-
[QUOTE=bull market;58045]Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.[/QUOTE]
komplo teorilerine gerek yok abi :) benim poz kapama emirlerime verdiler:) 1.6850 lere
-
[QUOTE=sentinus;58048]Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.[/QUOTE]
dolar daha manyak marj yarattı hele son 20 dakka 1.7150-1.6850 kontrat başına 40 ytl :)
-
[b][color=#FF0000]ABD DE SIRKETLERIN EMEKLILIK FONLARIN ERIMEYE BASLADI...[/color]
Sonunda korktugum oldu :[/b] ABD de büyük sirketlerin emeklilik fonlari erimeye basladi (en son BOEING 20% erimis oldu !) ve bu deligi kapatmak için çok zor olacak, çünkü su an ABD nin en büyük sirketlerin ayakta kalmalari bu fonlardan sürekli para çekmeleri..... Bu yüzden önceden belirtigim gibi Sherif Paulson nun ve Mr Ben yaptiklari hatalar yüzünden (bu paketler yüzünden ve LEHMAN i kurtarmamak) bir kaç ay içinde ABD nin emekli olanlar durumu iyice kötülesecektir... BAYBARS SEZEN
-
[QUOTE=sentinus;58048]Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.[/QUOTE]
Bugun ilk defa market profilin faydasını gordum tam 2500 puan net kar yazmıs, posıtıv uyumsuzluk nedenı ıle aldıgım long da 500 zarar yazdı (500 zararın kara gecmesı ıcın 1000 puan lazım), o da olmasaymıs 3500 puan olacakmıs,
Gunlerdir ilk defa yuzum bugun guldu, devamı gelır ınsallah...
-
[QUOTE=oğuzt;58053]ben yakalıycaktımda elektrikler kesildi :) oda yetmedi belediye gorevlileri elektrik diregini komple söktü yuh dedim py abarttı olayı :) megersem kabloları yer altı hattına alıyorlarmıs bende py nin gunahını aldım bosuna :)[/QUOTE]
Dabi dabi...:..:Mazeretler bitmez VOBcu için. Şaka bi yana sıkı VOBcunun her zaman bir B planı olmalı. 2 hesap çalışıyorum ne olur ne olmaz birisi donunca terste kalırsam karşıdan ters açıyorum hemen. Elektrik kesintileri sık olduğu için UPS aldım . Fakat 10 dakika idare ediyor sadece. Yanına 2 tane akü alıp bağlamayı düşünüyorum bu konuda önerisi olan varsa paylaşabilir.
-
Teminatları arttırmak için vakit kaybetmiyorlar ama düşürürken oralı değiller :mad:
-
[QUOTE=teo;58059]Bugun ilk defa market profilin faydasını gordum tam 2500 puan net kar yazmıs, posıtıv uyumsuzluk nedenı ıle aldıgım long da 500 zarar yazdı (500 zararın kara gecmesı ıcın 1000 puan lazım), o da olmasaymıs 3500 puan olacakmıs,
Gunlerdir ilk defa yuzum bugun guldu, devamı gelır ınsallah...[/QUOTE]
Tebrikler. İnşallah hepimiz daha çok kazanırız yeni vadede. Bu vade de gaplarla geçti gitti terse gelenler çok oldu fakat gün içi marjlar çok oldu ör bugün. Sanırım en iyi getirilere hareketli ortalamaya dayalı sistemler ulaştı. Yeni vadeye kayma başladı artık flatim yeni vadeye kadar.
-
[QUOTE=sentinus;58060]Dabi dabi...:..:Mazeretler bitmez VOBcu için. Şaka bi yana sıkı VOBcunun her zaman bir B planı olmalı. 2 hesap çalışıyorum ne olur ne olmaz birisi donunca terste kalırsam karşıdan ters açıyorum hemen. Elektrik kesintileri sık olduğu için UPS aldım . Fakat 10 dakika idare ediyor sadece. Yanına 2 tane akü alıp bağlamayı düşünüyorum bu konuda önerisi olan varsa paylaşabilir.[/QUOTE]
ben 2 adet laptop açıorum onlara 2 adette monitör bağlıyorum. tanesi 25 ytl ye yumruk büyüklüğünde elektriksiz telefondan gelen hattan enerjiyle çalışan modem aldım. sankodan hem fx2000 hem de traderexpresi açıorum. yedekden de ebroker devrede:) olmadı tel var napalım şimdilik böle
-
[QUOTE=Vob Trader;58057]dolar daha manyak marj yarattı hele son 20 dakka 1.7150-1.6850 kontrat başına 40 ytl :)[/QUOTE]
Dolar kontratında iyi silkeleme oldu kaç gündür. Adamlar pozisyon alanları rahat bırakmıyor. Sistem al-sat verinceye kadar hızla kademeler kayıyor aşağı yukarı. Ekstrem noktalarda pozisyon almak gerek sadece yoksa terse gelmek kolay oluyor.
-
[QUOTE=VOBiX;57989]Abicim süpersin yawf. Zevkle okuyorum yazılarınızı.[/QUOTE]
saol vobixim :)
-
[QUOTE=Vob Trader;58063]ben 2 adet laptop açıorum onlara 2 adette monitör bağlıyorum. tanesi 25 ytl ye yumruk büyüklüğünde elektriksiz telefondan gelen hattan enerjiyle çalışan modem aldım. sankodan hem fx2000 hem de traderexpresi açıorum. yedekden de ebroker devrede:) olmadı tel var napalım şimdilik böle[/QUOTE]
Elektriksiz modeminizin markasını ve modelini sorabilir miyim? Bir de modemde kesinti-donma sorunu oluyor mu yoğun zamanlarda? Benim laptop ve elektrikli modem yoğunlukta çok yavaşlıyor hatta donuyor platformla birlikte.
-
[QUOTE=sentinus;58064]Dolar kontratında iyi silkeleme oldu kaç gündür. Adamlar pozisyon alanları rahat bırakmıyor. Sistem al-sat verinceye kadar hızla kademeler kayıyor aşağı yukarı. Ekstrem noktalarda pozisyon almak gerek sadece yoksa terse gelmek kolay oluyor.[/QUOTE]
spredler çok olunca bide banka hazineleri işlem yapıonca alırken satarken fiyata bakan yok :)