875 full lönk:D
Printable View
875 full lönk:D
[QUOTE=enorton;132680]Seans kapansa da gidip bir Burdur Şiş yesem :D
[IMG]http://www.burdurda.net/web/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_burdursisi.jpg[/IMG][/QUOTE]
OFFF o ne öyle
yanına buz gibi doğal şalgam..
yeme de yanın da yat emi efiksçi:D
[QUOTE=SEYYAH;132686]5 porsiyonda benim için söyle gayrı...bende geliyore yanınada buz gibi kola lüffen piliiiz :::[/QUOTE]
Abi sen gelsen buraya kebaba doyarsın valla, bi de ucuz ki sorma gitsin...
[QUOTE=jerfin;132684]hadi gözün aydın queen.. 15 dk.lıkta PU oluştu.. amma velakin pasta berbat...[/QUOTE]
yemişim pastayı.lelele.leleleburdur kebap da yemişim...
astatin yerim burdur kebabı demedin :::
[QUOTE=YAVUZHAN;132688]burdur şiş temi var ?
hiç denk gelmedi valla o kadar ıspartada askerlik yaptık?
amasyada tokat kuyu kebabı yedik mesela..[/QUOTE]
[url]http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burdur+%C5%9Fi%C5%9F[/url]
[QUOTE=YAVUZHAN;132688]burdur şiş temi var ?
hiç denk gelmedi valla o kadar ıspartada askerlik yaptık?
amasyada tokat kuyu kebabı yedik mesela..[/QUOTE]
cennet vatanın her köşesinden yemek fışkırıyor mubarek
Konyada okurken Etli Ekmek ve Fırın Kebabı yemeden duramazdım.dng
[QUOTE=enorton;132680]Seans kapansa da gidip bir Burdur Şiş yesem :D
[IMG]http://www.burdurda.net/web/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_burdursisi.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=enorton;132691]Abi sen gelsen buraya kebaba doyarsın valla, bi de ucuz ki sorma gitsin...[/QUOTE]
ne etinden yapayorlar gı ::: ucuz etin şeysi olmaz derler:::
[QUOTE=QUEEN;132692]yemişim pastayı.lelele.leleleburdur kebap da yemişim...[/QUOTE]
afiyet olsun..:..:
[quote=QUEEN;132681]46150-200 hemi.. oy.. işin zor yuaw:o:o[/quote]
ben stop long olursam zaten düşüş için meyveler olgunlaşmamış demektir.dng
[QUOTE=fXci;132696]ne etinden yapayorlar gı ::: ucuz etin şeysi olmaz derler:::[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla dana, abi o dalavereler büyük şehirlerde olur. Böyle küçük yerlerde olmaz :)
::: ::: şehre türkiye'deki havaya güvenip lahmacun ve kebapın hegemonyasını getirmeye çalışan urfa-adana-ocakbaşı vb. restoranları açan girişimcilerin 1-2 ayda kepenk kapatmalarına neden olan burdur'da rekabet edilemeyecek çok lezzetli, katkısız, hızlı yenmesi gereken bir tür ızgara et yemeği. burdur'da bir diğer sevilen hızlı yemek ise kıymalı pidedir.
kısalar dursaydı 46050 den stop olmam gerekecekti..
45775 ten iyiki uzlaştım kendimle :)
bu saatten sonra long olacaksam 46400 üstüne çıkmamız gerek.
ama gece dow stresi çekmenin anlamı yok,yarın ola hayrola diyerek kapatacaz günü herhalde?
46075 fiyat da neymiş..ne bu yaww bulunmaz hint kumaşı mı..in in in..daha aşağıya..bu fiyata olmaz
bu sefer 49600 gökhan nerdesin..
[quote=YAVUZHAN;132693]astatin yerim burdur kebabı demedin :::[/quote]
benden önce yedi pisboğazlar kalmadıki...:::
[QUOTE=sovalye;132697]ben stop long olursam zaten düşüş için meyveler olgunlaşmamış demektir.dng[/QUOTE]
long ol stoplama inşallah..:rolleyes: uçalım fezaya..boşver ayuları...
