systems short signalde ben halen flat
Printable View
systems short signalde ben halen flat
[QUOTE=traderx;57973]kumar oynuyorum 29675 long.
du bakalım ya piyasa beni harcıycak ya ben piyasayı:D[/QUOTE]
neyse bu kadar adrenalin salgıladık kendime geldim bu sayede
canlandım 525 falat.lelele
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE] Abicim süpersin yawf. Zevkle okuyorum yazılarınızı.
Bende short stop geldi tekrar sat sinyali bekliyorum.Böyle olunca fiyatlar daha hızlı geriliyor.Sinyal gelmezsede bekleyeceğim.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 9 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Azalıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuzdan Olumluya [color=red]Piyasa :[/color][/b]
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)
vob trader says that short cover time
Sanırım ayar çekilecek, neye? 1 cent civarına, dolar 2 ytl olursa, imkb 100 ise 22000 olursa 1,1 cent, buna göre yap hesabı olacak galiba, saygılar.
Galiba Dolar son sınıra dayanıp kapanacak bu akşam, 1745-1755 aralığı son sınır görülüyor, saygılar.
longa bulaşmak mı aman aman uzak kalsın
[QUOTE=teo;57969]29700. 1/2/2005 dibi idi.
Kitap derki, tarihi zirveler veya dipler kırıldığında en az %15 daha o yöne marj vardır.[/QUOTE]Menzilde 25,250 var o zaman!
[color=#FF0000][b]AB HÜKÜMETLER HALA OLAYA YÜKSEKTEN BAKIYORLAR...[/b][/color]
Bir sene evvel Mösyö Trichet kalkip en iyiyiz biz diyordu....
6 ay evvel : kalkti ve enflasyon tantanasi yapti ve inat ile faizleri yükseltti...
Bu arada kimse AB deki bankalarda ne oluyor bir göz atmadi bile.....Sonuç ne oldu hepimiz gördük...
Geldik Eylül 2008 e : AB hükümetlerin sorumsuzlukluk yüzünden ve hala dünyanin merkezin biziz demeleri, AB resmen batik hale getirdi....Bu yüzden 29 Eylül da AB finansal sistemin sonu oldu..... Hemen önlem alinmazsa, sira AB deki emeklilik sistemin cökmesi......
Bu durumun tek sebebi ise su : AB hala bu yeni dünya yi anlamis degil maalesef ve hala olaylara "snob" olarak bakiyor...
Ne yazikki bu "yüksekten bakma" davranisin ilk kurbani INGLITERE olacak....
Öte yandan her yer yaniyor ve hala faizleri düsürelimmi düsünüyorlar.....
Yazik ...çok yazik....
Durumu kurtarmak için derhal 200+200 gerekiyor.....
BAYBARS SEZEN
enflasyon riski yok..çünkü emtia,petrol hepsi aşşağı..öyleyse niye maliyetsiz çözüm olan faizlari agresif indirmezler..anlayan var mı..