-
[QUOTE=AMON RA;58265]36 yaşındasınız Sn.Sentinus ama bana bir an zagor'u biliyormuşsunuz okumuşsunuz gibi geldi. Ben 31 yaşındayım bizim kuşak pek bilmez bizden öncekilerde kurdudur.Texas'ın tombiks'in zagor'un.[/QUOTE]
Zagor,, Teksas, Tommiks, Mandrake, Conan, Milliyet Çocuk, Siyah Beyaz TRT ,Nordmende TV,Uykudan Önce, Kaynanalar, Heidi, Kökler-Kunta Kinte vb. vb.
-
[QUOTE=AMON RA;58265]36 yaşındasınız Sn.Sentinus ama bana bir an zagor'u biliyormuşsunuz okumuşsunuz gibi geldi. Ben 31 yaşındayım bizim kuşak pek bilmez bizden öncekilerde kurdudur.Texas'ın tombiks'in zagor'un.[/QUOTE]
Ben Malkoçoğlunu severim, -6 düşüşte en dipten alımı ancak Malkoçoglu yapar herhalde..
-
29300 kırıldı , dünkü dip 29025 idi bu da tutunamazsa 28-27 ler menzile girebilir . Bahsettiğim tehlikeli bölgeye girdik . 29300 lerin üstüne atarsa durulabilir tabi ortam .
-
[QUOTE=traderx;58260][B]yarım kısa açıldı[/B], obonun hedefi 28000 küsür. burdanda yukarı yaparsa yandı gülüm keten helva.[/QUOTE]
[B]
şortlar full...[/B]
-
[QUOTE=teo;58267]29.450 den long...[/QUOTE]
gunu dusugunu gordugu ıcın , uyumsuzluk stop ladı...
-
the time off mega facia pihihihihih
-
en uyuz olduğum düşüş türünü yaşıyoruz şu an
2 geri 1 ileri şekilde adamı kısa da oturtmaz trade edeni boyna stoplatır
-
[QUOTE=Vob Trader;58275]the time off mega facia pihihihihih[/QUOTE]
O nasıl bir gülmedir yawf? pehhh ile hihihihi karışımı bir şey olmuş.
-
24.39 faiz acayip uctu öğlen sonu
-
[QUOTE=VOBiX;58277]O nasıl bir gülmedir yawf? pehhh ile hihihihi karışımı bir şey olmuş.[/QUOTE]
pisikopata bağladım şu an napalım takılıoz öle :D:D
-
Piyasa Notu: Açılış öncesi işlemler, endekslerde daha aşağı seviyelere işaret ediyor
Wall Street'de vadeli hisse endekslerinin taban seviyelerine ulaşmasının ardından, işlemler şimdilik yavaşlamıştı. Ancak 16:30'dan itibaren spot piyasanın işleme açılmasıyla taban limitler kaldırılacak. Bu açıdan hisse senetlerinin açılış öncesi işlemleri önemli bir gösterge olabilir. ABD'denin önemli şirketlerinin açılış öncesi işlemlerdeki değer kaybı, endekslerin açılış sonrası daha da aşağı gerileyebileceğine işaret ediyor. General Motors -%14, Citigroup -%9, Ford -%7, Bank of America -%8, Goldman Sachs -%9, Caterpillar -%9, JP Morgan -%7, Microsoft -%6, İntel -%7, Alcoa -%9. Piyasaların uzun yıılardır hiç tanık olmadığı bir dönemde, belki de Wall Street'de bile işlemlerin durdurulması gündeme gelebilir, yada piyasalardaki baskıyı azaltmak adına FED'den faiz indirimi gelebilir....
Ozgur Yurtdasseven
Arastirma Muduru / Head of Research
-
vallahi bunaldım çıkacaksın çıksında kısalar batırsın bizi,
yok düşeceksede düşsün artık, tam bunalım, bugün cuma olması hasebiyle hafta sonu riskini almak istemeyenlerin durumu nasıl etkiler piyasaı acaba.