-
bence istanbuldakiler hep beraber bir ofis tutalım...
hem işyerine giderken hareket etmiş oluruz otur otur şişeceğiz yoksa:)
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...
-
Düşüş için en iyi işaret spor hisseleri dir benım için bir bakıma şöyle bi bakayım dedim tüm spor hisseleri yükselmiş düşüş ufaktan başlamış mı yoksa bu feyk mi? kalacak akşama belli olur..
-
Yemezler full long devam.Artacaz banko.
-
[quote=GOKHANFINDIK;132524]Sanırım al şöyle güzel manzaralı bir ofis demek istedin abi.İçine mi doğdu.Düşünecek bu konuyu.Bir işyerine çalışayım bir ay da.Bir işyeri mekanı 140 milyar Beylükdüzünde.1e 3 4 alsam yeter.Dur bakalım bakacaz.[/quote]
ağanın eli tutulmaz :)
alabiliyorsan alıcan..ne demişler hasan almaz basan alır :::
-
[quote=sovalye;132525]bence istanbuldakiler hep beraber bir ofis tutalım...
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...[/quote]
Hay ağzına sağlık abi.Hem de bizim toplum kıskanç.Kendi parası ile uğraşacağına komşu 5 kat dikmiş ben 6 dikiyim diye düşünüyor.Seviyesiz bir toplumumuz var.Adam olmak için en az 30 40 yıl var.
-
benim için bir sorun yok evdeyim ama evden çalışan insanı anlayacak ve kaldıracak bir toplum seviyesine ulaşamadık malesef...[/quote]
aynen katılıyorum..
3 ay sonra yalancı borsacı evde yan gelip yatıyor derler..
-
şaka maka 46 bini destekmi yapıyoruz ne ?
-
garantide geçen haftadan beri para çıkışı sürüyor..
bugünde - 7 trilyon an itibariyle..
-
tutun da istanbula geldiğimizde çay içecek yerimiz ossun.
böyle çok dağınıksınız. :D
-
adamlar bi bizi bi çini shortlamamış... diğer herşey şort
-
46200 ün üstünü 46500 e kadar satış fırsatı olarak değerlendiricem..
46500 stop !
46700 üstü long !
-
evet bizim toplum onu kaldıracak kıvama gelmedi.hele de eşiniz çalışıyorsa siz evde iseniz.adınız kesin karısının parasını yiyora çıkar :::
eski kafa olunca işte böyle oluyor.adamlar sanıyorki evden çıkıp dükkan veya ofis veya fabrika her neyse öyle bir yere gitmeden para kazanılmaz :::
-
[quote=YAVUZHAN;132532]garantide geçen haftadan beri para çıkışı sürüyor..
bugünde - 7 trilyon an itibariyle..[/quote]
yazarken - 9 trilyon oldu..
46 bini beyinlere kazıyor bunlar destek,destek,destek diye :)
altına sarktığımız an günlük ortalama 45500 de buluruz kendimizi..
-
ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.
-
tekrar long sabahki dökmeydi anlasılan
-
[quote=sovalye;132538]ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.[/quote]
birçok firma bölge dışı yetkililerine araba,telefon,laptop vererek home ofis çalıştırıyor.böyle çalışıyorsan ne ala.ama işin içine borsa girdimi dedikodu kazanı kaynamaya başlıyor..evini yada arabanı daha iyisini almak için satsan bile duydunmu filanca borsada para batırmış evde arabada gitmiş elden diye sözler gelir kulağınıza..
-
obama G-8 zirvesi için uçağa binene kadar short..::: bu strateji hep tuttu, yine tutacak mı bakalım.:..:
-
[quote=YAVUZHAN;132540]birçok firma bölge dışı yetkililerine araba,telefon,laptop vererek home ofis çalıştırıyor.böyle çalışıyorsan ne ala.ama işin içine borsa girdimi dedikodu kazanı kaynamaya başlıyor..evini yada arabanı daha iyisini almak için satsan bile duydunmu filanca borsada para batırmış evde arabada gitmiş elden diye sözler gelir kulağınıza..[/quote]
dünya istatistiklerine göre kurulan her 100 şirketten 40 ı 2. yılını, 85'i ise 5. yılını göremiyor. Başarı yüzde 15. yani iş hayatında da borsada olan tüm riskler sözkonusu. bu oranın aynısı borsa için de geçerli.
