[QUOTE=Astatin;132858]Abs si varmı abi bunun, ikinci eli nasıl:..::..:[/QUOTE]
çok memnunum . tavsiye ederim .. rahat konforlu güvenli .. limited versiyon bu öyle kolay bulunmuyor .. :o:o:o:o
Printable View
[QUOTE=Astatin;132858]Abs si varmı abi bunun, ikinci eli nasıl:..::..:[/QUOTE]
çok memnunum . tavsiye ederim .. rahat konforlu güvenli .. limited versiyon bu öyle kolay bulunmuyor .. :o:o:o:o
[quote=selçuklu;132855]benim bildiğim mbm 3 tekerli motokozi sürer .. arçelik marka ..bende bundan kullnıyorum ... :o:o:o:o:o:o:o:o
[IMG]http://www.halduncezayirlioglu.com/wp-content/uploads/2009/06/arcelik.jpg[/IMG][/quote]
selçuklu, far ve silecek sensörü var mı bunun? :D
[quote=selçuklu;132860]çok memnunum . tavsiye ederim .. rahat konforlu güvenli .. limited versiyon bu öyle kolay bulunmuyor .. :o:o:o:o[/quote]
bak limited versiyon dedin, bozdu bizi... :..:
[QUOTE=unlimitted;132861]selçuklu, far ve silecek sensörü var mı bunun? :D[/QUOTE]
hepsi var abi . .eksiği yok yol bilgisayarı tiptronik fites ... .. fullll .. :o:o:o:o:o:o:o
Herkeşe gunaydın, stressız bol kazanclar,
(sana da astatın, husumetım yoktur)
[QUOTE=selçuklu;132846]benim bildiğim mbm stop olmamış .. kısaymış .. stopunu yükseltmiş .. :o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
Çok iyi olmuş o zaman. .lelele Ta oradan 50 puan için stop olmak üzücü bir durum.
GÜNLÜK YORUM 07/07/2009 Endeks 30 Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 47.375 Günlük ↑ Hedef 1 47.000 Pivot 46.125 Günlük ↓ Hedef 1 45.300 Günlük ↓ Hedef 2 44.925 YORUM : Kısa vadeli trend değişim noktasının altında kapatamayan kontratta alımların hızlanması için 47.000-47.100 seviyesinin kırılması lazım.Kırıldığı takdirde bu hafta içinde 47.850 noktaası test edilebilir. 45.850 seviyesinin altında günlük kapanış halinde bu hafta için 45.275 ve 44.300 noktaları test edilebilir.47.100 noktasının yukarı kırılması halinde ise 47.975 ilk hedef noktasıdır.Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için 45.850 altında günlük kapanış, orta vadeli trendin aşağı dönmesi için 44.400 altında haftalık kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Ağustos Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 1,5810 Günlük ↑ Hedef 1 1,5750 Pivot 1,5645 Günlük ↓ Hedef 1 1,5575 Günlük ↓ Hedef 2 1,5470 YORUM : Kısa vadeli trend dönüş noktasını 1,5680 seviyesine taşıyarak üzerinde kapanış gerçekleştiremeyen kontratta alımların devam etmesi için 1,5690 seviyesinin kırılması gerekir.Kırıldığı takdirde 1,5830 noktası test edilebilir.Bugün için ise 1,5600 seviyeleri alım için uygun olabilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5680 üzerinde günlük kapanış , orta vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5900 üzerinde haftalık kapanış gerekmektedir. Hazırlayan : Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
benim çıkmam lazım .. helva götürecem üç tekerlekliyle .. kapanışa görüşürüz .. kısadevam .. herkese selam .. gökhan küsküyü ver endeks kontratolarına sana zahmet .. :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
[quote=GOKHANFINDIK;132847]Ah bu sistemler 45750 longlatmaz.:..:Bu açılışa vermemesi lazımdı al.Kötü vob.[/quote]
her sinyal kazandırmazki..
nasip..
[QUOTE=Astatin;132859]selamları var hayırdır..bir şey mi oldu...
(1.4088 den bastım 1000 dolar kısaya)..kaldıraç 100...parite yılsınına 1.20 görse arada az piramitle falan 30000 le çıkarız yıl sonuna..(hareketli stoploss şart!!!)...
Selçuklu bende EURUSD de uzlaşcam yılsonuna 1.20[/QUOTE]
forex için neresiyle çalışıyorsun.tl var mı?
07.07.2009 08:54:03 *bankalar 5 ayda 9 milyar 67 milyon tl kar etti geçen yıla göre artış %28.8-cnbc-e
[quote=otobus;132869]forex için neresiyle çalışıyorsun.tl var mı?[/quote]
walla ben türkiyede yasal düzenlemesi olmadığı için turkiş olanlara güvenmiyorum..ayrıca çok fazla işlem yapmıyorum.. o yüzden finexo yu kullanıyorum..web tabanlı basit platformu var..oldukça güvenilir..büyük bir iskandinav bankasının iştirakı..hiç sorun yaşamadım..ama eurusd dışındaki pariteler için spreadleri yüksek..eurusd dışında da işlem yapacaksan tavsiye etmem...birde AMON RA bi yer keşfetmiişti oda diyebilir bir şeyler..
Full short 500den.Dax uçtu daha arkama bakmam.
