way be, cuma ne mal kitlemişler, güçlü duruş maskesi altında...bu gapla lonkçu kavırlamaz, taze şortcuda tırsar yeni şort açmaya..veeer küsküyü...... :)
Printable View
way be, cuma ne mal kitlemişler, güçlü duruş maskesi altında...bu gapla lonkçu kavırlamaz, taze şortcuda tırsar yeni şort açmaya..veeer küsküyü...... :)
gnY...375 ten full long.En iyi alıcıyım sabah sabah py kızmasın..dng:::
GÜNLÜK YORUM 06/07/2009 Endeks 30 Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 48.000 Günlük ↑ Hedef 1 47.575 Pivot 46.875 Günlük ↓ Hedef 1 46.200 Günlük ↓ Hedef 2 45.775 YORUM : Haftalık desteğini bu hafta için 46.250 seviyesine çeken kontratın yukarı hareketine devam edebilmesi için 47.200 noktasının kırılması gerekir.Seansiçi yönün aşağı olması sebebiyle bu seviyelere yakın 46.250 hedefli satış denenebilir. 46.250 seviyesinin altında günlük kapanış halinde bu hafta için 45.275 noktası test edilebilir.47.200 noktasının yukarı kırılması halinde ise 47.975 ilk hedef noktasıdır.Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 46.250 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.400 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5700 Günlük ↑ Hedef 1 1,5620 Pivot 1,5520 Günlük ↓ Hedef 1 1,5480 Günlük ↓ Hedef 2 1,5410 YORUM : Trendinin hala aşağı olduğunu ancak bugün için 1,5620 seviyelerinin test edilebileceğini düşündüğümüz kontratta bu seviyelerin satış için uygun olabileceğini ancak 1,5650 üzerinde günlük kapanış halinde stoplanması gerektiğine inanıyoruz.Aşağıda ise 1,5480 seviyelerinin kısa vadeli alım için uygun olabileceğini kırıldığı takdirde 1,5280 noktasının test edilebileceğini düşünüyoruz.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5650 üzerinde günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5900 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
[quote=traderx;132436]günaydınlar 46600 gibi açarız tahminim
kısa devam.[/quote]
piyasanın malum iştahı bizede bulaşmış :)
bende 46500 en fazla düşer diye bekliyordum cumadan kısa kalmama rağmen..
Verdiler küsküyü :(
[QUOTE=enorton;132440]Bütün 3g özellikli telefonlar aynı zamanda 3g modem işlevi de görür ;) Mesela n95...[/QUOTE]
biliyorumda çoğumuzunkiler 3g özelliği taşımıyor gayri mesela benim denize attığım pda...edge modem olarak kullanıyodum ben onu emme modem olarak kullanırkene sarj olmayordu sarjı bitene kader nete baglanabılıyordum::: hem yukardaki değişik bi tilifon alayım dursun genarda :::
birazda şans olacak, cuma son 3 saniye kısaları kapatıp flatlemeye çalıştım olmadı şansa kısa kalmıştık:)
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]ABD'de makro anlamda veri akışının zayıflayacağı haftada Alcoa'nın 8 Temmuzda açıklayacağı bilançosuyla beraber ikinci çeyrek bilanço açıklamalarına başlangıç yapılmış olunacak. Analist tahminlerine göre 2.çeyrek karlarında %34 düşüş beklenirken ilk önemli finans bilançosu 14 Temmuzda Goldman Sachs tarafından açıklanacak. Öte yandan haftanın bir önemli gelişmesi ABD Hazinesi'nin 73 milyar$'lık borçlanması olabilir, ancak geçtiğimiz hafta 104 milyar$'lık borçlanmada zorlanmayan Hazine açısından şimdilik sıkıntı yaşaması ihtimali zayıf görünüyor.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Özellikle bilanço açıklamaları nedeniyle dalgalanmanın artabileceğini beklediğim Temmuz ayı için yön tayini için takip ettiğim dolar talebi cuma günkü tatil sonrası yeni haftaya çok sınırlı bir yükselişle başladı. Halen endekslerde yatay seyrin korunmasına neden olan 79-82 bandında hareket eden dolar endeksi, düşüşler sonrası tepki alımlarını destekler konumunu koruyor. Şirketlerin bilançolarına yönelik analiz ve yorumların artacağı önümüzdeki günlerde daha hareketli günlerin yatırımcıları beklediğini düşünüyorum.
