-
[QUOTE=Vob Trader;58025]adamın canını sıkma benim vob bilgime laf ediosun. istediğimi yazarım kim duymuş da yazmış tv de duyulanı bu piyasa ben gibi adammı görmüş elden günden duydumu yazcam buraya[/QUOTE]
seviyeli bir yer diye geliyoruz şurda hem muhhabet edelim hemde işimizi yapalım diye
neyse ben yazmıyacağım artık
-
Sayın arkadaşlar. Tartışmayı sürdürücü yazıları anında siliyorum özellerinizden birbirinize yazarsanız sevinirim.
-
system 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde ben halen long .. gece long yatyorum
-
-
evet tahta dondu nihayet , bu kadar volatiliteye sistem dayanamadı herhalde ..
-
Dowda bahsettiğim son yükseliş şu an gerçekleşiyor, arkası tufan.
sevgiler.
-
[QUOTE=hexen;58034]vob erken kapandı ?[/QUOTE]
hacim 200 bin kontrat geçince sistemleri sapıtıor sn hexen
-
Ne volatilitesi, son dakikalarda millet alış satış göndermesin diye yırtınıyolar resmen, son dakikalarda gerçekleşen takasları eksik göreceğiz, tamamlamadan bakmamalı, kimbilir kaç tane ky poz kapatamadı, birde en gelişmiş sistemi var vob un diyenlere takkedir bu olay, gelişmişlik kim biz kim bi kere:), saygılar.
-
[QUOTE=hexen;58034]vob erken kapandı ?[/QUOTE]
Evet son dakikada ne oldu bilen var mı? Ben sanko dondu sandım ama sanırım herkeste aynısı olmuş...
-
Herkeste son fiyat 31,4250 mi gözüküyor?
-
Son 5 dakika yok matrixte , ee elinde mal kalan ne olucak , herhangi bir açıklama gelmedi mi acaba , bilen ??
-
bende 675 gorunuyor son
uzlasma 425 geldi simdi sanko da