Bu arada son kararım: verecekler küsküyü
forex zordur otobus :) sadece eurusd gbpusd yapılabilir. DolarTL için en iyisi Vob
[quote=Astatin;132873]Bu arada son kararım: verecekler küsküyü[/quote]
Bir daha da senle ve kuınle aynı pozda olursam ıkı olsun, cuma longları dun 45750 den ılave yaparak zararsız kapatana kadar alnım çatladı.boks.
575 short:..:
[QUOTE=tuareg;132875]Bir daha da senle ve kuınle aynı pozda olursam ıkı olsun, cuma longları dun 45750 den ılave yaparak zararsız kapatana kadar alnım çatladı.boks.
575 short:..:[/QUOTE]
LONG DEVAM.lelele
[quote=tuareg;132875]Bir daha da senle ve kuınle aynı pozda olursam ıkı olsun, cuma longları dun 45750 den ılave yaparak zararsız kapatana kadar alnım çatladı.boks.
575 short:..:[/quote]
kin lonkmuş abi..yemişim longu...verecekler küsüküyü demedi demeyin..küsküyü pambık bile zaptedemez:D:D:D
[quote=Astatin;132877]kin lonkmuş abi..yemişim longu...verecekler küsüküyü demedi demeyin..küsküyü pambık bile zaptedemez:D:D:D[/quote]
of astı offff, sana bır de esprıyı mı acıklayalım,
Cumadan lonk idik yaaa,
bugun de sen kusku ıstedıgıne gore dunden shortsun demek, o yuzden de hem 'senle aynı poz almam derkene 575 short demısız ve azı dişlerımızle sırıtmışız. Anladın sen onu.dng
[quote=QUEEN;132876]LONG DEVAM.lelele[/quote]
ünlü bir türk buyugununde dedıgı gibi, yemişim lonku lönk neymıs,
Trade poz. kapattı.
[URL=http://img133.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][IMG]http://img133.imageshack.us/img133/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
pozısyon tasımak da neymıs, 400 den flat
[quote=Larossıan;132880]Trade poz. kapattı.[/quote]
kocaoğlan long devammı abi ?
garanti marifetiyle yerim short u dedi piyasa :)
long devam..
[quote=Astatin;132871]walla ben türkiyede yasal düzenlemesi olmadığı için turkiş olanlara güvenmiyorum..ayrıca çok fazla işlem yapmıyorum.. o yüzden finexo yu kullanıyorum..web tabanlı basit platformu var..oldukça güvenilir..büyük bir iskandinav bankasının iştirakı..hiç sorun yaşamadım..ama eurusd dışındaki pariteler için spreadleri yüksek..eurusd dışında da işlem yapacaksan tavsiye etmem...birde AMON RA bi yer keşfetmiişti oda diyebilir bir şeyler..[/quote]
€/usd spreadi kaç Astatin?
[quote=unlimitted;132884]€/usd spreadi kaç Astatin?[/quote]
gündüz 2 gece 3-4 oluyor...fed kararı gibi kritik kararlar öncesinde ise 5-6 ya kadar açıyorlar
küskübarlarında dolanıyorum, kaybettiiimm lonkumu :)
Serbest style devam gayri :::
15 dklıkda 375 de geçici sat geldiii..kukuriku...
bu arada ; 45900 ve altı kapanışta sistem muhtemelen günlğkde sata geçer..astatin bu durumda selçuklu uykusuna yatar
[QUOTE=Astatin;132889]bu arada ; 45900 ve altı kapanışta sistem muhtemelen günlğkde sata geçer..astatin bu durumda selçuklu uykusuna yatar[/QUOTE]
bendede 45850 önemli yer gayri bugunku treyd haritamda işaretli bölgem ::: gırdın la beni çokh
[quote=Astatin;132889]bu arada ; 45900 ve altı kapanışta sistem muhtemelen günlğkde sata geçer..astatin bu durumda selçuklu uykusuna yatar[/quote]
bencede 45700 altı game over !
piyasa fdow un kaybına pek itibar etmiyor halen..
[IMG]http://i28.tinypic.com/wa2ewy.jpg[/IMG]
günlük sistem...henüz satta değil..emme trend gücünü gösteren aşağıdaki endik-atör 2 kritik seviyesinde..burayı aşağı kırarsa düzeltme değil gerçek şelale sesi olacak..daha önce boğa piyasaında hep 2 ye çarpıp yukarı döndüğüne tikkaattttççç
[quote=fXci;132890]bendede 45850 önemli yer gayri bugunku treyd haritamda işaretli bölgem ::: gırdın la beni çokh[/quote]
la sen hala kırılıyonmu...paşabahçe sürahi gibisin leem..gırıl gırıl bitmedi...
Ben bugün çok yoğunum.Dökülmeyin.350den longum.Yükselecez.Sabredin.:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132896]Ben bugün çok yoğunum.Dökülmeyin.350den longum.Yükselecez.Sabredin.:)[/QUOTE]
Ben çoktan döküldüm, saat 10 da 450 den Pascal SAT dedi...
garanti kıpraşmaya başladı..
bender garan 08 den 350 bin aktif aldı..
çok pis baskı var :)
Fazla gıpırdamayın.Long devam 350.