50 takla ile 775 e çıkmıç maliyetle kısalar duruyo..karar son saniyede
Printable View
50 takla ile 775 e çıkmıç maliyetle kısalar duruyo..karar son saniyede
[QUOTE=enorton;133617]geceye long dow 9000 kapatır :D[/QUOTE]
helallll Enorton kardeşim benim ..
yalnız herkes long .. vay anasını ... :o
hepiniz long girmeyinnn..ben gircemm..
47350 ye kadar short stoplar cızebılır burayı :::
[quote=QUEEN;133593]spot toplayamıyor..satış geliyor..offf[/quote]
Bırak dowu falan dipler yükseliyor.Nikkei gebermiş vob artı olmuş.50000 banko sonrasını bilmem.Gece de long.
dowda obo olurmu tobo yada bobo
kısa devam sistem long demiyor yarın açılışta derse ben o sistemin...
spot çok güzel kapatmış
[quote=selçuklu;133622]selçuklu says
"everyone is long?? . .. i am a little afraid because this ... but my opinion is not changed .. i m long .. rally rally rally ... this market is bull market ..
ohhh where is bullmarket he is ok ??? "[/quote]
Dear Hodja Dear Hodja,
What are you doing there? Are you mayaling the lake ? :) :) (mayaling-mayalıyor olmak) :)..Are you crazy? IS it possible to earn money with lönnkss??? cmonnnnnnnnnnn:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;133627]Bırak dowu falan dipler yükseliyor.Nikkei gebermiş vob artı olmuş.50000 banko sonrasını bilmem.Gece de long.[/QUOTE]
ahanda Gökhan gelmiş .. hacı küskü sendeydi en son ... sakla biyere onu sakın çıkarma ... 50.000 görene kadar çıkarma sakın .... :o:o:o
yuaw çöküş gunnerını hafızasına gaydeden varmı aramızda gayri beyle gunlerden sonramı oluyodu çöküş :::
[quote=juliano;133605]aynı durum x30 da da var ama rsi çok zayıf rsi güçlü olsa sistemin canı cehenneme deyip longlayacam ama... işte o ama yok mu heralde zarar edecem baya. olsun yine de suçlu ben değilim sonuçta suçlu olan sistem.[/quote]
Yav abi yemişim rsı ya.Masal o işler.Alış baskısı var long time.Dow geberiyor artıyız.Daha ne bakacam başka birşeye long işte hergece.
[quote=selçuklu;133632]ahanda Gökhan gelmiş .. hacı küskü sendeydi en son ... sakla biyere onu sakın çıkarma ... 50.000 görene kadar çıkarma sakın .... :o:o:o[/quote]
ya rahat bak adamı.. o kadar para verip tayland a gitti..küskü çıkarmıcekte ne çıkarecek....kızamık mı çıkarecek :)
geceyede long devam
zero işlem cocacola zero gibi oldu bu soğukta iyi gider
[quote=selçuklu;133622]selçuklu says
"everyone is long?? . .. i am a little afraid because this ... but my opinion is not changed .. i m long .. rally rally rally ... this market is bull market ..
ohhh where is bullmarket he is ok ??? "[/quote]
anlamadım :)
[quote=tuareg;133615]Long olacağıma, short olmam, flat kalırım daha iyi.:)[/quote]
Flat kalacağıma gapı kaçırmam yarın.Her saniye daha da güçlüyüz.Dow daha altta geberiyor nikkei falan biz uçuyoruz.Long timeeeee.
[QUOTE=Astatin;133631]Dear Hodja Dear Hodja,
What are you doing there? Are you mayaling the lake ? :) :) (mayaling-mayalıyor olmak) :)..Are you crazy? IS it possible to earn money with lönnkss??? cmonnnnnnnnnnn:D[/QUOTE]
yes it is .i dont know understand you .. where are you from pikidap ?? . hahahhahahahhhaa :D:D:D:D:D:D ..
patron .. herkes uzun yarınki açılışı çok merak ediyorum walla .. yaşasın ky ....
adet oldu spot kapandıktan sonra yukarı sürümek..
dün gece çok kötü kapanan dow a ertesi gün + yaparak cevap verdi vob.
yani ters / yüz olduk..olumlu..
