Günaydın
Şimdi Borsaya Artı mı başlıcaz. Dow Future dünkü bizim kapanışa göre 50 puan yukarda. Yaponda 8000 den 8500 e tepmiş.
Garip bir piyasa. 2 saat sonra kimse ne olacağını kestiremiyor.
Printable View
Günaydın
Şimdi Borsaya Artı mı başlıcaz. Dow Future dünkü bizim kapanışa göre 50 puan yukarda. Yaponda 8000 den 8500 e tepmiş.
Garip bir piyasa. 2 saat sonra kimse ne olacağını kestiremiyor.
Herkese Günaydın...
Dax future açılışta -%0,46 aşağıda....
Bakalım biz nasıl başlıycaz........?
[QUOTE=catedral;57869]1.70 e 060 kaldı..
Yazarken 0.50 kaldı... Bu demektirki yarın en az %5 eksi açılış:(
1.7022 yandı son hız devam ediyorr. %7 artıda.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;57870]Keşke %5 eksi açılsa dünden beri kısada olduğum için sanmam. Beni bulmaz böyle büyük gaplar.[/QUOTE]
Dedim hocam beni bulmaz büyük gaplar, ne zaman terste olurum o zaman gap olur. Uzunda olanlar için sevindim. Asyadaki kapanışlardan sonra uzunda olanlar için bence süper açılış oldu...
30900 görmesini bekliyordum , ne dün ne bugün göremeden aşağı geçtik :( 29850 bugün 30450 altında destek . 31500 - 32100 direnç olabilir.
GÜNAYDINLAR,kazançlı bir gün olması dileğimle..
Gösterttin ya 900 ü de ; helal olsun .
dolar sözleşmelerine bugün satış geldi.
akşamki faiz kararından sonra 1710 lardaki banka fiyatları şu an 1670 de.
sanki buralardan satış başlayacak .
günaydınlar malesef felaket tellarınında gördüğü gibi kazın ayağı öyle değilmiş, ben sabahtan zor güç şortları 850 den kapattım:) long ağırlıklı vurkaç bugün:D
okey oynuyorum hedefleri birazdan düşünürüz:D
[QUOTE=traderx;57571][B]piyasada yoktum ama son zamanlarda piyasayı trendy formatında bir sistemle takip eden heralde paraya para dememiştir, bundan sonra olacakları az çok tahmin edebiliyorum gaplı açılışlar belirsiz yön trend sıfır, özelliklede bu düşüş trendini kaçıran yatırımcılar,artık sistemi takip edeceğim diyerek yine kaybedecekler bence
[U]velhasılı piyasa belirsiz ayrışma söz konusu olacak [/U]aralık vadede sistemlere fazla itimat etmemek gerek bence.(çok aykırı olabilir yazdıklarım sisteme uymama konusunda ama bence öyle olacak.)[/B]
[B]hexen bey tekrar tebrikler.[/B][/QUOTE]
[QUOTE=traderx;57659]bu gece dowun ne yapacağı belli olmaz en güzeli falat kalmak, [U]hoş dowa uyacağımızıda pek düşünmüyorum [/U]dün %4 çıktı bizde tık yok...
yazı yazan herkese teşekkürler hayırlı akşamlar...[/QUOTE]
ayrışma had safhada, dolar 1,75 çok zor bi direnç, en fazla oraya vururuz diye düşünüyorum, sonrada süzülme başlar, belki bu ivme 1,75 kadar yetmeyebilir.
long pozisyonda rahat oturmak için 31350 üstüne oturması lazım...
31500 üzeri henüz kalınamadı , günün pivotu .
matrikste sorun var heralde,sabahtan beri adamakıllı çalışmadı garafik falan göremiyoruz.