiniz...[/quote]
Olabilir ama yalnış mesajdan alıntı yaptın herhal :) o genel kültür yayınıydı..Sn. Hellim'den genel ahlaka aykırı içerikde mesajlar yazdığım için "prime-time" da belgesel tarzı mesajlar yayınlama cezası aldım. O yüzden öyle mesajlar yazıyorum:..::..::..:
Destek ve dirençelri yazayım...
Dirençler: 46825,46826,46830, 46925 (bak bu pis bi dirençtir ha), 46926
Destekler : 45000, 25000:..::..::..::..: (buna da dua et..selçuklu analiizne göre sadece 15000 desteği var :))
-
bu graf görünüşü hic hoşuma gitmedi (Uzuncular icin)[IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2702/bol.png[/IMG]
-
[i][color=#FF0000]Ağustos 30 kontratı Cuma günkü kapanış seviyelerine göre 200-400 puan düşüş ile güne başlayabilir.Turkish[/color][/i]
-
-
günaydınlar 46600 gibi açarız tahminim
kısa devam.
-
06.07.2009 08:59:12 - Bu haber 201 kişi, Mynet Finans bugün 15434 kişi tarafından görüntülendi.
VOB'da güne bakış
Gedik Yatırım Vadeli İşlemler Bölümü Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Güne Bakış Raporu:
Ağustos vadeli endeks kontratında yukarı yönlü hareketlerde 47.200, 47.850, 48.350 seviyeleri direnç, aşağı yönlü hareketlerde ise 46.350, 45.900, 45.200 seviyeleri destek konumundadır. Ağustos vadeli endeks kontratı güne 50-200 puanlık düşüşle başlayabilir
-
FDJİ da öyle bir OBO varki ders olarak gösterilecek gibi
Bizde kama onlarda Obo bakalım bu işin sonu ne ola
-
Herkese günaydın bol kazançlı hafta dilerim.
-
[QUOTE=fXci;132407]arkidişler ne buldum üüf ::: bu manyak bişey yuaw ::: turkcell in 3gb lık aveanın aylık 4gb kotalı net paketleri var gayri... bu ürünü hem 3g modem hemide cep tel olarak kullanabiliyonuz
[URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=16001&Productid=telceptosg450#tablnk"][IMG]http://images.hepsiburada.com/assets/Telefon/200/telceptosg450.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Bütün 3g özellikli telefonlar aynı zamanda 3g modem işlevi de görür ;) Mesela n95...
-
[i][color=#FF0000]Robert Lucas:[/color] En kötüyü geride bıraktık. Türkiye ekonomisi hızlı toparlanacak. Daralma gibi büyüme de hızlı olacak. ABD bu yıl krizden çıkar
[color=#FF0000]Edward Prescott:[/color] Türkiye krizden hızlı çıkıp büyümeye devam edecek. Alınan yanlış kararlar nedeniyle ABD ekonomisi 10 yıl boyunca hızlı büyüyemeyecek
[color=#FF0000]
Ekonominin birinci kuralı:[/color] Yeryüzündeki her iktisatçının görüşlerinin tam tersini savunan bir diğer iktisatçı vardır.
[color=#FF0000]Ekonominin ikinci kuralı: [/color]Her ikisi de hatalıdır Sık sık görüş ayrılığına düşen iktisatçılar için kullanılan bu esprinin ikinci kuralının ne kadar geçerli olduğunu henüz bilmiyoruz ama birinci kural kusursuz çalışıyor[/i]
-
Bence enaz 46000 açmalıydık :( Short devam...
-
500 puanlık düşüş beklemiyordum oturdu resmen
-
Maşallah açılış güzel oldu 325 ten kısalar kapandı
350 den uzunlandı:..: