-
[quote=juliano;132977]dayıcım ii ki açılışta vermedin malı eskiden bu kadar yeter deyip çıkıyordun baya sakladın helal olsun sana.[/quote]
o eskidendi jun-juli-august...tarz değişti biraz...şimdi daha çok taşıyorum pozu...ama en dibi ve tepeyi bulmak değil amacım...psikoloji dayandığı kadar tutuyorum işte...
bi kısmını sistemle veriyorum bi kısmını histemle falan yapıyoruz ortaya karışık bişeyler :D
-
[quote=Larossıan;132980]47200 hedefledi sonra 47750 bidahamı deneyecek ne aya gidecez yakında.[/quote]
zannımca 47,400 ve 47,550 engellerinden birisine takılacaktır.
-
Yorum yok short devam... :::
-
hasta siempre commandante!!!!
-
[quote=VOBiX;132950]Göklhan hacim azalmış. Çabuk dön banyodan. Vatandaş hacim istiyor .kom[/quote]
Beni batacak diyenlere inat 20420 lirayı çatır çatır çektim.Kaldı topu topu 33 kontrat param.Şimdi ben Havai adalarında yerken parayı onlar yırtınsın burada Gökhan batacak bitecek diye vade koysunlar.
-
açlışta (46525) longlara saatlik periyot desteği ile beraber ilave..
bu arada 46900 üstündeyiz..
hedef 47750..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132986]Beni batacak diyenlere inat 20420 lirayı çatır çatır çektim.Kaldı topu topu 33 kontrat param.Şimdi ben Havai adalarında yerken parayı onlar yırtınsın burada Gökhan batacak bitecek diye vade koysunlar.[/QUOTE]
.brv.brv
Düşmez kalkmaz bir Allahtır, sen yine de temkinli ol.
-
aha bu da 5 dklık adı "multipass"..nihaha..hormonsuz, ameliyatsız, doğal
[IMG]http://i25.tinypic.com/34xrqk5.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;132989]aha bu da 5 dklık adı "multipass"..nihaha..hormonsuz, ameliyatsız, doğal
[IMG]http://i25.tinypic.com/34xrqk5.jpg[/IMG][/QUOTE]
formülünü [B]hemen[/B] verebilmeniz mümkün mü acaba:).brv
-
[URL="http://img32.imageshack.us/i/screenhunter3l.png/]"][URL=http://img32.imageshack.us/i/screenhunter3l.png/][/URL][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/654/screenhunter3l.png[/IMG][/URL]
Biraz hızlı çalışsalarda akşama yetiştirseler dönüşü 3 gün öğlene kadar olamıyacam dönüşü kaçıracaz.üüü:mad::(
-
[quote=enorton;132984]Yorum yok short devam... :::[/quote]
Sen pascalı bırak beni dinle.Pascal öper adamı.Uçacağımız belli idi.
-
[quote=enorton;132988].brv.brv
Düşmez kalkmaz bir Allahtır, sen yine de temkinli ol.[/quote]
Burada düşme kalkma meselesi değil.Önemli olan para kazanılıyor ve yeniyor kullanılıyor.Allah düşürse de kaldırsa da umrumda olmaz benim.Alacağımı aldım bu hayattan ben.Kaybedecek bir canım var.İlgilendirmiyor pek.
-
[quote=GOKHANFINDIK;132993]Burada düşme kalkma meselesi değil.Önemli olan para kazanılıyor ve yeniyor kullanılıyor.Allah düşürse de kaldırsa da umrumda olmaz benim.Alacağımı aldım bu hayattan ben.Kaybedecek bir canım var.İlgilendirmiyor pek.[/quote]
Böyle konuşma gökhan bence.:confused:
-
[quote=Larossıan;132994]Böyle konuşma gökhan bence.:confused:[/quote]
Ben banyoya giriyom.:..:üüüHazırlanın düşüşe flat giriyom.:..:
-
[quote=abka;132990]formülünü [B]hemen[/B] verebilmeniz mümkün mü acaba:).brv[/quote]
abi şu an müsait değilim 14:13 gibi göndersem olmazmı..hadi ya neyse kısmet...::::::::::::abi sende zaten iyi bir tane vardı diye hatırlıyorum
-
[QUOTE=abka;132960]böyle bir sistem olur mu hiç..daha önce bahsettiğim muzır sistemlerden biri..[/QUOTE]
Buda nukleer başlınklı insanlıva zararlı zistem deyorsun yuani::::::
-
Jerfin eyle inekh ismi gibin ne o eyle yuaw sarı gız felam... dahan gözel bişey ossun ::: hem zistemde neymiş yerim zistemini
-
sistemin 5 dk. lığı sata geçti benim.. flat...
