şu anda uzunuz ,gönül ister ki bugün götüreyim abi..:):..:
ne eder,12000 puan bi günde ,güzel olur...:)))
Printable View
şu anda uzunuz ,gönül ister ki bugün götüreyim abi..:):..:
ne eder,12000 puan bi günde ,güzel olur...:)))
[QUOTE=saraylı;250250]şu anda uzunuz ,gönül ister ki bugün götüreyim abi..:):..:
ne eder,12000 puan bi günde ,güzel olur...:)))[/QUOTE]
götürsende götürmesende .. senin canın sağolsun saraylı abi .. .brv.brv.lelele
götürürsen iyi olur yalnız .. ::::::
ben ne zaman düşeceğimizi anladım arkadaşlar.
benim göstergelerim onayladığında. :..::..::..:
ema 67984
son duurm trade alda .. ama nazlı gibi .. trendler satta ...long devam ... trade sat derse satarım ... ema 67991..
[quote=selçuklu;250273]son duurm trade alda .. ama nazlı gibi .. trendler satta ...long devam ... trade sat derse satarım ... ema 67991..[/quote]
son durum.
göstergeler hala yukarı yolu var yol bittiğinde haber veririm diyo. :..:
daytrade yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı,.brv
şunu anladım ki,trading de en önemli kavramlar:
[B]trading tarzı, risk,disiplin,sistem,istikrar...[/B]
bir trader 'ın tarzını değiştirmesi hiç kolay bir iş değil,çünkü arada mutlaka eski tarzınız yüzünden disiplinsizlik yapacaksınız...
yeni [B]tarzımıza [/B]alışırsak zaman içinde,[B]riskimizi [/B]de gaplere yakalanmayacaımız için daha iyi kontrol ederiz,[B]disiplinle[/B] daytrade [B]sistemini [/B]uygularsak,zaman içinde sermayemiz [B]istikrarla[/B] büyür...:)
[quote=unlimitted;250278]son durum.
göstergeler hala yukarı yolu var yol bittiğinde haber veririm diyo. :..:[/quote]
bi de diyolar ki, ulem ben haber veririm de, sen ekran başında olacak mısın.
ayrıca sen vob oynamıyosun, zaten bu moktan da anlamıyosun. ne halt etmeye bana bakıp duruyosun ki diyo. ::::::
çok çenesi düştü bugün. :D
pivot : 68.075
ema55: 68.002
ikisinin de üzerndeyiz...
[QUOTE=saraylı;250280]daytrade yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı,.brv
şunu anladım ki,trading de en önemli kavramlar:
[B]trading tarzı, risk,disiplin,sistem,istikrar...[/B]
bir trader 'ın tarzını değiştirmesi hiç kolay bir iş değil,çünkü arada mutlaka eski tarzınız yüzünden disiplinsizlik yapacaksınız...
yeni [B]tarzımıza [/B]alışırsak zaman içinde,[B]riskimizi [/B]de gaplere yakalanmayacaımız için daha iyi kontrol ederiz,[B]disiplinle[/B] daytrade [B]sistemini [/B]uygularsak,zaman içinde sermayemiz [B]istikrarla[/B] büyür...:)[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv hadi inşallah abi . .yaşasın daytrade club ... +.+.
göstergelerim dediler ki, yön yukarı.
ama bi gevşeme olabülü...:)
herkese afiyet olsun. bilg başında olamayacağım için yorumlarımı lütfen poz almak veya kapatmak için kullanmayın.
atıyorum işte öylesine bişeyler. :)))
trend sistemler ala çok yaklaştı .. feci çarpıldılar ... al dediklerinde satsammı acaba diye düşümüyorda değilim yani :::::::D.. üvvvvv .. ,ngaaaaaaaa ... long devam ...