-
[quote=fXci;133455]şindide sallamasyon atmasyon zistemmi bulmaya çalışıyon gayri ::: bunun için exhen babayı gullanma lem :::[/quote]
sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;133452]ya üzmeyin beni..hala özelime mail atacak 9 kişiye ihtiyaç var..hadi yaww...1 ile 14 arasında sayı yazıp bana özel mesaj atıyorsunuz..atan 6 arkadaşa teşekkürler..
HEXEN PAŞA: Sen bir sayı de, senin uhrevi bağların olduğundan kuşkulandığımdan banko çekerim dediğini :) özelime lütfen...bu tobreg mobreg görmesin[/QUOTE]
özel mesaj atamıyorum mesaj sayımdan dolayı...
7 iyidir...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;133457]Eğer bir insan gidip de kendine [U]yatırım için 4,14 den Garanti[/U] alabiliyorsa..
[B]Bu işin içinde başka bir iş vardır..[/B]
biz bilmeyiz by bilir...[/QUOTE]
by değil gy o
IMF geldi deyyi bi mail atarsa görürsün :D
-
[QUOTE=Astatin;133461]sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D[/QUOTE]
ülem bende sie akıllı zannımdı ::: insan kismelerin seylemedii sayıyı yazar orya ::: sen heç 10 kişinin aynı anda çans dophunu bildiiini gördünnü :::
sana yazılmayan sayı değerli olan :::
-
[QUOTE=Astatin;133461]sallamasyon atmasyon sistem bulmaya çalışsam one minute - II çıktımı diye sana sorardım :):D:D:D
lem hala annamadınnı, bugün şans topu oynayacağım da + deki sayıya ne yazayım diye tespit lazım..özellikle 15 kişiden istedimki hiç bir sayı açıkta kalmasın ve en az 2 kişi aynı sayıyı söylemiş olsun diye..en çok reyting yapanı oynayacağım...5+1 tutarsada mesaj sahiplerine helalinden 10 ar şort kontrat :D:D:D[/QUOTE]
hem onu baaa bi arkidiş gonderdiydi ozelden geliştir deyü bende van munutluk nukleer pompa yaptım :::
-
özeli boşver burdan söylüyorum [SIZE="7"][COLOR="Silver"]11[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=fXci;133464]ülem bende sie akıllı zannımdı ::: insan kismelerin seylemedii sayıyı yazar orya ::: sen heç 10 kişinin aynı anda çans dophunu bildiiini gördünnü :::
sana yazılmayan sayı değerli olan :::[/quote]
oasılık dersini hangi hocadan aldın lem :):D:D...
+1 sayısı olarak yazılacak sayı sadece 1 dene...14 sayı içinden bir dene..artiz:D:D
-
Millet arazi olmuş. Osmanın forumuna mı gittinler yoksa msn, skype vs alternatif iletişim aygıtlarında mı?
-
[QUOTE=Astatin;133467]oasılık dersini hangi hocadan aldın lem :):D:D...
+1 sayısı olarak yazılacak sayı sadece 1 dene...14 sayı içinden bir dene..artiz:D:D[/QUOTE]
sen bil diğin gibi yap gazanırsın :::
-
düşen kanal üst bandına bi atak gelişecek gibi..
[IMG]http://i27.tinypic.com/i3s1mp.gif[/IMG]
-
[B]47000 e 1100 kontrat koymuşlar bekliyo dikkaat.... alabilirler...[/B]
-
800 ü geçtik yusuf abiler gelmeye başladı bana:o
-
Gökhan inemedi mi acep TaylanTa
-
lem FX ci, geyik topiğinde sana çok ağır bir soru sordum..herkes davetlidir..soru ciddidir...yanıtlar ciddi de olabilir geyikde sorun değil :) bilene ödül vr..güzel soru haaa
-
[quote=traderx;133473]800 ü geçtik yusuf abiler gelmeye başladı bana:o[/quote]
bişey olmaazzz..yusuf abi bugün mekan değiştiryo..akşama doğru boğa otlaklarına uğrayacakmış..artıkkk
-
[quote=traderx;133473]800 ü geçtik yusuf abiler gelmeye başladı bana:o[/quote]
775 kısalar 650 den kapatıldı, yusuf meselesını cıddıye almakta fayda var
-
astı, sen neyın peşındesın, acık soyle, 13,13..
mılletten rakamları nıye topluyon, 13,13,13
bunun bana faidesi ne? 13,
rakamlarımı sana bedava nıye gondereyım, 13 13 13
-
ya çok uzun zamandır ayu 6 ınci hisim çaan çan etmemişti..şimdi eyle bir çaaan çaaaan ediyor..çok pis verecekler diye hissediyorum bugün... yoksa klima mı çarptı acabe beni
-
-
[QUOTE=yoden;133481]Gökhan tayland ta mı ?[/QUOTE]
Dün uçağa biniyorum diyip gitti bi daha da haber alan olmadı acaba hava korsanalrı mı kaçırdı teyyareyi?