[/SIZE][/FONT]
46567 altında açılması düşüşün devam edeceğini gösterir.
Vob bol küskülü bir gün geçireceğimizin sinaylini veriyor gibi, az tepki versin iyi bir yereden kısalayıp monitörü kapatmak bugün için iyi bir strateji olacak gibi.
325 full long
300 üstü kaldıkca lönk
buradan 46700e kıadar bir tepki gelebilir diye tahmin ediyorum
gut mornik VOBORSA,
hayırlı,güzel ve bol kazançlı bir hafta diliyorum herkeşe...
yallah VOBORSA :::
[quote=Larossıan;132453]46567 altında açılması düşüşün devam edeceğini gösterir.[/quote]
Kocaoğlanın ve 5 dk trade durumu nedir üstat teşekkürler.
46325 altına sarkarsak satışlar artabilir..
daha önce destek bulduğumuz bir seviye..
tepki verecek güç yok, spot açılışında 300 ün altını bile dağıtacaklar gibi 375 tekrar kısa.
[quote=MMO;132458]Kocaoğlanın ve 5 dk trade durumu nedir üstat teşekkürler.[/quote]
Hepi shortta.
lonk kavırlar nerde yaww :)
46250-46300 çok önemli destek noktası arkadaşlar.. kırması için de çok önemli bir sebep yok. Buranın üstünde kaldıkça 46500-46700 aralığını deneyebiliriz..
Öğle tatiline doğru bu yazımdan alıntı yaparım :) 46300 long )
:..:[quote=BORSACIOZGUR;132463]46250-46300 çok önemli destek noktası arkadaşlar.. kırması için de çok önemli bir sebep yok. Buranın üstünde kaldıkça 46500-46700 aralığını deneyebiliriz..
Öğle tatiline doğru bu yazımdan alıntı yaparım :) 46300 long )[/quote]
Yanlış bence biraz zor dediğin.:..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;132463]46250-46300 çok önemli destek noktası arkadaşlar.. kırması için de çok önemli bir sebep yok. Buranın üstünde kaldıkça 46500-46700 aralığını deneyebiliriz..
Öğle tatiline doğru bu yazımdan alıntı yaparım :) 46300 long )[/QUOTE]
sebep aramaya gerek yok:))) bugün uzuncuları üzebilirler temkinli olmak iyi olur:::
çünkü algıyı etkilediler kaç haftadan beri düşmüyoruz bide son günlerde açılışta tepki yapıp yükseliyoruz diye herkes yine aynısını beklerken kütürdetebilirler bugün:)
[quote=YAVUZHAN;132459]46325 altına sarkarsak satışlar artabilir..
daha önce destek bulduğumuz bir seviye..[/quote]
[IMG]http://i41.tinypic.com/jgscd2.gif[/IMG]
[quote=BORSACIOZGUR;132463]46250-46300 çok önemli destek noktası arkadaşlar.. kırması için de çok önemli bir sebep yok. Buranın üstünde kaldıkça 46500-46700 aralığını deneyebiliriz..
[COLOR=red]Öğle tatiline doğru bu yazımdan alıntı yaparım[/COLOR] :) 46300 long )[/quote]
Sen yapmazsan, enorton veya vobix yapar merak etme:..:
[quote=Astatin;132462]lonk kavırlar nerde yaww :)[/quote]
stoplosslardan azzzzz sonraaa! :..:
[quote=Fantom;132456]buradan 46700e kıadar bir tepki gelebilir diye tahmin ediyorum[/quote]
Abi banko yok mu?Edebilir gidebilir açmıyor hamdolsun..dng.dngBu arada 350 short 275 long.Esktre mevcuttur.:::.lelele
[quote=Larossıan;132464]:..:
Yanlış bence biraz zor dediğin.:..:[/quote]
göreceğiz :) şu an öyle görüyorum ben..
