[QUOTE=orb;58042]Son 5 dakika yok matrixte , ee elinde mal kalan ne olucak , herhangi bir açıklama gelmedi mi acaba , bilen ??[/QUOTE]
son 5 dk nın tekrarı tarafsız sahada seyircisiz oynanmalı :)
Printable View
[QUOTE=orb;58042]Son 5 dakika yok matrixte , ee elinde mal kalan ne olucak , herhangi bir açıklama gelmedi mi acaba , bilen ??[/QUOTE]
son 5 dk nın tekrarı tarafsız sahada seyircisiz oynanmalı :)
Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.
[QUOTE=enorton;58041]Herkeste son fiyat 31,4250 mi gözüküyor?[/QUOTE]
Evet aynen öyle.
[QUOTE=oğuzt;58044]son 5 dk nın tekrarı tarafsız sahada seyircisiz oynanmalı :)[/QUOTE]
Kendi adıma sıkıntım yok , flatim , ama son beş dakika bundan böyle riskli bilne ...
Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.
[QUOTE=orb;58047]Kendi adıma sıkıntım yok , flatim , ama son beş dakika bundan böyle riskli bilne ...[/QUOTE]
Ben de bugibi günlerde son beş dakikada karar veririm bu da bana ders olsun. :mad:
17.13 te long emri girdim gerçekleşmiş gözüküyor, geceye long kaldık...
son dakikalarda forekste de görünmedi fiyatlar, takılı kaldı 31.425 de.. son saniyelerde serbest emir satış gönderdim denemek için, 31.700 den gerçekleşmiş..
VOBun sitesinde uzlaşma 31000 açıklanmış.
[QUOTE=bull market;58045]Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.[/QUOTE]
Ekim APSD -11221 Aralık APSD 11216 pozsiyonlar transfer edilmiş de olabilir.
[QUOTE=sentinus;58048]Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.[/QUOTE]
ben yakalıycaktımda elektrikler kesildi :) oda yetmedi belediye gorevlileri elektrik diregini komple söktü yuh dedim py abarttı olayı :) megersem kabloları yer altı hattına alıyorlarmıs bende py nin gunahını aldım bosuna :)
2008/77 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.
2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 150 YTL’den 180 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 200 YTL’den 240 YTL’ye çıkarılmıştır.
Yeni işlem teminatları 27.10.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 27.10.2008 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.
Değişikliklere 23 Ekim 2008 tarih ve 2008/215 sayılı Borsa Bülteninden ulaşabilirsiniz.
[QUOTE=VOBiX;58051]VOBun sitesinde uzlaşma 31000 açıklanmış.[/QUOTE]
Matriks de 31425 yazıyor bende .. kapanış da 31675