[QUOTE=abka;58011]benim sisteme al geldi..buralardan uzunladım.31000 den...[/QUOTE]
Sn.Abka sizide çok özlemişiz. Zevkle okuyorum yazılarınızı!
Printable View
[QUOTE=abka;58011]benim sisteme al geldi..buralardan uzunladım.31000 den...[/QUOTE]
Sn.Abka sizide çok özlemişiz. Zevkle okuyorum yazılarınızı!
[QUOTE=AMON RA;58013]Sn.Abka sizide çok özlemişiz. Zevkle okuyorum yazılarınızı![/QUOTE]tşk ederim.saygılar..
akbnk ne oluyor bilen var mı..taş gibi..
[QUOTE=traderx;57961]sadece benimmi matriksim sorunlu çalışmıyor? makine kilitleniyor matriksi açınca,
falat bekliyoruz sistemimim matriks üzerinde olduğu için .
şuanda xu100 hacim 670 bu hacim dip oluşumu mal toplama ve kısa vadeli bir yükseliş için
yetersiz bu gibi durumlarda benim en çok dikkat ettiğim nokta; [B]yüksek hacimli hızlı iniş ve
çıkışlar[/B], yükselişlerin haberidir 1-2 seans bu şekilde oldumu [B]tamamdır olmuştur, ve bu
yükseliş olayı yakındır kanaatimce[/B].[/QUOTE]
evet hacim şimdiden 1600 ü geçti kapanışta xu100 hacim tahminen 1800 hacimi bulur buda bahsettiğim çıkış için yeterli
şimdilik flatim 31000 yüksek bir rakam 29600 küsürlerde trene diplerden bindik ama saolsun felakette telallı arkadaşlar panik cinnet çöküş falan feşman diye
diye yapmamam gereken birşeyi yaptırdılar pozisyonumu bozdum,(yanlış anlaşılmasın arkadaşlara suçlamıyorum özgür bir platformdayız.)
şimdilik yükseliş başladı diyebiliriz ama long açmıyacağım, çünkü bahsettiğim gibi hızlı iniş çıkışlar göreceğiz daha.
ayrıca herkesin bildiği yada düşündüğü düşünmek yada yapmak, hızlı bir traderin yapacağı iş değil:D
[QUOTE=abka;58015]akbnk ne oluyor bilen var mı..taş gibi..[/QUOTE]
birşey olduğu yok sayın abka fiyatların bedava olduğunun farkına vardılar.
daha doğrusu farkına varma değilde, planın bir sonraki safhasını başlatıyorlar.boks.
[QUOTE=abka;58015]akbnk ne oluyor bilen var mı..taş gibi..[/QUOTE]
Akbank T.A.Ş. :..:
Amerikan piyasaları rengini belli etti sanırım, henüz erken ama, brezilya mb side dolara müdahale ettiğine göre, ki gelişmekte olanların en iyisi son zamanlarda brazilya, bir olumlu hava kokusu almış olmalılar, bizim mb de yarın sabah yada akşama müdahale ederse yarına vob yukarda dolarda 100 lira aşağıda olabilir gibi geldi bana, bakalaım yarın haftanın son günü, saygılar.
[QUOTE=traderx;58016]evet hacim şimdiden 1600 ü geçti kapanışta xu100 hacim tahminen 1800 hacimi bulur buda bahsettiğim çıkış için yeterli
şimdilik flatim 31000 yüksek bir rakam 29600 küsürlerde trene diplerden bindik ama saolsun felakette telallı arkadaşlar panik cinnet çöküş falan feşman diye
diye yapmamam gereken birşeyi yaptırdılar pozisyonumu bozdum,(yanlış anlaşılmasın arkadaşlara suçlamıyorum özgür bir platformdayız.)
şimdilik yükseliş başladı diyebiliriz ama long açmıyacağım, çünkü bahsettiğim gibi hızlı iniş çıkışlar göreceğiz daha.
ayrıca herkesin bildiği yada düşündüğü düşünmek yada yapmak, hızlı bir traderin yapacağı iş değil:D[/QUOTE]
alırken alıyorum da dedim alaydın o zaman aklın nerdeydi. işine gelince öle işine gelince böle ayıp ya
panik cinnet çöküş olgusunu yazan benim benden başka yazna yok o olguları.
kaçtır çöküoz ses yok malını güya benim lafıma göre satmış da gelmiş bana edabiyat yapıo burda al da dedim alaydın o zaman
Djı tehlikeli oldu, açılışla kandırıyorlar, akşama gümbürtü bizi vurur, vobda geceye poz tehlikeli oldu, sanırım devalüasyonumuzda yarın hız kazanacak ve 1.745- 1.755 üzerine çıkan dolar krize yeni bir boyut kazandıracak, gerçi trend yönü belli ama, direnç aşılması hafta sonuna denk gelmesi dahada kötü olacak, dolar cumartesi günü bile artı yapar o zaman, saygılar.
[QUOTE=traderx;58024]tvde dinlediğini piyasa yorumcularını okuyup burda onlardan duyduklarını panik cinnet çöküş diye yazmakla olmuyor bu işler, sakin ve mantıklı ve diğer arkadaşlara fikrini belirt geç.[/QUOTE]
adamın canını sıkma benim vob bilgime laf ediosun. istediğimi yazarım kim duymuş da yazmış tv de duyulanı bu piyasa ben gibi adammı görmüş elden günden duydumu yazcam buraya
sistem ,salı günü saat 15 civarında 33.000 den sat vermişti..bugün 31000 den al verdi..geceye uzunum...vıx e bakınca rahat uzunum..
Lütfen tartışma yaratmayalım ve tartışmaları uzatmayalım arkadaşlar.