-
Yaz saati uygulamasının kaldırılması..
Yaz saati uygulamasının kaldırılması ile Bovespa endeksi TSİ 15:00’ te ve ABD borsaları TSİ 15:30’ da işleme açılacaktır. Bu çerçevede bugün açıklanacak olan ABD yeni ev satışları verisi TSİ 16:00’ da gelecektir...
Blg,
-
Kıllandım biraz, niye 29150 ye yuklu lot yazmamıslarda 29.225 ve 200 'e yazmıslar sankı yukarıdan alın gıbı bır havaları var...
Ama gunun yuksegıne 29500 cıvarına yuklu yazmıslar...
-
Gün içi kimseye mama yok ne short ne longa...Geceye de pozisyon almak riskli, ne yapacağız...
-
Elbet sıkışıklık bir yöne çözülecektir . Özellikle bu kadar sıkışan günler , sert hareketlerle devam edebilir .
-
[QUOTE=teo;58526]Gün içi kimseye mama yok ne short ne longa...Geceye de pozisyon almak riskli, ne yapacağız...[/QUOTE]
ben o risk alyodum amma kac gun basarı olmadı hep 15 dakk system long kapadı gun sonu amma gap asaya actı
-
[QUOTE=teo;58526]Gün içi kimseye mama yok ne short ne longa...Geceye de pozisyon almak riskli, ne yapacağız...[/QUOTE]
Esra ceyhana takılalım sn hexen gibi:..:
-
Aralık vadeye baksak daha iyi oalcak gibi ne de olsa yarın yarım gün çarşamba tüm gün tatil ve bugünden başlayan vade değişimi Perşembe Cuma hızlanacak.
-
5 dakk long signale dondu eyer 15 dakk sıcrar ozaman yukselme baslar izlyorum 15 dakk halen short signalde
-
14:00 tıckı ıle 29500 u gecemezse, reverse hıdden bearısh dıvergence olur, negatıf yonde...
-
py,
boksör muhammed ali gibi önce rakibini iyice yoruyor
indikatörlere güveni azaltıyor
sonra da öldürücü darbeyi vuruyor
şimdi bir yöne sert bi hareket yapacak
öylece bakacağız
-
29950 üzerinde 30250 - 31425 direnç olabilir .
-
baglantı koptu. yazamadım . gerekli olan yaptım :) haber olsun