yok yok fikrimi değiştirdim göçmeyecek bu dow..:..: başkanlarını teyyareye bindirmek için uğurlama töreni yapıyor bunlar..:::
Printable View
yok yok fikrimi değiştirdim göçmeyecek bu dow..:..: başkanlarını teyyareye bindirmek için uğurlama töreni yapıyor bunlar..:::
[QUOTE=Astatin;133183]don kolay markasını ve bedenini söyle :) helva ilerine KUIN bakıyor..ama o noktaya gelceğimizi sanmıyorum...[/QUOTE]
özel bir markaya gerek yok abi .. kıçımzı örtsün yeter ..
uzun paçalı don ikrama geçer .... :o:o:o:o:o:o:o
Ayuların kulağına kar suyu kaçırayım .dng Bendeki 4 sistem de günü ALda kapattı.
[QUOTE=VOBiX;133192]Ayuların kulağına kar suyu kaçırayım .dng Bendeki 4 sistem de günü ALda kapattı.[/QUOTE]
forumda topu topu 2 tanecik ayu var, selçuklu'yu sayma o lisanslı ayu zaten.. vede dow göçüyor, bence sen boğaların kulağına kar suyu kaçır..:..:
[QUOTE=jerfin;133195]forumda topu topu 2 tanecik ayu var, selçuklu'yu sayma o lisanslı ayu zaten.. vede dow göçüyor, bence sen boğaların kulağına kar suyu kaçır..:..:[/QUOTE]
IMF balonu sönmedikçe
Boğazların azgınlığı dinmedikçe
Kocaoğlan sat demedikçe
Dowa rağmen düşmedikçe
Bu long sevdası bitmeyecek gibi
[QUOTE] 07.07.2009 18:05:19 ŞİMŞEK, ''KRİZDE, GLOBAL EKONOMİ VE TÜRKİYE AÇISINDAN EN KÖTÜ GERİDE BIRAKILDI'' [/QUOTE]
Boğalara Şimşek takviyesi.
[quote=YAVUZHAN;133064]gökhan kese falan attırıyor galiba :::
duşa giriyorum flat flat dedi arkasından 400 puan esnedik geriye..[/quote]
Duşa short girdik 47100 den 3 kere short açtım üçünde de 125 100 ve 225 puan aldım ama alsatla hepsi gitti karın.Bugün net 2300 lira kar var bereket versin.
babacan imf ye bakmıyomu..şimşek niye açıklıyomuş..ama imf olacak bence fiyatlar öyle diyor..akp kapatılacakmı diye de böyle olmuştu..fiyat gidiyo işte..
[quote=sovalye;133085]46125 teki longlarla zero işlem devam
zaten ne zaman işlem yapsam para kaybediyorum:..:[/quote]
Akşam biniyorum abi Bangkok uçağına.1 ay long kalabilirim.Sanmıyorum ama belli olmaz.
[URL="http://img268.imageshack.us/i/screenhunter5a.png/]"][URL=http://img268.imageshack.us/i/screenhunter5a.png/][/URL][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7415/screenhunter5a.png[/IMG][/URL]
Şu namıssız yüzünden short kaldım bakalım ne olacak.
[quote=sovalye;133152]geceyede long devam
herkese iyi akşamlar[/quote]
Abim o ekranda adamın eli nasıl gitmiyor poza.Harbi bana da öğret şu işi.Vobta sanırım bana birşey öğretecek tek kişisin.
[quote=selçuklu;133173]he okudum hayırlısı olsun .. .. 1600 puanlık kazıktan sonra 47425 ort ile donuma kadar kısayım .. don giderse kötü .. :o:o:o:o:o:o.. artık forumca para toplayıp helva siparişi verirsiniz bana ... kazandığım parayla kendime don alırım ... :o:o:o:o:o:o[/quote]
Taylantlı yosmalara bile don aldık senin don feda olsun be.Tamam ben alacam geri senin donu.Sen bu pembe tontonla fazla samimi olma.Çok ****** o..lelele:..:
dow yükselir sanmıştım, bu gidişle -% 2 olacak, düşecek DJI -200 points
8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)
[quote=hexa;133211]dow yükselir sanmıştım, bu gidişle -% 2 olacak, düşecek DJI -200 points[/quote]
Dow bir işe yaramaz imkb var artık.Dow out ben kaçar bye.Hakkım helal hepinize uçak düşerse izlersiniz tvden.Byee.
[quote=özdenil;133213]8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)[/quote]
Bu akşam kıracaktır merak etme.
pamıkk dow % 2 lik % 5lik düşüşlerinde artı açtık..imf varken çok düşmeyiz pamık üzülme...
[quote=QUEEN;133220]pamıkk dow % 2 lik % 5lik düşüşlerinde artı açtık..imf varken çok düşmeyiz pamık üzülme...[/quote]
yoh üzülecek bişey yoh...LONG lar geçici bir süre için elimizde patladı...kapanışta işkillendim aslında kötü oldu kapanışımız ama bozmadık pozu.
yarın -500 GAP yiycez afiyetlen...yani abla senden sarma,dolma,mantı,kötte,börek çörek yiyelim diye umuyorduk yiye yiye - GAP yiycez :o
[QUOTE=SEYYAH;133221]yoh üzülecek bişey yoh...LONG lar geçici bir süre için elimizde patladı...kapanışta işkillendim aslında kötü oldu kapanışımız ama bozmadık pozu.
yarın -500 GAP yiycez afiyetlen...yani abla senden sarma,dolma,mantı,kötte,börek çörek yiyelim diye umuyorduk yiye yiye - GAP yiycez :o[/QUOTE]
aklın fikrin yimekte dimi pamık..gapi bile yimek olrak görüyosun..+gap tatlu..- gap acu yimek demi pamık..
