ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....
Printable View
ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....
iştah zirvede yine..
[i]3 yıllık Orta Vadeli Mali Program'a ilişkin büyüklükler belli oldu. Program IMF'nin ekonomik daralmasını tahmin ettiği yüzde 5,1 oranındaki öngörüye dayalı olarak hazırlandı. Hükümetin 2010-2012 yıllarını kapsayan 3 yıllık Orta Vadeli Mali Programına (OVP) ilişkin büyüklükler belli oldu. Program DPT, Maliye ve Hazine bürokratlarının uzunca bir süreyi bulan çalışmaları sonucu IMF'nin Türkiye'nin ekonomik daralmasını tahmin ettiği yüzde 5,1 oranındaki öngörüye dayalı olarak hazırlandı. Program ile 2010 yılına ilişkin bütçe hazırlığının da gerçekleştirildiği kaydedildi.[/i]
525 istoppp..575 şorrr
Herkes nereye gitti ??????????????????????
dunku kısalar 550 den ıstop, üwwwwwwwww
[I]Aylık Sanayi Üretim Endeksi, 2009 yılı Mayıs ayında 2008 yılı Mayıs ayına göre % 17,4 :dü: gösterirken, bir önceki aya göre % 5 :yü:[/I]
[QUOTE=yoden;133300]Herkes nereye gitti ??????????????????????[/QUOTE]
burdayık gı ::::::
[quote=Astatin;133295]ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....[/quote]
Niye taş attıgını bılıyorum kardesım, fekat dunku ZENGIN vurgulu soruna yanıt vermemezlık etmedım, sadece bılgı sahıbı değilim, 'ilgilinin' :..: portfoyunde :..: neler var bılmıyorum.
[quote=tuareg;133304]Niye taş attıgını bılıyorum kardesım, fekat dunku ZENGIN vurgulu soruna yanıt vermemezlık etmedım, sadece bılgı sahıbı değilim, 'ilgilinin' :..: portfoyunde :..: neler var bılmıyorum.[/quote]
portfoyu olduğundan emin misin :)
[quote=fXci;133303]burdayık gı ::::::[/quote]
herkeşle gıı dıye seslenıyorsun da astatıne neden gıı demıyorsun, teessuf ederım, astatınımın neyı eskık. küsüyor sana haberın olsun.
sayın kuın, pes dıyorum baska bırsey demıyorum, ne yaptınız ne ettınız, bu pıyasaya ragmen kısalara kan kusturdunuz ya, pes ki pes..
(cadılar bayramı gect mı)
[quote=tuareg;133306]herkeşle gıı dıye seslenıyorsun da astatıne neden gıı demıyorsun, teessuf ederım, astatınımın neyı eskık. küsüyor sana haberın olsun.[/quote]
hiç alakası yok....bana da aste diyor... gı olanları ise gı diypr..mesela cerfin ve kuin e aynı nedenle gı diyor.. "kız" manasında..ama gı dediği herkes öylemidir bilemiyorum...sana tobreg mi diyor gı mı diyor mesela
[quote=Astatin;133305]portfoyu olduğundan emin misin :)[/quote]
hanı bankacıdır ya, portfoy dıye onu şeyettım, jerfın önce kurşunlatıp sonra yağlı urganla boğduracak bızı, haberın olsun.
[QUOTE] 08.07.2009 10:13:33 SOMALİ'DE TÜRK GEMİSİ SALDIRIYA UĞRADI
Somali'de Türk bayraklı ''Horizon-1'' adlı
yük gemisi, deniz haydutları tarafından ele geçirildi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Suudi Arabistan'dan Ürdün'e giden,
''Horizon-1'' adlı yük gemisine, TSİ 08.15'te deniz haydutları saldırdı. 33 bin
metrik ton sülfür yüklü geminin deniz haydutlarınca ele geçirildiği bildirildi.
23 Türk mürettebatın bulunduğu gemi ile bağlantı kurulamadığı ve gemide
bulunan uydu telefona yanıt verilmediği ifade edildi.
Deniz haydutlarının, herhangi bir talepte bulunmadıkları da kaydedildi.[/QUOTE] Somali tarafında gemisi olan var mı?
[QUOTE=VOBiX;133310]Somali tarafında gemisi olan var mı?[/QUOTE]
başbakanımızın oğlunun gemiciği oralarda olabilir
az geyik çok analiz :::
bakın nirdeyik şindi..
vob
47000 e gelen ataklara cort basarak yanıt vercem:::
[IMG]http://i30.tinypic.com/2heaqzo.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;133251]VOBIX,
MS için DLL folder larını nereden buluyoruz ve bunu nasıl şeetiriveriyoruz MS içine? şimdi bir indicator oluşturmak istedim fakat aşağıdaki uyarıyı verdi.
[B]"This DLL does not exist in the MSX DLL Folder"[/B][/QUOTE]
hangi dll dosyası o? formülün içinde adı geçer xxxx.dll diye onu bulacaksın. "C:\ Program Files\Equis\MetaStock\External Function DLLs" klasörüne atacaksın. Eğer dll dosyası varsa MSi kapatıp açman yeterli.