46300 ü kıracak olsak cuma günü kapanışa o saniye kala 775-800 lerden o kadar mal çizmezlerdi..
Bence düşüş trendi başlamıştır hayırlı olsun :D Tabi algı değişti, herkes burası düşmez dediği için sancılı bir düşüş trendi olacak. Mart ayı da böyleydi hatırlarsınız. O zaman da kafalar düşüşe alışmıştı...
[quote=BORSACIOZGUR;132470]göreceğiz :) şu an öyle görüyorum ben..
46300 ü kıracak olsak cuma günü kapanışa o saniye kala 775-800 lerden o kadar mal çizmezlerdi..[/quote]
Bir sor bakalım foruma 775 ve 800 de satan var mı?
(Soru: O işlemlerin büyük ısmının şort patlatmaya-kavırlatmaya yönelik fiktif işlemelr olmadığını nerden biliyorsun, heleki pek çok sistem son barda al vermişken)...Takas, makas, ahmet aldı, mehmet verdi, çizdiler, çizdirdiler, finans efg nin bacağıi efg nin orta bacağı marbaş b.s. v.s. ben bunların hiçbirinin doğru karar vermede yardımcı olacağına inanmıyorum..
bugün yükselseydi, 775-800 ü çizdiklerindne belliydi yükseleceği diyecektik, düştüğü için mal okutmuşlar fiktif işlemelrle diyrouz..%50 yani..yazı tura gibi:..::..:
Eveeeetttt.Devir değişti, çelik değişti, astatin de değişti...Ayu çağı başlasın artık....
(35 saniye içinde Kegen ve Fantom dan fulşort ibaresini bekliyorum..hatta 29 saniye kaldı..28)
gökhan yazıver şuraya daha şortlamayan gitsin gevrek satsın:..:
375 kısa devam:::
cuma günü boşuna çığırmadık burda(büyük lokma yemedik:..:) 50000 leri unutuyn diye bazıları 65000 den bahsediyor hala hemde diğer forumlarda üstad diye tabir edilen arkadaşlar:D:D piaysa yazarlarını aracı kurumları zaten söylemiyorum.
Bişey eksik bişey eksik düşüş için bişey eksik göreceksiniz.. Yine alacaklar.
Bu arada esas destek 46300 değil 46175 miş yannış bakmışım : ) göz yanılması
günaydın cümleten bol kazançlar ...
[quote=BORSACIOZGUR;132475]Bişey eksik bişey eksik düşüş için bişey eksik göreceksiniz.. Yine alacaklar.
Bu arada esas destek 46300 değil 46175 miş yannış bakmışım : ) göz yanılması[/quote]
EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::
[QUOTE=Astatin;132477]EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::[/QUOTE]
hayırlı olsun Astatin teprik ederim ..Jerfinin teşekkür birinciliğini elinden almışın .. :o :o :o :o :o :o :o :o :o
forum kafayı yedi:..: teşekkür kolanları ikişer çıkmaya başladı.
[quote=Astatin;132477]EKsik olan şey, "bir şey eksik" dieycek ikinci kişiydi::::::[/quote]
Valla eksik diyorum ya... Tam veremiyorlar...Bişey eksik..
Tırışkadan verişler bunlar.. Yine alacaklar...
Tam vermeleri için trendin kırılması gerek.. Bişey eksik..
46125 ek long.
Ortalama 46207,5 oldu longlar.... Bakalım nereye kadar alacaklar ?
ahanda dolar 120 dk tobo graf ...
bu grafı sümüklü pembe oğlana ithaf ediyorum ... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[URL=http://img88.imageshack.us/i/adszuxj.jpg/][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5756/adszuxj.jpg[/IMG][/URL]
[quote=BORSACIOZGUR;132475]Bişey eksik bişey eksik düşüş için bişey eksik göreceksiniz.. Yine alacaklar.
Bu arada esas destek 46300 değil 46175 miş yannış bakmışım : ) göz yanılması[/quote]
şaka maka algılarımız cidden değişmiş,piyasa yine başarmış..
200 SHPRT 175 LONG 100 short 025 flata yakın 075 short 025 full long.
flat oldum