-
[QUOTE=jerfin;132541]obama G-8 zirvesi için uçağa binene kadar short..::: bu strateji hep tuttu, yine tutacak mı bakalım.:..:[/QUOTE]
sonra longmu:::ne zaman biniyo teyyareye gııı:::
-
yaw bende longum da kafamı kurcalayan bişey var..
Sanki geçen gün 30 sn de 300 puan vermişlerdi ya VOB a ne olduğunu anlayamamıştık.
önce vob düşmüştü. sonra dünya ve spot arkasından düşmüştü.. şimdi düşüşün sebebini anladık dedik..
Sanki öyle bir anda -300 puan basacaklar makası eksiye çevirecekler gibi vob a..
Satış baskısı var. Geçen de satış baskısı vardı..
45800 e de 600 kontrat koymuşlar vermek için bekliyor....ondan korkuyorum
-
Tam tersi bir teoride olursa işlemler çok yavaşladı Gömerek vermiyorlar...tırışkadan gibi. çekebilirler.
ama 46200 i de geçemiyor.
geçecek olsa dax 4649 fdow 8180 deyken geçerdi.
-
bak bi toboya bak...minik.....longdan hiç memnun değilim..bekliyorz bakalım..imf geliyo duymadınızmıı...fxci ümit gafı yokmu şu fakire...
-
dax ın desteği 4540 da söyleyeyim...daha çok aşağı olabilir..
-
yazılanlara baktımda
ofis fikri guzel vvalla
antalyada açalım
-
[QUOTE=QUEEN;132543]sonra longmu:::ne zaman biniyo teyyareye gııı:::[/QUOTE]
evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o
-
[QUOTE=jerfin;132549]evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o[/QUOTE]
o zamane kadar beni gömün gitsin..:D
-
[B]46150 [U]shorta[/U] geçtim duyurulur... [U]46200 i geçmediği sürece[/U] bozmayacağım.. vob da satış baskısı var..[/B]
-
[QUOTE=QUEEN;132550]o zamane kadar beni gömün gitsin..:D[/QUOTE]
sık dişini kraliçem.. obama'yı kırmızı halı ile bi uçağa bindirelim sana destek atmaya geleceğim..
-
Ahmet Mergen ;
Dış piyasalardaki düşüşe yönelik hareketler ve endeksinde 36750 nin altına kayması rahatsız edici oldu.. Yorgunluk alametleri var ve sanki 36000 nin altına kayma ihtimali arttı.. Dikkatli olunmalı.. Dow 8250 nin da altına indipinde bizde ne kadar düşüşe karşı bir direnme söz konusu olsa bile endeks daha fazla dayanamayabilir ve 35000 li rakamlar görülmeye başlayabilir.. Şimdiye kadar kazanılan paralar oldu ise de onu da hemen geri vermeyin derim.. Daha yakın takip ve fazla israrcı olmamak lazım.. Borsayı borsadan daha iyi bilmenize imkan yok..Para kazanacağım diye israr ederek tam tersine bir de para kaybetmeyin..Agresif olma zamanı değil gibi gözüküyor.. Bol kazançlar..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;132551][B]46150 [U]shorta[/U] geçtim duyurulur... [U]46200 i geçmediği sürece[/U] bozmayacağım.. vob da satış baskısı var..[/B][/QUOTE]
şimdi numaradan geçcek..46200 üüü
-