-
az kaldı az yakındır çakmaları.
-
[QUOTE=Astatin;132877]kin lonkmuş abi..yemişim longu...verecekler küsüküyü demedi demeyin..küsküyü pambık bile zaptedemez:D:D:D[/QUOTE]
Asti sakın [B]küskü[/B] falan deme, en son dediğinden beri 600 puan yükseldik :D
-
van munut 45900 ten beyridir halen lönk bozulma yok gayri
-
[quote=enorton;133001]Asti sakın [B]küskü[/B] falan deme, en son dediğinden beri 600 puan yükseldik :D[/quote]
:..::..::..: sen beni 2 haftadır izlemeyon herhalde :):::
-
[quote=fXci;133002]van munut 45900 ten beyridir halen lönk bozulma yok gayri[/quote]
sana bişi olmasın.dng
-
java matriksin aktif çalışan linki varmı acaba teşekkür ederim :)
-
[QUOTE=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/QUOTE]
Valla hiç çakacaklar gibi durmuyor, sanki shortçulara çakacaklar gibi :::
-
long devam..47750..975..48500..49625..diye gidiyooo
-
[QUOTE=enorton;133007]Valla hiç çakacaklar gibi durmuyor, sanki shortçulara çakacaklar gibi :::[/QUOTE]
pascal sattamı... al verdikten kısa bir süre sonra dönebilir.
-
47100 kısa..5 dak satda..15 ve 60 alda..
-
[quote=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/quote]
kocaoğlan aşırı alımda yani ?
-
pamıkkk..paramı geri verdiler..alyım çıkıyımmı..kutumumı açtırıyım pamıkkk..pamık uyuyure galiban..
-
[QUOTE=QUEEN;133009]pascal sattamı... al verdikten kısa bir süre sonra dönebilir.[/QUOTE]
Satta .dng
-
[quote=QUEEN;133008]long devam..47750..975..48500..49625..diye gidiyooo[/quote]
gız ne uçuruyon yine..tavuk mu uçuruyon... 49625 i nirde gördün
-
[QUOTE=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/QUOTE]
benim 5 dk. poz kapat dedi, ama sat vermedi daha.. 15 hala alda... senin kocaoğlan!ın 5. dk ne alemde larossian ?
-
[QUOTE=Astatin;133014]gız ne uçuruyon yine..tavuk mu uçuruyon... 49625 i nirde gördün[/QUOTE]
her yol oraya çıkıyorr..her yol romaya gibin..çiziktirdüm ya sabah :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;132995]Ben banyoya giriyom.:..:üüüHazırlanın düşüşe flat giriyom.:..:[/quote]
nuri alço gibi oldun gökhan,sabahtan beri banyodasın :..:
üstünde bornoz,elinde kristal kesme viski bardağı :::
repliğinide söyle bari tam olsun :..:
-
-
48000 kapatırız...46000 kapatırız...oha
-
[quote=jerfin;133015]benim 5 dk. poz kapat dedi, ama sat vermedi daha.. 15 hala alda... senin kocaoğlan!ın 5. dk ne alemde larossian ?[/quote]
alda daha.:)))Hareketleri offffffsaid offfffff poz ama.
-
46750 stop !
46625 altında short !
halen uzun..60 dk ve altındaki tüm periyotlarda aldayız..
-
bu forum kafayı yemiş yahu, sabah en son çıktım şimdi geldim başka bir bilgisayardan giriş yaptım ama girişi yapmadan önce ben online görünüyordum nasıl iş bu:..:
yazılanlardan anladığım kadarıyla 47000 lere yaklaşmışız, tam güzel hareket olmuş para kazanılacak günmüş aslında, akşam yetişisirsem son yarım saat belki 200-300 puan kaldırırız:D:D