Sistemlerim alda fakat piyasaya güvenemedim geceye flat
[QUOTE=Astatin;133635]ya rahat bak adamı.. o kadar para verip tayland a gitti..küskü çıkarmıcekte ne çıkarecek....kızamık mı çıkarecek :)[/QUOTE]
... olmaz .. küskü çıkmaz taylantta ... Gökhan muhterem bir arkadaşımız .. öyle gavur ellerinde küskü çıkartılmaz ... :D:D:D:D
[quote=GOKHANFINDIK;133634]Yav abi yemişim rsı ya.Masal o işler.Alış baskısı var long time.Dow geberiyor artıyız.Daha ne bakacam başka birşeye long işte hergece.[/quote]
bırak gökhanım allah aşkına yemişim alış baskısını sistem zaten kısa diye kısa kapattım sitres bastı yarın şimdi nasıl olur sen bana onu söle:..:
neyse geç geldik gücümüz anca 47.000 e atmaya yetti bunada şükür
bu yataylıkta bir günü daha kazasız belasız azda olsa karda kapatmışım
herkese iyi akşamlar
[quote=tuareg;133581]kapanıs 47000 uzerı bıryer, kesın, ama ben hala flat, nereye gıderse gıtsın, py ıle artıkın muhatap olmuyorum[/quote]
son sanıye sattısıyla py aklı sıra benı yalancı cıkaracak, yer mı lem anadolu cocugu.dng
bana ne bana ne ben demıstım.
(astatının sıstemı gıbıyım, doğru yonu bılıyorum ve fakat bunun bana faydası yok)
2 sistemde alda..en önemlisi burası..
macd 30 al da..
ccı artıda..bunlara ragmen kar yapamazsam''[B],vermezse HALIK ,ne yapsın mahluk diyeceğim.''.[/B]:)
[quote=juliano;133643]bırak gökhanım allah aşkına yemişim alış baskısını sistem zaten kısa diye kısa kapattım sitres bastı yarın şimdi nasıl olur sen bana onu söle:..:[/quote]
300 artı gap sonra uçuş devam.Dün verdiğiniz küsküyü Taylantlı arkadaşlar ile paylaşıyorum.:D:D
geceye en son 925 ten kısa, biz güçlüydük ama dow satış yiyecek öyle düşünüyorum.
[quote=GOKHANFINDIK;133647]300 artı gap sonra uçuş devam.Dün verdiğiniz küsküyü Taylantlı arkadaşlar ile paylaşıyorum.:D:D[/quote]
afiyet olsun canımın içi..lelele
[quote=selçuklu;133639]yes it is .i dont know understand you .. where are you from pikidap ?? . hahahhahahahhhaa :D:D:D:D:D:D ..
patron .. herkes uzun yarınki açılışı çok merak ediyorum walla .. yaşasın ky ....[/quote]
valla bende çok merak ediyorum:..::..:
eger dow şaka yapmıyorsa dün 8200 kırıldı gösterıp cok can yakacak
Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş
[quote=traderx;133648]geceye en son 925 ten kısa, biz güçlüydük ama dow satış yiyecek öyle düşünüyorum.[/quote]
valla ben de kısayım ama ben senin gibi düşünemedim dorusu sadece benim yerime saolsun sistem düşündü kardeş.
olmadı sabaha beraber ağlarız artıkın..dng
[quote=juliano;133649]afiyet olsun canımın içi..lelele[/quote]
canımın ıcı derken?
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.
[quote=tuareg;133654]canımın ıcı derken?
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.[/quote]
Vileda bugünkü yengenin adı olmasın.dng
dow dünkü düşüşü geri alcak...beraber çıkcaz biraz..
[quote=tuareg;133654]canımın ıcı derken?
sankı ortada bır aldatma olayı mevcut, gokhan oralara vıleda almaya gıtmısse ona bırsey dıyemem.[/quote]
ne bu şimdi taşmı kıskançlık mı hem araya girme gökhanımla bi daha ki sefere beni de götürecek taylan da yoksa böle sistemle biz zor görürüz oraları..boks.
demek 3 kısayız... culyan, ben ve treydırix....atos portos aramis gibi ha...sabah ben gelmeden ağlamaya başlamayın ha...kırılırım...
culyan sen kimsin yaww..pek bi sıcakkanlı pek bi "asılgan" girdin foruma :) :)
[QUOTE=Astatin;133655]Vileda bugünkü yengenin adı olmasın.dng[/QUOTE]
hehee..temizlikde yapar vileda yenge..hamarat olur..:D
geceye her zamanki gibi flat.
yarın piyasanın gerektirdiği neyse onu yaparız...
herkese iyi akşamlar.
biraz don cansın saçmalaması yapayım;
şincik eğer don cansın açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..parite ve gold dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..teprik ne yaww...selçuklu bozdu telaffuzumuzu heee :) :) atos ve portos sizde he rihtimale hazır olun
ilk kez dow kapanış tahmini veriyorum.: 8100 kılçıksız