-
[quote=engin sözmen;404237]Şu fdax hayranım anında 1.30 aşağı yukarı özledik böyle vobu.:..::::Bize 5 tur bindiriyordur.[/quote]
hakkat fdax feci uzun zamandır..:::
bizimki de 2-3 gün trend yapıyo gideceği yere sonra da 9 gün çalkalıyo,9 doğurtuyo...:D
çok tuhaf bir dalgadayız,piyasa daha zamana yayılan hareketler yapıyor,eski karakterinden farklı.:rolleyes:
tahminen 2014 sonuna kadar böyle hareket etmeye devam eder,tabi arada daha sert trendli bölümler olacaktır..bunları kesin yakalamak lazım..
çok iyi trade etmemiz gerek!;)
-
Nihayet 70700 lerin altında haftalık kapanışla düşüşün devamını yapacağının işareti gelecek kapanışta diyorum
-
[IMG]http://c1205.hizliresim.com/x/4/59b32.jpg[/IMG]
-
13138 lot poz açtılar yatayda, ısrarla da tutuyorlar. Haftabaşı ilginç olacak. Hocam sistem satta olmasına rağmen tribün de fena diilmiş.
Sabah yazmışdım Sp 1391den sat verdi diye, simdi 1375de. Para ordaymış.
-
[quote=elmas;404249]13138 lot poz açtılar yatayda, ısrarla da tutuyorlar. Haftabaşı ilginç olacak. Hocam sistem satta olmasına rağmen tribün de fena diilmiş.
Sabah yazmışdım Sp 1391den sat verdi diye, simdi 1375de. Para ordaymış.[/quote]
Bizimkininde frenleri bir boşaldımı kimse tutamaz zamanını bekliyor galiba.:..:
-
S&p 1370 hedefine az kaldı
-
[quote=engin sözmen;404250]Bizimkininde frenleri bir boşaldımı kimse tutamaz zamanını bekliyor galiba.:..:[/quote]
valla öyle abim,el frenini indirdik,ayağımızı frenden de çektik,boşa da attık,hala duruyo,inip itmek lazım biraz galiba..:..:
-
Fransada hollande seçilirse notu düşebilir.piyasalar birazda bunu satıyor galiba
-
Pazartesi s&p notumuzu arttırıyormuş..:)
-
[QUOTE=matador38;404195]herkese selamlar-bol kazançlar
aynı fikirde devam ediyorum. sabahki 71075 tepesi ile B.e ile genişleyen üçgen oldu bence. 71075 den aşağı saymaya başladım. i ve ii saydım. [B]sıra nasipse iii d[/B]e. verinin kötü geleceğini düşünüyorum ve 69xxx leri beklediğimi yineliyorum. yanılırsa ve veri ile coşarsakda SL umu hazır bekliyorum. 15:30 ola hayrola bakalım.[/QUOTE]
5 in iii için düştük. iv için oyalanmanın ardından nihayi hedefe varırız gibi. benim için keyiflli bir gündü. kısalrı %70 ini 175-300 arası kapadım.
herkese keyifli bir haftasonu dileirm
-
Bugün kim uzun açtı takası çok merak ediyorum.vobda uzun açarken ımkbden mal çıkmış olabilirler.
-
Cümleten iyi tatiller shortta devam.