[quote=Astatin;133652]Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş[/quote]
umreden yenı dondu namazdadır.
Printable View
[quote=Astatin;133652]Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş[/quote]
umreden yenı dondu namazdadır.
[QUOTE=Astatin;133652]Cerfin Gı,
Nerdesin sesin çıkmıyo..Üstüne çay mı döktün, sıcaklardan bayılıp kaldın mı, ters pozisyonda mı kaldın heyecandan kalbine mi indi..:) hişşşşş[/QUOTE]
yaptığım hatayı düzeltmekle meşguldüm..:..: kuruma 4.000 papel girdi..:..::..:.dng
[quote=juliano;133657]ne bu şimdi taşmı kıskançlık mı hem araya girme gökhanımla bi daha ki sefere beni de götürecek taylan da yoksa böle sistemle biz zor görürüz oraları..boks.[/quote]
asla, neyı kıskanacam allasen:::
zateb gokhan da bıldıgım (burada okudugum) kadarıyla cok mutaassıp bırıdir, uzakdoğu turları sadece ulke tanıtımı maksatlı zannımca.:::
[URL=http://img40.imageshack.us/i/arasi1.png/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/2348/arasi1.png[/IMG][/URL]
tam dirnçden kapamış gııı....geçerse çanağı tamamalar..yoksa aşağı kanala..
[quote=Astatin;133658]demek 3 kısayız... culyan, ben ve treydırix....atos portos aramis gibi ha...sabah ben gelmeden ağlamaya başlamayın ha...kırılırım...
culyan sen kimsin yaww..pek bi sıcakkanlı pek bi "asılgan" girdin foruma :) :)[/quote]
ben de sanal short 950 den, culyanı sana yar etmem:D
hey DON CANSIN!!!
Stop it! Early fall will result excessive rising! Dont make us worry, I like "tavukta" köri...
[quote=Astatin;133661]biraz don cansın saçmalaması yapayım;
şincik eğer don cansın açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..parite ve gold dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..teprik ne yaww...selçuklu bozdu telaffuzumuzu heee :) :) atos ve portos sizde he rihtimale hazır olun[/quote]
dert soyletır ask ağlatır gece pozu bol bol analız yaptırır, eskı bır afrıka atasozudur.
[quote=tuareg;133667]ben de sanal short 950 den, culyanı sana yar etmem:D[/quote]
culyanı sana yar etmem dediğine göre, bizim bildiğimizin aksine sen bayansın demektir (culyan erkek olduğundan) :)
[quote=tuareg;133665]asla, neyı kıskanacam allasen:::
zateb gokhan da bıldıgım (burada okudugum) kadarıyla cok mutaassıp bırıdir, uzakdoğu turları sadece ulke tanıtımı maksatlı zannımca.:::[/quote]
yok yok her zaman banyodan çıkmayan adam ülke tanımak için oralara gitmez. vardır bi bildiği ben sölicem ama hiç gidemedik ki oralara benim ki de sadece bi tahmin işte. mutaasıplık felan değil çok çapkın heralde baksana astatin söle di yengenin ismi de vileda ymış gökhanım benim için de bi makas al ayıp olmazsa
yafff ben uzun kalmışım geceye..:eek:üüüüüü
[quote=Astatin;133670]culyanı sana yar etmem dediğine göre, bizim bildiğimizin aksine sen bayansın demektir (culyan erkek olduğundan) :)[/quote]
poz dostlugu babında:D yoksa culyanın cınsıyetını nerden bılem allasen:D
ayrıca burada kımseye asılmak caız değildir, aramızda hacılar var mısal.
[quote=juliano;133671]yok yok her zaman banyodan çıkmayan adam ülke tanımak için oralara gitmez. vardır bi bildiği ben sölicem ama hiç gidemedik ki oralara benim ki de sadece bi tahmin işte. mutaasıplık felan değil çok çapkın heralde baksana astatin söle di [COLOR=red]yengenin ismi de vileda ymış gökhanım benim için de bi makas al ayıp olmazsa[/COLOR][/quote]
tobreg..ne diyodun :::::::..::..::..:
[quote=juliano;133671]yok yok her zaman banyodan çıkmayan adam ülke tanımak için oralara gitmez. vardır bi bildiği ben sölicem ama hiç gidemedik ki oralara benim ki de sadece bi tahmin işte. mutaasıplık felan değil çok çapkın heralde baksana astatin söle di yengenin ismi de vileda ymış gökhanım benim için de bi makas al ayıp olmazsa[/quote]
arkadasımızın gunahını almayalım, herkes gokhanın bar dısko gezdıgını, cıtır kovaladıgını sanıyor ama onun cami cami dolaşıp namaz kılmadıgı ne malum.
