[QUOTE=teo;58317]Yeniden short...[/QUOTE]
Hah şöyle aynı yönde olalım.
Printable View
[QUOTE=teo;58317]Yeniden short...[/QUOTE]
Hah şöyle aynı yönde olalım.
[QUOTE=traderx;58313]ustalık haddime değil ama cevapsız kalınca, obo-tobo uzun vadeli formasyonlar ben 5 dakkalıkta gördüm o bile ciddiyetsiz çıktı.
29700 civarına çıktı, dünden gelen yükselen kanalın direnci.[/QUOTE]
Teşekkür ederim
[QUOTE=abilag;58318]bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah[/QUOTE]
bildimiz usb modem usta:) başka marka illaki vardır
şu 250 puan zararı kapatalım, flat olacam haftasonu kafayı dinleyecem. bu hafta karlıydı şükür, şu zarar klasıma ters:D düştü helal py ye çok pis yıprattı beni.
teo bey geçmiş olsun bugün boğalarda ayılarda zararda en şanslısı falat olanlar heralde.
[QUOTE=abilag;58318]bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah[/QUOTE]
inf diye marka duymadım hiç infronic olabilir. [url]www.infronic.com[/url] dan bakın isterseniz.
28 civarı bekliom kapanışı
[QUOTE=VOBiX;58324]inf diye marka duymadım hiç infronic olabilir. [url]www.infronic.com[/url] dan bakın isterseniz.[/QUOTE]
yok be harbi harbi inf markası :) made in china:D
[QUOTE=Vob Trader;58325]28 civarı bekliom kapanışı[/QUOTE]
ağzından bal damlıyor senin tabirinle:D
birde arada laf sokmasan usta falan.boks.
[QUOTE=Vob Trader;58326]yok be harbi harbi inf markası :) made in china:D[/QUOTE]
Uyduruk tırık modemle piyasayı çarpıyon ya, helal olsun sana:D:D
[QUOTE=traderx;58327]ağzından bal damlıyor senin tabirinle:D
birde arada laf sokmasan usta falan.boks.[/QUOTE]
oyuncuyuz oduncu değil :D:D:D
Bakın dün gece yorumladım dow bundan sonra fena olur diye, yarından itibaren hiç şans tanımıyom dedim, futurlar sabahtan b eni teyid etti, artık piyasa olgusunun içine tükürür bunlar, başka ne beklenirdiki? saygılar.
[QUOTE=bull market;58106]Yurtdışının durumu çok ama çok kötü diyorum, dow asıl bundan sonra gümleyecek, yarından itibaren dünyayı daha hızlı sallamaya başlamasını bekliyorum, bakalım becerebileceklermi:), dow düşermiş günlerce ama diğer piyasalar sadece seyredermiş ne fena bişey, ama en azından dow yarından itibaren hiç şans tanımıyorum göçmeye devam eder görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;58328]Uyduruk tırık modemle piyasayı çarpıyon ya, helal olsun sana:D:D[/QUOTE]
ne varsa uyduruklarda var zaten :))