-
[QUOTE=tuareg;133478]astı, sen neyın peşındesın, acık soyle, 13,13..
mılletten rakamları nıye topluyon, 13,13,13
bunun bana faidesi ne? 13,
rakamlarımı sana bedava nıye gondereyım, 13 13 13[/QUOTE]
cans dopu oyneycekmish rakamı bilene 10 cort verecekmish
-
[quote=VOBiX;133482]Dün uçağa biniyorum diyip gitti bi daha da haber alan olmadı acaba hava korsanalrı mı kaçırdı teyyareyi?[/quote]
gökhanın kurumun işlemleri geçmeye başladı,otele yerleşip alış baskısını hissetti galiba :..:
-
sabah msn de bi ara göründü kayboldu sanırım internetinde problem var orda
-
[i]ABD'de 2. çeyrek bilanço dönemi bugün Alcoa ile başlıyor. Açıklama ABD borsalarının kapanışından sonra gelecek[/i]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;133484]gökhanın kurumun işlemleri geçmeye başladı,otele yerleşip alış baskısını hissetti galiba :..:[/QUOTE]
33 kontratlık para bıraktım gerisini yemek için çektim demişti başkasıdır o
-
[quote=deks;133486][I]ABD'de 2. çeyrek bilanço dönemi bugün Alcoa ile başlıyor. Açıklama ABD borsalarının kapanışından sonra gelecek[/I][/quote]
IMF den sonra bır başbelası daha cıktı .lelele
allah zıhın acıklıgı versın hepımıze, ıyı bılanco geldı ''beklentı bıttı'' sat, kotu bılanco geldı^'acımadı kı..acımadı kı'' al..
-
Yedire yedire alıyorlar.. Böyle yükselişler uzun soluklu olur. sindire sindire...
bi long bi short bi long bi short....
46650 tekrar LONG makas çok büyüdü. Geceye ne şart olursa olsun SHORT gireceğim..
[B]inadına.[/B] ağustosa kadar.. bakalım 50000 yapabilecekler mi endeksi..
-
Selam herkese aynen dokunmadan long devam.Uçak düşmedi.Tehlike de atlatmadı.Hadi size kolay gelsin elimde vileda yeni tuttuğum evi temizliyoruz arkadaşımla.
-
uzuna geçtim 750 düşmeyecek..çarpılıyorz bakam..
-
of astı off, sana mesaj yazıcaz dıye 825 kısalar asılı kalmıs, almamıslar, ben tıkladıgımda 850 yanıyordu, mesajların sadece akıl sağlıgımı etkılemıyor.:(
-
[quote=VOBiX;133482]Dün uçağa biniyorum diyip gitti bi daha da haber alan olmadı acaba hava korsanalrı mı kaçırdı teyyareyi?[/quote]
yaw enteresansınız yanii..herkes aklına geleni demiyo da, yok korsan kaçırdı yok banyodadır yok interneti kesik...
:::::::::::: meşguldur adam meşgul...
-
[quote=QUEEN;133491]uzuna geçtim 750 düşmeyecek..çarpılıyorz bakam..[/quote]
750 yı ne zaman gordu de ıkı arada bır derede long olmussunuz, sankı uzerınızde nazar var (benden değil, sakın aklına bırsey gelmeye)
-
[quote=GOKHANFINDIK;133490]Selam herkese aynen dokunmadan long devam.Uçak düşmedi.Tehlike de atlatmadı.Hadi size kolay gelsin [COLOR=red]elimde vileda yeni tuttuğum evi temizliyoruz arkadaşımla[/COLOR].[/quote]
cümlede yanlışlık yok dimi... "elimde yeni tuttuğum arkadaşım, vileda ile temzliyoruz evi" olmasın.dng
-
[quote=Astatin;133493]yaw enteresansınız yanii..herkes aklına geleni demiyo da, yok korsan kaçırdı yok banyodadır yok interneti kesik...
:::::::::::: meşguldur adam meşgul...[/quote]
mesgul derkene?
-
gökhan nirdesin ne yaparsın tüm forum merak içinde
-
Çoook pis alış baskısı var... Veriyorlar verdikleri kademeyi bırakmıyorlar hemen alıyorlar...
Hoş böyle yapıp 2 saniyede 300 puan verdiklerini de gördük ama...
bakalım nereye kadar...47000 i gösterme ihtimalleri var böyle giderse..
-
Gökhan taylanda havalar nasıl ? Ayak masajı yaptırsana benim içinde ?
-
[QUOTE=tuareg;133494]750 yı ne zaman gordu de ıkı arada bır derede long olmussunuz, sankı uzerınızde nazar var (benden değil, sakın aklına bırsey gelmeye)[/QUOTE]
yaw be nde bilmiyorum 750den geldi üwww imf...
-
yok arkadas sıkıldım bu pıyasadan, bır yere gıttıgı yok, 45400 olsun da son kısaları kapatıp cıkayım,
-
yaf düşcezmi yoksam offfffff