[quote=tuareg;133673]poz dostlugu babında:D yoksa culyanın cınsıyetını nerden bılem allasen:D
ayrıca burada kımseye asılmak caız değildir, aramızda hacılar var mısal.[/quote]
valla en son baktığım da erkektim ama patrona söleyin bi de cinsiyet bölümü açsın yazılsın her şey açık açık(belki de vardır bakmadım)
not:baktığım yer aynadır yanlış anlaşılmasın.
[quote=Astatin;133674]tobreg..ne diyodun :::::::..::..::..:[/quote]
yaww bırsey demedım, senı astıye yar etmem dedım, pozısyon dostlugu, muttefıklık anlamında, ah astı ah, katlı vacıpsın vesselam.
durduk yere culyanla papaz olacağız şincik.
fxci, kuın, jerfın, vobix, pambık, nerelerdesınız, araya laf katın konu kapansın, yaktım cıranı astı.
madem oyle, ozelden sana yolladıgım rakamımı gerı ver..dng
[quote=tuareg;133677]yaww bırsey demedım, senı astıye yar etmem dedım, pozısyon dostlugu, muttefıklık anlamında, ah astı ah, katlı vacıpsın vesselam.
durduk yere culyanla papaz olacağız şincik.
fxci, kuın, jerfın, vobix, pambık, nerelerdesınız, araya laf katın konu kapansın, yaktım cıranı astı.
madem oyle, ozelden sana yolladıgım rakamımı gerı ver..dng[/quote]
"MAŞUK" bey:..::..::..:
[quote=Astatin;133678]"MAŞUK" bey:..::..::..:[/quote]
sadece rakamı da değil, tesekkurlerımle cıceklerımı de gerı ver.
ülem bu sıte benle maytap mı gecıyor, cıceklerımı gerı ver demışım, alttakı reklama bakın;
'cıceksepetı.com, askınızı cıceklerle anlatın'
cık cık
sayın hellım buradaymıs, sıte derken, maytap derken, cıcek derken acıklayayım da yanlıs anlama olmasın,
bu nasıl bır pıyasadır arkadas, ınsanın cıcek falı acası, maytap patlatası gelıyor dıye şeyettım. Sıte kısmına bırsey bulamadım.
[IMG]http://i32.tinypic.com/sq37u1.gif[/IMG]
Asti ne biçim ayusun sen değerlendirsene grafları sarı işaretli yerlerde nu (negatif uyumsuluk ) var desene.
dow jones avrupaya fake atma peşindemi yoksa yinemi çakacaklar ?
[quote=tuareg;133681]sayın hellım buradaymıs, sıte derken, maytap derken, cıcek derken acıklayayım da yanlıs anlama olmasın,
bu nasıl bır pıyasadır arkadas, ınsanın cıcek falı acası, maytap patlatası gelıyor dıye şeyettım. [COLOR=red]Sıte kısmına bırsey bulamadım[/COLOR].[/quote]
böle site de oturmak herkeze nasip olmaz öle bi site ki ne ararsan var.:..:
acemi histem dow tahminim + % 3 yani DJI +240 :d
Alıntı:
[B]selçuklu[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133622#post133622"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]selçuklu says
"everyone is long?? . .. i am a little afraid because this ... but my opinion is not changed .. i m long .. rally rally rally ... this market is bull market ..
ohhh where is bullmarket he is ok ??? "[/I]
[quote=truva;133637]anlamadım :)[/quote]
diyoki, zaman ralli zamanı ama herkes lonk olduğundan tırsmaktayım :)
[quote=hexa;133685]acemi histem dow tahminim + % 3 yani DJI +240 :d[/quote]
o tahmini yaparken hiç Allah tan da korkmuyon demi? hiç düşünmüyon mu aramız da sistem kurbanı bir kaç ayı vardır diye daa:..:
[quote=VOBiX;133682][IMG]http://i32.tinypic.com/sq37u1.gif[/IMG]
Asti ne biçim ayusun sen değerlendirsene grafları sarı işaretli yerlerde nu (negatif uyumsuluk ) var desene.[/quote]
ben uyumsuzluk olaylarını bıraktım VOBIX im..ben uyumlu biri olmaya çalışıyorum...:..::..: uyumsuzlukda neym,iş beeee..onun reytingi %50 den bilem az..trend abicim trned...
[QUOTE=QUEEN;133666][URL=http://img40.imageshack.us/i/arasi1.png/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/2348/arasi1.png[/IMG][/URL]
tam dirnçden kapamış gııı....geçerse çanağı tamamalar..yoksa aşağı kanala..[/QUOTE]
Benimki karışıktı seninki sade ve net olunca grafiğini arakladım affet. üüü
Flat giren longcualrın destek noktası o dirençten kapanış olması işte.
