[QUOTE=hexen;57952]15 dakk graf positive uymsuz evet[/QUOTE]
aylardır heryer uyumsuz :) sonuc ortada
Printable View
[QUOTE=hexen;57952]15 dakk graf positive uymsuz evet[/QUOTE]
aylardır heryer uyumsuz :) sonuc ortada
30 bine de geldük ;) son obo nun hedef aslında az aşağıda kaldı .
Uyumsuzluk iptal, yeniden short...
[QUOTE=Vob Trader;57953]aylardır heryer uyumsuz :) sonuc ortada[/QUOTE]
evet vobtraderim amma yukarya cıkma ani olcak... systems long signal olcak ve uzun zaman short olmycak.. short signal gelr diye shorts accayız amma shorts hep stop etcek...
bundan ben long signal beklyorum kenarda flat yatyorum.
[B]Seans açılınca yapı kredi ve koç hisseleride özellikle koç holding te kıyım başlar...
Unicredit hisseleri milan borsasında limit seviyelere düşmesi nedeniyle işleme kapatılmış....[/B]
Matriksten 12:37 de geçti haber
sadece benimmi matriksim sorunlu çalışmıyor? makine kilitleniyor matriksi açınca,
falat bekliyoruz sistemimim matriks üzerinde olduğu için .
şuanda xu100 hacim 670 bu hacim dip oluşumu mal toplama ve kısa vadeli bir yükseliş için
yetersiz bu gibi durumlarda benim en çok dikkat ettiğim nokta; [B]yüksek hacimli hızlı iniş ve
çıkışlar[/B], yükselişlerin haberidir 1-2 seans bu şekilde oldumu tamamdır olmuştur, ve bu
yükseliş olayı yakındır kanaatimce.
[QUOTE=hexen;57956]evet vobtraderim amma yukarya cıkma ani olcak... systems long signal olcak ve uzun zaman short olmycak.. short signal gelr diye shorts accayız amma shorts hep stop etcek...
bundan ben long signal beklyorum kenarda flat yatyorum.[/QUOTE]
abi sen sisteme harfiyen uyan disiplinli adamsın neden kısa sinyallerine uymuosun sırf imkb 100 de büyük uyumsuzluk var diye koyarsın stopunu kısada yaparsın işini kısa da poz yani :)
28000 aşağısına 27500 e kadar düşüş başladı görülüyor, saygılar.
[QUOTE=Vob Trader;57962]abi sen sisteme harfiyen uyan disiplinli adamsın neden kısa sinyallerine uymuosun sırf imkb 100 de büyük uyumsuzluk var diye koyarsın stopunu kısada yaparsın işini kısa da poz yani :)[/QUOTE]
Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE]
estafirullah hepimizi cebinden çıkarırsınız siz maşallah+.
Mb dolara müdahale etseydi, tüm dünyada finans çevrelerince ve yatırımcılara, gelişmekte olan ülkelerden Türkiye, piyasalarda istikrar için mücadele ediyor şeklinde bir algılama olacaktı, haber olacaktı, gelişmişlerin yanında gelişmekte olanlarda sıkıntıyı aşmak için elinden geleni yapıyor denecekti.
Oysa gelecekte bugünlerde yapılanlar için, gelişmişler mücadelesini sonuna kadar yaptı, gelişmekte olanlar yattı, krizin faturasını gelişmekte olanlar daha ağır ödüyorlar diyecekler, saygılar.
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE]
büyüksün abi sen olmasan çekilmez bu vob :)