SEYYAH anasayfadaki analizini gordum gı aynı bakmışık
[quote=fXci;133223]SEYYAH anasayfadaki analizini gordum gı aynı bakmışık[/quote]
valla çok gel-git yaşadım pozu kapatıp kapatmamak arasında özellikle o KV li direnç işkillendirdi biraz ama dışarıya göre yine güçlü durunca (kapanışa doğru biraz bozudu) dedim dursun sabaha.
neyse yafu SHORT larız icabında geri döner tekrar LONG larız...ben artık poz da terste beklemiyorum STOP ve tornistan...bu şekilde daha iyi oluyore...
8106 sanal long fdow:..:
kanımıza işledi şort long yapamadan duramıyoruz.
[QUOTE=özdenil;133213]8200 kırılmadan shortları hep haram ederler, 8200 kırılana kadar devamlı long. Ancak 8200 kırıldığı akşamın sabahı shorta yetişebilir miyiz orası meçhul :)[/QUOTE]
Bahsedien sabah yarın sabah. üüü
full flatken sallması ne güzel rahat rahat bol keseden:..:
[LIST][/LIST][QUOTE=QUEEN;133222]aklın fikrin yimekte dimi pamık..gapi bile yimek olrak görüyosun..+gap tatlu..- gap acu yimek demi pamık..[/QUOTE]
Adam antepliyim diyor sen -gap acu diyorsun. İnşallah antep baklavasını daha fazla yemiştir.
s&piii 850 hedefledi..
[quote=VOBiX;133228]
Adam antepliyim diyor sen -gap acu diyorsun. İnşallah antep baklavasını daha fazla yemiştir.[/quote]
abiler kim antepli kim o hemşerimmmmmm....
[QUOTE=Larossıan;133203][URL="http://img268.imageshack.us/i/screenhunter5a.png/]"][URL=http://img268.imageshack.us/i/screenhunter5a.png/][/URL][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/7415/screenhunter5a.png[/IMG][/URL]
Şu namıssız yüzünden short kaldım bakalım ne olacak.[/QUOTE]
laros şu üsteki indikatörmü..tepeyi işaretlediğin..
[quote=QUEEN;133231]laros şu üsteki indikatörmü..tepeyi işaretlediğin..[/quote]
Evet gün içi işaretlemiştim bakan olduysa kırmızı olarak.
[quote=QUEEN;133229]s&piii 850 hedefledi..[/quote]
abLası S&P 850 inerse her gece fuLL Short 879 ve 874 altı S&P de çöküşün ayak sesleri bu gece ki 3 yıl vadeli borçlanmadan bi çacık cıkmadı şaşırdılar demek ki yarın dan itibaren bilancolar acıklanmaya başlayacak ki onlar muhtemelen kötü gelecek ama bu tüm olumsuzluklara rahman bizdeki ŞİMŞEK deLLaması ve İMF açıklaması kol böreği gibi önumuzde -1000 gab olsa N farkeder yıne 47000 kapatırız..üüü
[quote=enorton;133007]Valla hiç çakacaklar gibi durmuyor, sanki shortçulara çakacaklar gibi :::[/quote]
[quote=Larossıan;133000]az kaldı az yakındır çakmaları.[/quote]
[quote=Larossıan;132991][URL="http://img32.imageshack.us/i/screenhunter3l.png/]"][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/654/screenhunter3l.png[/IMG][/URL]
Biraz hızlı çalışsalarda akşama yetiştirseler dönüşü 3 gün öğlene kadar olamıyacam dönüşü kaçıracaz.üüü:mad::([/quote]
arka sayfalarda işaretlemiştim.
[QUOTE=traderx;133225]8106 sanal long fdow:..:
kanımıza işledi şort long yapamadan duramıyoruz.[/QUOTE]
8132 flat, Allah bereket versin gece vakti sanal sanal iyi para kaldırdık .dng
[quote=QUEEN;133231]laros şu üsteki indikatörmü..tepeyi işaretlediğin..[/quote]
heee...degerlere bakılırsa öyle sanırsam dema(llv,x) li bişey :) hemi laros :)
[quote=Astatin;133236]heee...degerlere bakılırsa öyle sanırsam dema(llv,x) li bişey :) hemi laros :)[/quote]
Evet asti.:)))
[QUOTE=Astatin;133236]heee...degerlere bakılırsa öyle sanırsam dema(llv,x) li bişey :) hemi laros :)[/QUOTE]
bizde cımbızla çekmeye çalışıyorz..hehee..hiç halden anlamayorki..:D
aarrggggggggggggggghhhhh ulllemmmmmmm pambıkkkkk..hem kenidini yaktın hem beni yaktın....üwwwwwwww..günlerdir kısa dönen ben bu gece flatim..üwwwwwwwww
[quote=Larossıan;133237]Evet asti.:)))[/quote]
ulem laros.. ne tahmin etsem evet diyosun :) beni yiyosun gibi geliyor bana... madem dema(llv;x) li bir şey tepedki referans çizgisini neye göre belirliyon :)
[QUOTE=pitahuerat;133230]abiler kim antepli kim o hemşerimmmmmm....[/QUOTE]
yavrı gutup ayucuğu pambık
[quote=Astatin;133240]ulem laros.. ne tahmin etsem evet diyosun :) beni yiyosun gibi geliyor bana... madem dema(llv;x) li bir şey tepedki referans çizgisini neye göre belirliyon :)[/quote]
Önemli olan o asti meslek sırrı sen yaparsın be yaa.:D
bir sistemin bile yok şöle al dedımı alalım sat dedımı satalım..üüüüüü