[QUOTE=sovalye;132538]ben her sabah saat 07:00 da kalkıyorum eşimi işe gönderiyorum oradan spor yapıyorum sonra duşumu alıp 08:30 da ekran karşısına geçiyorum yurt dışını not edip o gün kaç puan eksi/artı açılabileceğimizi hesaplıyorum sonra sistem sinyallerimi hesaplayıp o gün oluşabilecek her senaryoya karşı hareket planlarımı yazıyorum. yani bir tür limited şirket yada holding mantığıyla çalışmaya gayret ediyorum. her oluşabilecek duruma karşı planım olduğu için herhangi bir stres ve panik olmuyor. ama malesef deminde dediğim gibi evden çalışan insana toplumun bakış açısı hala istenilen seviyede değil... açıkçası toplumu çok ta önemsediğim söylenemez. eğer yaptığım işin doğru olduğuna inanıyorsam o işin arkasında sonuna kadar dururum.[/QUOTE]
Sabah 09.05 de kalkıp yüzümü yıkıyorum, laptopu açıp fdowa bakıyorum. Benim pozisyonuma göre [B]"Yine yedik gapı"[/B] ya da [B]"bugün de bize ekmek yok" [/B]diyorum :) Saat 11 de eşimi kaldırıyorum, kahvaltı yapıyoruz. 13 de onu işe götürüyorum, eve gelip PES NBA oynuyorum, nette dolaşıyorum, foruma yazıyorum. Sistem ne derse onu yapıyorum :D
-
[QUOTE=truva;132548]yazılanlara baktımda
ofis fikri guzel vvalla
antalyada açalım[/QUOTE]
çok iyi olur
kaç kişiyizki antalyadan
-
[QUOTE=jerfin;132549]evet, uçağa bindirelim obama'yı ölümüne long..:..: 8-10 temmuz'da olacak zirve de teyyarenin saatini bilmiyorum..:o[/QUOTE]
uçakh nizaman galkayor :confused:
-
[QUOTE=fXci;132557]uçakh nizaman galkayor :confused:[/QUOTE]
sendemi longsun gıı:o
-
[quote=chn69;132556]çok iyi olur
kaç kişiyizki antalyadan[/quote]
hepimiz antalyalıyız hepimiz vobçuyuz :::
abi dedik ya plaja masaüstü atıcaz antalya da.orada gidipte ofise kapanmaya gerek yok.mis gibi plaj...deniz,kum,güneş yanında sovuk sovuk karpuz,beyaz pevnir ve ekmek :::
-
[quote=SEYYAH;132559]hepimiz antalyalıyız hepimiz vobçuyuz :::
abi dedik ya plaja masaüstü atıcaz antalya da.orada gidipte ofise kapanmaya gerek yok.mis gibi plaj...deniz,kum,güneş yanında sovuk sovuk karpuz,beyaz pevnir ve ekmek :::[/quote]
bişey eksik! :D
-
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=73804&postcount=7[/url]
[QUOTE=sazan;73804]
py yoktur, [B]p[/B]i[B]y[/B]asa vardır.
ky yoktur, [B]k[/B]a[B]y[/B]beden vardır.
Özetle, kayıplarınızın hatasını kendinizde aramak , bir daha nasıl aynı hatadan kaçınabileceğinizi aramak yerine, by, py, manipulatör, spekülatör vb şeylere atfederseniz, gelecekte de kaybetmeniz kaçınılmazdır.[/QUOTE]
Son 2 haftadır yaşananlarla ilgili olarak sn sazanın 6 ay önce yazmış olduğu bir mesajını ekleyeyim dedim...
-
kısalar gevrek gevrek gülüyodur...şincik..ammma minik tobodan ne olcek bakalım..
-
[QUOTE=QUEEN;132558]sendemi longsun gıı:o[/QUOTE]
ben eski danktinkle treyde başladım zistem mistemi yedim attım cöphe ::: nizaman ni olcaam belli deel graliçem
-
[url]http://www.habertup.com/NewsDetail.Asp?NewsID=451&Title=Abdullah-G%FCl%B4den-i%FE-istedi-k%FDsmeti-a%E7%FDld%FD...-Haber-Gazate-D%FCnya[/url]
Vay anasını Abdullah Gül'den iş isteyen şu İzmirli kıza hem evlenme hem de iş teklifi yağıyormuş :::