71125 üzeri günlük kapanışlarda piyasa longa geçer. Eğer veri desteklerse 71700lere atak görebiliriz. (Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.:))
Printable View
71125 üzeri günlük kapanışlarda piyasa longa geçer. Eğer veri desteklerse 71700lere atak görebiliriz. (Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.:))
benim 30 short bende short
hindistan - 2,1
rusya - 2,5
gelişen ekonomi borsalarında sert satışlar var, biz daş gibi duruyoruz gibi şu ana kadar:confused:
[quote=saraylı;404173]Önümüzdeki günlerde 65.000 civarı beklentim devam ediyor.
76.875 ten beri aşağı düşüş kalıbı incelenirse bunun 3 alt dalgalı bir dalga olduğu ve şu anda 3. alt dalgasında olduğumuzu zannediyorum.Yine de 70.325 aşağı istikrarla kırılmadan kısaların rahatlaması mümkün değil..:)
Genel olarak ise analizi zor bi dalgadayız,piyasa 3 parçalarla kendine bi yol arama derdinde...kafası kesik horoz gibi bi yukarı bi aşağı vuruyor..:::
Doğru dürüst bi trend yok.:([/quote]saraylı ustam siz daha doğrusunu bilirsinizde sanki yukarda eksik kalan bi dalga var gibi,azami yukarıda 73 bin civarı yapıp sert aşağı gelmek arsuzu görmekteyim.ama önce 69400-900 civarı bi salınım yapıp yukarı yönelmesi daha mantıklı gibide durmakta.bu sadece mantık süzgecimdeki bir oluşumdur.olmazsa zaten dediğiniz dipler daha makul gibi de durmakta.kolay gelsin.
bu arada her iki tarafta yemlenmekte.palanın kazandırdığı bir durum olamaz.sanki müşteri oluşturma çabası içinde görmekteyim.ani ve sert dalışlar çok yakınımızda olabilir.dikkatli olmakta fayda görmekteyim.
sistemleride fırıldak yaptılar tekrar long:..:
Birleştikya tekrar Ordi
71075 bugünün tepesi olur bence
[quote=engin sözmen;404178]benim 30 short bende short[/quote]
systemler ayrıştı, gönüller ayrışmasın.lelele
[URL="http://666kb.com/i/c3i16pxg0mu8s281i.jpg"][B]http://666kb.com/i/c3i16pxg0mu8s281i.jpg[/B][/URL]
[quote=engin sözmen;404185]sistemleride fırıldak yaptılar tekrar long:..:
Birleştik gene Ordi:)
[quote=engin sözmen;404185]sistemleride fırıldak yaptılar tekrar long:..:
Birleştikya tekrar Ordi[/quote]
sonraki mesajınızı yeni gördüm.dng
sabahki düşüncem geçerli olacak sanki
tüm dünya piyasaları gibi pala da 15:30'u bekliyor yukarıda bendeki direnç 70900 idi 71050 oldu, aşağıdaki destek 70400 de kaldı, bunlardan hangisi kırılırsa o yönde olmak lazım gelir gibime geliyor..brv
ayrıca Sn.engin sözmen üstad ile aynı yönde olmak iyidir +.
du bakalım pala ne düşünüyor bizim için sonumuz hâyır olsun.lelele
Hindistan ve Rusya'da neler oluyor diyenlere. Sarayli hocam onemli gordugum icin paylasmak istedim. Gereksiz goruyorsaniz lutfen soyleyin bir daha atmam.
[FONT=Arial]'Yeni günde MSCI Gelişmekte Olan Piyasalar endeksindeki %0.4’lük kayba karşın Hindistan ve Rusya’da güçlü kayıplar dikkat çekiyor. Hindistan’da SENSEX endeksi %1.8, Rusya’da ise RTX %2.0 değer kaybıyla işlem görüyor. Hindistan’da bankacılık, Rusya’da ise emtia fiyatlarına bağlı olarak enerji sektörü hisselerindeki kayıplar etkili. Buna karşılık Türk hisse senetlerinde son iki günde sınırlı olumlu ayrışma ön planda. Emtia fiyatlarındaki eğilim ve bankacılık sektöründeki tepki alımlarının bu görünümde etkili olduğunu düşünüyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]Fitch’in Hindistan’a yönelik açıklamaları satış baskısını artırmış durumda. Fitch ülke bankalarına yönelik olarak yeni Basel uygulamalarının ciddi bir sermaye artırımına neden olabileceği uyarısında bulundu. Endeks son geri çekilmeyle birlikte 200 günlük hareketli ortalamanın altına gerilerken, kısa vadeli desteğe yaklaşıyor. 16800 kısa vadede önemli bir destek.'[/FONT]
[QUOTE=matador38;403917]genel algım şu yönde: 71100 altında kalan piyasa sort ağırlıklı olur. 71100 üzeirnde şahsen logn kovalamaya başlarım. yeniden 70300 altına inen piyasa ise 69xxx lere göz kırpar. benim tercihim bugün 69xxx in yanacağı ancak yinede SL um 71100 üzeridir.
şu ana kadarki çıkışı tepki olarak görüyorum. herhangi bir b, yada ii vs. olabilir.[/QUOTE]
herkese selamlar-bol kazançlar
aynı fikirde devam ediyorum. sabahki 71075 tepesi ile B.e ile genişleyen üçgen oldu bence. 71075 den aşağı saymaya başladım. i ve ii saydım. sıra nasipse iii de. verinin kötü geleceğini düşünüyorum ve 69xxx leri beklediğimi yineliyorum. yanılırsa ve veri ile coşarsakda SL umu hazır bekliyorum. 15:30 ola hayrola bakalım.