3 lü sistematik alda şuan .. üvvv .. .hepsi alda ..
Printable View
3 lü sistematik alda şuan .. üvvv .. .hepsi alda ..
[quote=selçuklu;250303]trend sistemler ala çok yaklaştı .. feci çarpıldılar ... al dediklerinde satsammı acaba diye düşümüyorda değilim yani :::::::D.. üvvvvv .. ,ngaaaaaaaa ... long devam ...[/quote]
bence sistemlerin ala geçip bi süre alda kalacaklar..:confused:.kom
[QUOTE=saraylı;250308]bence sistemlerin ala geçip bi süre alda kalacaklar..:confused:.kom[/QUOTE]
bende öyle olsun istiyorum abi .. trendi hakettik bence artık .. vob ve imkb olarak ... trend olsun gayri .. bu arada .. ema 68095
kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba
[quote=citiwan;250346]kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba[/quote]
68,200 görüyorum.
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
Ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
68214 .. patron bebelere dikkat et .. yaramazlık yapmasınlar .. yok yok yapsınlar .. öğrenci dediğin yarama olmalı bence .::::::.. kolay gelsin hocam ....brv.brv
[quote=unlimitted;250348]68,200 görüyorum.[/quote]
doğrudur benim bakma şeklimde hata mı var acaba
bende
ema55:68.233
şu anda
[quote=citiwan;250352]doğrudur benim bakma şeklimde hata mı var acaba[/quote]
grafik verilerini güncelleyip tekrar bakın. belki eksik datanız vardır.
bir de 5 dakikalık baktığınızdan emin olun.
benim sevgili saraylı'nın verdiği bilgiler doğrultusunda oluşan grafiğim şu şekilde:
[IMG]http://i45.tinypic.com/2d9ecfb.png[/IMG]
68242
[quote=selçuklu;250365]60242[/quote]
o biraz geride kalmış selçuklu. :D
yoksa Allah mı söyletti lem ::::::