Alıntı:
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133661#post133661"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]biraz don cansın saçmalaması yapayım;
şincik eğer [COLOR=red]don cansın[/COLOR] açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..[COLOR=red]parite ve gold[/COLOR] dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..[/I]
[quote=tuareg;133669]dert soyletır ask ağlatır gece pozu bol bol analız yaptırır, eskı bır afrıka atasozudur.[/quote]
sabahda manzara böyle veya daha beter olursa çekeceğin var benden tobreg. :)
treydırix ve culyan; kırmızılardan her birinden birimize bir dene düşüyor...ama mühüm olan VOB..yani şlimdi DOW, parite ve gold göçer ve buna rağmen biz yarın kısadan yine para kaybedersek çok ayıp olur..bütün dünyada küsküler çalıştı siz naaptınız diye sormazlar mı adama .......:D:D
don cansın kapanış tahminim 799x.xx dir ..kayılara geçsin...O OBO, gerçek değil süsü verilmiş gerçek bir mükemme simetrik OBOdur...umarım
şakaydı juliano, full kaldıraç 41000 uzlaşırım :D pariteler düştü gbpusd veya eurjpy alınır +100 pips
dow jansın maffettin ortalığı temizlemekde sana düşer..ikili dip fırsatın varken yap..yoksa kimse kurtaramıycak..
[QUOTE=Astatin;133688]ben uyumsuzluk olaylarını bıraktım VOBIX im..ben uyumlu biri olmaya çalışıyorum...:..::..: uyumsuzlukda neym,iş beeee..onun reytingi %50 den bilem az..trend abicim trned...[/QUOTE]
O zman QUEENin graftaki düşüş trendine bak sen. .dng
[quote=Astatin;133690]Alıntı:
[B]Astatin[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=133661#post133661"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]biraz don cansın saçmalaması yapayım;[/I]
[I]şincik eğer [COLOR=red]don cansın[/COLOR] açılışta doğrudan iyi eksi yapsaydı yukarı yapma ihtimali fazlaydı..ama yukarı açtı ve göçme ihtimali daha yüksek bence...açın graflara bakın yaww.seri düşüşler olan günlerde %90, açılışta önceki gün kapanışının üstüne çıkılmış hep..ha vob takarmı bilmem..[COLOR=red]parite ve gold[/COLOR] dada püskül bekliyorum.. yarın kendimi teprik etmek istiyorum..[/I]
sabahda manzara böyle veya daha beter olursa çekeceğin var benden tobreg. :)
treydırix ve culyan; kırmızılardan her birinden birimize bir dene düşüyor...ama mühüm olan VOB..yani şlimdi DOW, parite ve gold göçer ve buna rağmen biz yarın kısadan yine para kaybedersek çok ayıp olur..bütün dünyada küsküler çalıştı siz naaptınız diye sormazlar mı adama .......:D:D
don cansın kapanış tahminim 799x.xx dir ..kayılara geçsin...O OBO, gerçek değil süsü verilmiş gerçek bir mükemme simetrik OBOdur...umarım[/quote]
anlat anlat, ben dınlıyorum, rahatlarsın, valllaaaa.
bende bıraktım uyumsuzluk takip etmeyi..
vob ta sökmüyor.söküyorda düğün bittikten sonra hesabı :)
[QUOTE=QUEEN;133693]dow jansın maffettin ortalığı temizlemekde sana düşer..ikili dip fırsatın varken yap..yoksa kimse kurtaramıycak..[/QUOTE]
dow ne yaparsa her gün yatay açılalım sistemelr sapıtmasın terste kalan pozsiyonunu ayarlama imkanı sunulsun. :D
şu dax ın dow dan çektiği nedir ya :)
saatlerini değiştirirler bunun yakında :)
[QUOTE=VOBiX;133689]Benimki karışıktı seninki sade ve net olunca grafiğini arakladım affet. üüü
Flat giren longcualrın destek noktası o dirençten kapanış olması işte.[/QUOTE]
ni dimek vobiximm.sen daha güsel yorumluyosun..bulması bizden yorum sizden..
bovesbanın belini kırdılar..tepki bekliyoruz..
[QUOTE=YAVUZHAN;133695]bende bıraktım uyumsuzluk takip etmeyi..
vob ta sökmüyor.söküyorda düğün bittikten sonra hesabı :)[/QUOTE]
Ben de kapnıştan sonra ayzıyorum zaten. Biraz ayulkara biraz boğalara moral olsun. Dayanak olsun diye. Yoksa sabahı zor edenler oluyor. .kom
obo devreye girdi gözümüz aydın..
[quote=juliano;133662][B]ilk kez[/B] dow kapanış tahmini veriyorum.: 8100 kılçıksız[/quote]
heyecan var mı? nasıl bir duygu? :::