[B]84,400 yandımı sata geçecek..[/B]
Printable View
[B]84,400 yandımı sata geçecek..[/B]
-3 kapatmazsan pala adam değilsin..
[B]yeni barda 84400 olmayacak yani 30 dakka sonra spot sata geçecek yükselmezse.[/B]
ve kesişmede aynı saatte gelecek
artık tesadüfse
adam gibi sisteme uysam saat 3 de sat gelirse eğer 104 üzerinden kısa açmış olacaktım...[B] rezalet [/B]
henüz sat yok longda bekliyo olmam lazımdı :(
84550 ye çıktı sat rakamı...
vobdada henüz kesişme yok saat 4 e kaldı.. 103,500 onunda sat rakamı oldu.
[quote=Astatin;444178]memügeyt,
Cuma yoldayken ben, fdj e basarlarken burayı almışlar..Ekran başınd aolsam sanırım long olmasam bile şortları kapatırdım..kısmet değilmiş needek..Sabah 700-750 arasında stoplayıp, stopladığım şortların iki katı lıng açtım..[B]103800 haftalık pivot..[/B]bir çeşit yazı tura attım yani... Coşkulu bir 5 umudunu fırına verdik yine..hani ew teorisinde olduğu gibi bol coşkulu ama 3 tepesi ile aynı veya onla nunu yapan bir new high 5... ama her an piston düşebilir...o ayrı... mevzu şu; bunca iyi gelişme habere rağmen bu temkinli yükseliş, mal devrimi yoksa trene az adam alma isteği mi..devamı sanırım 8-9000 puan olacak..[/quote]
[quote=Astatin;444181]yok hacı.. bilmek bilmemek olayı değil..dedimya bulunduğu seviye itibariyle yazı-tura hikayesi... [B]şunca iyi haber gelişmeden sonra; aşağı göçerse o zaman 1 haftadır mal devri yaptığını anlayacağız...tersi olursa da kucağa şort kek topladığını...bugünkü kapanış mühüm...yeterki bol zigzag yapmasın..sonuçta gideceği tarafa sıkı gidecek[/B][/quote]
gorkular sarmış 4-1 yanımı..şimdi bu 4-1 de bir şifre var mı acaba? Hani VOB da güçlü gibi görünen kaybedecek hesabı..hani Akhisar-BJK maçı 4-1 bittiya..o açıdan:p hani bjk güçlü görünüyorduya..
103800 pivotnan lonkk devam.. BJK değil akhisar olmak istiyorum bu haftaya mahsus
[B]saat tam 5 de kesişme oldu bişeye yararmı bilmem[/B]
[IMG]http://j1304.hizliresim.com/18/s/mdt5q.gif[/IMG]
tam 15 ve 60 dklıklara nunu geldi gorkunç demeden bastı 450 puan ..üww
[quote=seagate;444307][B]saat tam 5 de kesişme oldu bişeye yararmı bilmem[/B]
[IMG]http://j1304.hizliresim.com/18/s/mdt5q.gif[/IMG][/quote]
teprik ederim patronaj..şe yaramış görünüyor
saatlik
[B]101,300 alış
103,850 sata geçti[/B]
günlük
sattaydı zaten
..
bilmiyom abi tepki bitti diye bakıyorum kısa devam napim :(
ya nunuların gazını alıyor yada bizim börtföyün..ehü.üw
ben shorttayım herşey satta bilemiyorum kıpırdamayacağım.
bankalara sabah beri yazdıkları alımları sildiler..
yani herşey yalan..
[B]Büyük hisselerde altlara alış girip büyük rakamlar oyun var.. sonra siliyorlar işlerine gelince...[/B]
eksi kapatmazsan **************** ***************
Hisselerde emir silme kalkmadığı müddetçe durum meydandadır.
103800 magic
işe bak ne oldu..
:(
[QUOTE=Astatin;444339]103800 magic[/QUOTE]
spot 104 kapattı abi
u100 e baktım yükseliş için bişey bulamıyorum :( 5-15-30-60-günlük-haftalık :(
bu kapanış yalan olabilirmi :(
u100 grafiği atarmısın abi 60 dk lık vs. yükseliş çıkan bi grafik varmı ?
[quote=aslan;436839]Acaba...
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://c1303.hizliresim.com/17/4/kqvb5.gif[/IMG][/URL][/quote]
[URL="http://bit.ly/c25MCx"][IMG]http://j1304.hizliresim.com/18/s/mf5n7.gif[/IMG][/URL]
[quote=seagate;444352]spot 104 kapattı abi
u100 e baktım yükseliş için bişey bulamıyorum :( 5-15-30-60-günlük-haftalık :(
bu kapanış yalan olabilirmi :(
u100 grafiği atarmısın abi 60 dk lık vs. yükseliş çıkan bi grafik varmı ?[/quote]
Memü,
Patrons, grafları nasıl yorumladığına bağlı. AMa sistem durumları nedir diyorsan bendekiler alda saatlikler...
