tahvil 5 e dayandı tam lale rallisi. negatif faiz çılgınlığındayız. ötesi yok faiz düşse 0 olur yani.. 5 den sonra 0 a 5 var....
Printable View
tahvil 5 e dayandı tam lale rallisi. negatif faiz çılgınlığındayız. ötesi yok faiz düşse 0 olur yani.. 5 den sonra 0 a 5 var....
[quote=Astatin;445033]ranalım hacı... Neo-Osmanlı procesini satın alalım...180,000 iyi :)..tamam 117000 de yeter[/quote]
yoksa...yoksa..coşkunun zirvesi burası mı haccıııııııııı:p
ne bi coşku yokki..
zirve kırıldımı long yazdım 10 defa ama mal gibi kaldım bu son düşüş gelmediği için rezalet.. short yok olsaydı intahar..
110,000 yapsın damaaaaatttttttt
[QUOTE=Astatin;445066]110,000 yapsın damaaaaatttttttt[/QUOTE]
sazan paylaşım yapmış 4b gibi sayıyor galiba astatin 5 değil gibi mi anlamam ben
ilk seans hacim müthiş tüm traderlar sahada..
[quote=seagate;445087]sazan paylaşım yapmış 4b gibi sayıyor galiba astatin 5 değil gibi mi anlamam ben[/quote]
ivit gördüm...yukarı, aşşa sora en yukarı sonra en aşşa deyur..Sazangral diyosa doğru olma ihtimali yüksek memü..ranalım o zaman:o
veriler vs. herşey çok kötü lale rallisi şaka gibi ama gerçek oluyor her sefer
pehhhh
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/44/Tulip_-_floriade_canberra.jpg/260px-Tulip_-_floriade_canberra.jpg[/IMG]
pehhhhhhhhhhhhh
u30dada new high görülmüş
[quote=seagate;445109]veriler vs. herşey çok kötü lale rallisi şaka gibi ama gerçek oluyor her sefer[/quote]
hacı yükseliş trendlerinin 4-5 i arası öyle oliirmiş hep..haberler kötü, ortam kötü, şirketler batışka falan ama yine de yükseliyor durumu (bagunuz önceki abd krizi)...110000 kapatalım bence..yannız memü, benim lonk olmama rağmen bu piyasa bugün daha da çıkarsa, daha da yolu var demektir...malum lonkkklar içün en beyük dehtüd benim lonkk olmam:::
yıl 2059 hala ralliye katılacağız..
hacıııı..dax a %1,5 eksi biizmkine %5 artı yakışır..vob the strongest..neo osmanlı bu boru deillll...
0 üretim bu boru değil
[quote=seagate;445164]0 üretim bu boru değil[/quote]
üretim out, borçlanma in:::::: nasılsa bir günhepimiz öleceğiz...borçlar da öbür tarafa taşınmıyor değil mi:..: ben demiyom onlar diyo
evet abi güzel yaklaşım en doğrusu borçlanmak veren düşünsün
yaw bu arada boru da üretiyoruz ha..hiç unutmam erciyes boru sanayi hisseierim vardı... 5 tl den.. 6 ay tutup 6 tl den sattıydım....sonra bilmem kaç katına çıktı... boru bu boru deil yani..hehe
[quote=seagate;445169]evet abi güzel yaklaşım en doğrusu borçlanmak veren düşünsün[/quote]
neoliberel felsefe abi..thatcher, reagan, kohl le başlayan..bugünü kurtar yarına vakti gelince bakarız şekli..o yarın 10 yılda bir kriz olarak çıkıyor önümüze zati:::
astatin görüyonmu abi hala alıyor zirve geçildi ralli çok kolay.. bu kolayı yapmak mesele
104,500 60 dakkalık par ala geçmiş 108,800
4300 puan almış ... şuana kadar..
-400 makas vardı 0 makas
110,500 e dayandı aralık vade..
endeks zirvede en çok düşenleri açıyorum bi dünya hisse var.. git git bitmiyor..
107,875 saatlik par pozdan çıkarır. yohsaa devam ralliye
[quote=seagate;445182]endeks zirvede en çok düşenleri açıyorum bi dünya hisse var.. git git bitmiyor..[/quote]
x30yvade olarak eski zirveyi 25 pian geçti :) he ama teorik faiz filan dersin daha da geçti tabe..ama virmişler azcuk..ikili tepe süsü mi veriii..bu kadar basit olmamalı:D
abi şimdi endeks kaç oldu 88360.. burdan 86787 e bi düzeltme gelse nerdeyse 1500 puan... mümkün ordan final çıkış.. ve 4b biter.. ama olmayabilirde :) [B]satın s si bile yok görünürde..[/B]
108,175 saatlik par karını alır oturur..
labeled & projected by selçuklu .... living ... destansı ....
[QUOTE=selçuklu;444652]sea patron .... yeşil d dalgası üçgen flat falan olabilir ... kısa vadede minor dalga nası gelişir bilemem .. ama üçgen daha ihtimalli gibi .... önemli olan bi yukarı dalga eksik bence ..... tahminim ...
[IMG]http://p1304.hizliresim.com/18/x/mkqb0.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE][IMG]http://p1304.hizliresim.com/18/x/mkqb8.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE][IMG]http://p1304.hizliresim.com/18/x/mkqbd.png[/IMG][/QUOTE]
onun harici ralliye devam
seLçuklu abi e final çıkıştamıyız abi son rallimidir bu
[QUOTE=seagate;445200]seLçuklu abi e final çıkıştamıyız abi son rallimidir bu[/QUOTE]
aynen ... sea .. patron ..
hala alıyo öküzler satın s siyok
ve makas artıda 500 puanda ordan soktular
104,300 saatlik par halen alda 5000 puan oldu getirisi
Destansı By Selçuklu...::: hoş geldin patron....Analiz için denks...Sazan Gral bugün önce 110-112 sonra 98ler sonra 12xxxx sonra dubra değişka göçişka demiş.. Sen son rali mi diyon hacı...bi anlaşsaydınız iyiydi
düz 110 yakışır hacııııııııııı
astatin nu felan yokmu grafiklerde haftalık günlük vs..
110 112 ye gelmiş sayılır haci yanlız.. bişey kalmadı geriye..
109808 en yüksek u30