[quote=SEYYAH;132634]cumbaba kredi kartı yasasını onaylamış.gitti bankaların havadan alacakları faizler...
işte ilk kez takdir ettiğim bir iş yaptı bu hükümet.
tefeci faizi bile masum kalıyor bu banka kredi kartları faizi yanında.
hesapları vardı bunların sanırım borçlar yarı yarıya mı ne azalıyormuş.bu da ne dimek banka bilançolarında takipteki alacaklarda buharlaşma olacak demek.[/quote]
Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132706]Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.[/QUOTE]
iniyoooooo...iiiiiiiüüüüüü
long devam
eksi makas
eşek gibi alacaklar
hem de eşşeolueşşek gibi :::
[quote=Larossıan;132638]44500 kesinde altı 44700 kadar gider ilk etap.[/quote]
Kesin abi kesin bankoooo.:..:
975 long
short devam
aslında bugün bu saatlere kadar işlem yapmayı düşünmüyordum (pazartesileri silkleme günleri olur genelde) napalım kısmet artık yaptık bir shortluk:)
ringo ringo lönkss
[quote=GOKHANFINDIK;132706]Geçende konuştular yine aidatlar aynen alınacakmış.Kılıfı buldu onlar yine.Bu arada full longum.Şövalye abi senin de inmen lazımdı demekki.Ağır geldin py ye.[/quote]
Acelemiz yok gökhan ağır ağır.:D
[quote=jerfin;132684]hadi gözün aydın queen.. 15 dk.lıkta PU oluştu.. amma velakin pasta berbat...[/quote]
Pasta masal.
[QUOTE=Astatin;132685]..bar sayısını .kom.kom[/QUOTE]
kitapta öyle yazıyor. Ben de bar ya da çıbık derim. .dng
[QUOTE=SEYYAH;132686]5 porsiyonda benim için söyle gayrı...bende geliyore yanınada buz gibi kola lüffen piliiiz :::[/QUOTE]
Bol pideli olsun yanıan da bi kasa ekmek :::
46600 saatlik ortalama ya gidebülü
[quote=enorton;132691]Abi sen gelsen buraya kebaba doyarsın valla, bi de ucuz ki sorma gitsin...[/quote]
Ben Taylantta olsam sen bunu koysan varya bozuşurduk.Şimdi Burdura bile gelirim.:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132721]Ben Taylantta olsam sen bunu koysan varya bozuşurduk.Şimdi Burdura bile gelirim.:..:[/QUOTE]
Gökhan atın üstündeki ne? Unicorn gibi :confused:
[quote=enorton;132699]Bildiğim kadarıyla dana, abi o dalavereler büyük şehirlerde olur. Böyle küçük yerlerde olmaz :)[/quote]
Fare kebap da uyar.:o:D
[quote=VOBiX;132722]Gökhan atın üstündeki ne? Unicorn gibi :confused:[/quote]
Hiç abi bilmiyom ki mal mal aşağı bakıyor.:D:o
[QUOTE=VOBiX;132718]Bol pideli olsun yanıan da bi kasa ekmek :::[/QUOTE]
etinin deelde pidesinin kebabını yapsalar bizim ZEYYAH zevkten 4 göşe olur gayri :::
[QUOTE=traderx;132711]975 long[/QUOTE]
46000 e kadar geleceği az çok belliydi fakat geçeceğini tahmin edememiştim, 46000 üstünde durduğu müddetçe yeni hedef 46500 dür.
ANTEP liyim o nedenle mıtfak sorunumuz yok.gerçi hanım istanbullu zerre kadar çakmaz antep mıtfağından ama ossun :::
ama istanbul'a yerleşene kadar memlekette yediklerime sayıyorum :::
125-150 long
bugün rekor zarar yazdım
hele bi çiküfte yuğurakkk pambıkkk...
[QUOTE=sovalye;132728]long
bugün rekor zarar yazdım[/QUOTE]
üüüüüü 750 den döner didim sağa..üüüüüü
[QUOTE=SEYYAH;132727]ANTEP liyim o nedenle mıtfak sorunumuz yok.gerçi hanım istanbullu zerre kadar çakmaz antep mıtfağından ama ossun :::
ama istanbul'a yerleşene kadar memlekette yediklerime sayıyorum :::[/QUOTE]
oooo andep::: eski çalıştığım yerde antepli seyfi abi vardı, orda yediğim kebapları daha burda adamakıllı yiyemedim, andep dedinmi duracan orda:::