[quote=tuareg;133309]hanı bankacıdır ya, portfoy dıye onu şeyettım, jerfın önce kurşunlatıp sonra yağlı urganla boğduracak bızı, haberın olsun.[/quote]
aaa jerfin bankazımıymış..oldu olacak vukuatlu nüfus örneğini de koy kızcazın foruma...:confused::cool:
[QUOTE=VOBiX;133310]Somali tarafında gemisi olan var mı?[/QUOTE]
[I]Arkadaşım kaptan geçen yıl 2 ay rehin kalmıştı şimdi yine oralarda[/I]üüü
[quote=fXci;133312]az geyik çok analiz :::
sana dıyor astatın, sağa sola bakma.
graf ıcın tesekkurler sayın fxci
[quote=VOBiX;133310]Somali tarafında gemisi olan var mı?[/quote]
benim karadenizde var:::
[quote=tuareg;133316][quote=fXci;133312]az geyik çok analiz :::
sana dıyor astatın, sağa sola bakma.
graf ıcın tesekkurler sayın fxci[/quote]
hhee bana diyor...geyik :)
[quote=deks;133315][I]Arkadaşım kaptan geçen yıl 2 ay rehin kalmıştı şimdi yine oralarda[/I]üüü[/quote]
arkadaşınla anlaşsak yaww..bir de biz kaçıralım onu somalide..genelde ödüyorlar fidyeyi malum..sonra VOB da yeriz paraları
600 ve 575 den kısalara takviye..15 dklık hala al vermediğinden dolayı :)
NO GEYIK PILIZ
[QUOTE=Astatin;133295]ARkadaşlar yeni topik/konu yu nerden açıyorduk..bulamıyorum..üwwww..
Herkesin hoşuna gidecek bir topik açacağım..Hayır TOBREG, adriana lima resimleri topiği değil tabiki....[/QUOTE]
HAngi bölüme açacaksın? Ondan haber ver. İlgili destek en kısa zamanda kapında.
ENteresan;
Çoğunluk geçeye lonk girmiş galiba..çıt yok forumda..neyse bende ara veriyorum..
Güçlü görünme işi fantazi olabilir mi? Olabilir
NO GEYIK PLIZ..
[quote=VOBiX;133321]HAngi bölüme açacaksın? Ondan haber ver. İlgili destek en kısa zamanda kapında.[/quote]
Bölüm derken??? Vobjektif Senas Odası gibi bir topik olacak??
[QUOTE=chn69;133311]başbakanımızın oğlunun gemiciği oralarda olabilir[/QUOTE]
O zmaan sigortadan para alamk için teslime tmişlerdir gemiciği. Yerine gemi almak için.
[QUOTE=Astatin;133319]arkadaşınla anlaşsak yaww..bir de biz kaçıralım onu somalide..genelde ödüyorlar fidyeyi malum..sonra VOB da yeriz paraları[/QUOTE]
Gemiyi şaşırısak yanarız. Zevk için insan öldürenlere denk geldik mi yandık.
[quote=VOBiX;133324]O zmaan sigortadan para alamk için teslime tmişlerdir gemiciği. Yerine gemi almak için.[/quote]
sigortaya migortaya gerek yok..bir gecede kanun çıkarıverirler :) ilk başvuran kişiye teşvik yasası..saat 00:00:01 de de kim başvurur bilin bakalım :)
nasılda korkuttular benı şerefsizler, gül gibi kısalar 550 den kapattık, cık cık
[quote=VOBiX;133325]Gemiyi şaşırısak yanarız. Zevk için insan öldürenlere denk geldik mi yandık.[/quote]
astatını o taraflara gitmeye ıkna edersen buyuk sevap kazanırsın. sen onunla gıtme, ben sonra gelırım de, yalnız gonder. sevaptır.
[quote=Astatin;133317]benim karadenizde var:::[/quote]
taka mı :::
[quote=Astatin;133326]sigortaya migortaya gerek yok..bir gecede kanun çıkarıverirler :) ilk başvuran kişiye teşvik yasası..saat 00:00:01 de de kim başvurur bilin bakalım :)[/quote]
chp lilerin başvuracak halleri yoktur deil mi çünkü onlar uyurlar o saatte. anlamadığım şey elleri havada nasıl uyudukları?
pek bi iştahlı aldılarsada saatlik ortalamadan satış geldi..
halen satıştayız..fakat piyasa olumluya oynamaya daha hevesli..
[quote=YAVUZHAN;133329]taka mı :::[/quote]
yok abi transatlantik...:::somalili korsanlara kiralıyayım diyorum ama, alet boğazlardan geçemiyo...hapis karadenizde.dng ağustos vade uzlşşma 35000 gibi olursa birde marmaraya alayım diyorum
Gökhan nerelerde acaba ????
[quote=yoden;133333]Gökhan nerelerde acaba ????[/quote]
Tahmin edin?:..:
[quote=juliano;133330]chp lilerin başvuracak halleri yoktur deil mi çünkü onlar uyurlar o saatte. anlamadığım şey elleri havada nasıl uyudukları?[/quote]
he..uyumak günah değil çalmak günah:D:D
tobreg lem,,seni somalili korsanlar kaçırsa, mani olmadım diye ben mi suçlu olurum yoksa kaçırdılar diye korsanlar mı...çok emin olamadım..yok eğer ben suçlu olacaksam, niye adamalr kaçırsın seni..o zevki onlara bırakmayayım ben rehin alayım seni..