vay canına... TAKVİM in ana sayfasındaki haberden tırstım..99 depremini yaşayan biri olaraktan . :(
hmm
vob 103750 yandımı sata geçecek.. senin 103800 rakamıyla da tutuyor pehhh
[quote=seagate;444381]hmm
vob 103750 yandımı sata geçecek.. senin 103800 rakamıyla da tutuyor pehhh[/quote]
103800 haftalık pivot memü..onun altında üstüne geziyor...haftalık kapanışın onun altında olması düşüş, üstünde olması yükseliş ihtimalini arttırır..ama sadece arttırır..
garan günlükteki ED olabilir mi
haci ben 1100 puan lonk karımı aldım flatledim...coşku eksik...ranarsa da ransın..nemas problemas
[U][B]ben sıfır işlem short bekliyorum :( [/B][/U]
[B][I][U]beceri 0
[/U][/I][/B]
[B]nikei bugün [B][U]tarihi tepe yaptı [/U][/B]diye düşünüyorum.. bana bi faydası yok [/B]:(
[B]dow tepki bitip şelaleye geçecek diye düşünüyorum.. bana bi faydası yok[/B] :(
[B]dax tepki bitip mezar formuna geri diye düşünüyorum.. bana bi faydası yok[/B] :(
[B]özet olarak [U]sell may go away [/U]grafiklerde gözüküyor.. bana bi faydası yok[/B] :(
[quote=Astatin;444384]garan günlükteki ED olabilir mi[/quote]
bir de dünkü açılış gapı şu klasik ta cıların dediği "tükeniş boşluğu" havalı tabirini hatırlattı bana...kaçayım dedim inceden
[QUOTE=Astatin;444400]bir de dünkü açılış gapı şu klasik ta cıların dediği "tükeniş boşluğu" havalı tabirini hatırlattı bana...kaçayım dedim inceden[/QUOTE]
yes patron .
aynısını 106 BİN DE YAPMIŞTI VE 108 BİNDEN ÇÖKMÜŞTÜ .
DÜNDEN BERİ IKINIP , SIKINIYOR BİR YERE GİDEMİYOR :)
bankalara gene alış girmişler büyük.. böyle borsa olurmu oluyor işte.. :(
satışa dönmeden siliyorlar.. çok saçma
[quote=gnome;444401]yes patron .
aynısını 106 BİN DE YAPMIŞTI VE 108 BİNDEN ÇÖKMÜŞTÜ .
DÜNDEN BERİ IKINIP , SIKINIYOR BİR YERE GİDEMİYOR :)[/quote]
VOB da 5-15-60-günlük hatta haftalık sistemler bile alda ama o haftalık graftaki NUNU lar (özellikle MFI da), çok pis korkutuyor beni. Gerçi bu nunu belli olmaz..gider 10000 puan daha çıkar sonra çalışır veya nunu kırılır gider vob 130000 olur..bilemeyong..sadece kar tatlıdır deyu kenara çeküldüm
pkk açıklaması kaçta acaba
[quote=seagate;444399][u][b]ben sıfır işlem short bekliyorum :( [/b][/u]
[b][ı][u]beceri 0
[/u][/ı][/b]
[b]nikei bugün [b][u]tarihi tepe yaptı [/u][/b]diye düşünüyorum.. Bana bi faydası yok [/b]:(
[b]dow tepki bitip şelaleye geçecek diye düşünüyorum.. Bana bi faydası yok[/b] :(
[b]dax tepki bitip mezar formuna geri diye düşünüyorum.. Bana bi faydası yok[/b] :(
[b]özet olarak [u]sell may go away [/u]grafiklerde gözüküyor.. Bana bi faydası yok[/b] :([/quote]
açar açar...
Kırşehirin gülleride açar.......t..c
tek e kaldı :\
piyasa beklentiyi alır...gerçeği satar...şimdi bu kara yılan..beklenmeyen ne söyleyecek ki..diye düşünüyorum..ama sadece düşünüyorum
abi grafiğe göre bişey söylemeyecek veya olumsuz bişey diyecek bilmiyorum :(
e düşüş olması lazım :(
105200 de bişiyler vardi.
103775 den gelen yukari hareket bitti
104300 yanarsa bir umut 105250 TEPE denir
şimdilik hiçbir emare de yok satiş için ya
yükselen piyasaarda 2. seans açilişinda klasik bir mini aşaği da yapiyorlar unutmadan
evet 104150 de sata geçer.. dün akşam fake yaptı sata geçti sabah ala geçti.. :(
satış için emare yok
garanti bankasının bilançoda geldi ..
bu sefer 104150 yanarsa fake olmaz diğer indikatörlerde onaylar..
içimden long açmak geçiyor :(
umarım herzamanki gibi yanılırım
garantinin bilanço geldi 990 dan 980 e indi alış fırsatımı ?
yoksa beklenti bittimi ?
3 banka bu hafta bilanço bekleniyor idi
hepsinde iyi bekleniyor idi
3 ü de geldi, iyi geldi beklenti bitti bu konuda
sanırım bu iniş düzeltme olarak kalacak
85000 xu100 için önemli yer