ahan da 275 short
pıyasa kopsun, azraılın olurum fxcı
Printable View
ahan da 275 short
pıyasa kopsun, azraılın olurum fxcı
[QUOTE=juliano;133873]sabah ki gaptan sonra gözyaşlarımı temizleyip 46825 kısalara 47300 ten ilave yaptım lanet olası sistem hala daha al vermedi. :..:[/QUOTE]
valla sattım ayıları lanet olsun ayulara, ayu dediğin dowun dünkü hareketine 300 puan çakmalıydı aşağı, 47200 şortcover long devam.
[quote=tuareg;133875]ahan da 275 short
pıyasa kopsun, azraılın olurum fxcı[/quote]
allahtan, sanal shortum, ama yıne de cınnet kıvamındayım, demedı deme fx.
[quote=juliano;133873]sabah ki gaptan sonra gözyaşlarımı temizleyip 46825 kısalara 47300 ten ilave yaptım lanet olası sistem hala daha al vermedi. :..:[/quote]
50.000 gibin SHORT COVER yaptıracak sanırım senin çistem 55.000 e kadar FLAT kal der 55.000 de LONG der bu gayrı :p
kızma lem jun-juli-august :::
Yorum yok Long devam :D
kapadım ben longlari..flat izliycem
gnd
modası geçti buraların da artık :)
don gömlke long devam
[quote=SEYYAH;133878]50.000 gibin SHORT COVER yaptıracak sanırım senin çistem 55.000 e kadar FLAT kal der 55.000 de LONG der bu gayrı :p
kızma lem jun-juli-august :::[/quote]
sana kızarmıyım dayıcım aşkolsun felan.
short olanlar akbank grafigine baksınlar
zirveyi geçmiş
Dikkaayytt,,
bugunku trade aralıgını acıklıyorum, 47825-46875
herkeş kendını buna gore ayarlasın,
yasal uyarı; bu aralık bırebır tutabıır, tutmayabılır de, alakası da olmayabılır, pıyasa herhangı bır yone kopabılır, kopmayabılır de, yukardakı trade aralıgı tamamen sallamadır.
[QUOTE=juliano;133882]sana kızarmıyım dayıcım aşkolsun felan.[/QUOTE]
abi yuaw sien önceden boynuzların yokhtu ne ara çıkardın gayri ...... heral gizli geyik ajanı olmalısın :::
yukarki geyike az analiz ekleyek ::: 47350 üstü tugarekin 48xxx ine 47350 altı füxcünün 46700 üne atakh olcak kibin...
valla tam dirence vurdular bunnar gı fXci...direncin önünde bekliyore kırsam mı yohsam aşavı mı çahılsam diye düşünüyore herhalde gı...
çok olumlu hava oldu çakarlar gibi...ama kısa açmadım..
[QUOTE=SEYYAH;133886]valla tam dirence vurdular bunnar gı fXci...direncin önünde bekliyore kırsam mı yohsam aşavı mı çahılsam diye düşünüyore herhalde gı...[/QUOTE]
abi saaa söyleyem ne ettikhlerini ::: şindi ben cortladım ya 300 den::: bunnar 350 yi gıracakh ben cort stop etcem long etcem 48xxx icin::: zonra tekrar 350 altına incekler bende fake miş deycem long stop cort etcem::: zonra bunlar tekrar 350 üstüne geccek bende hadi bakalım ossun geçek lonka dıycem cort stop long etcem::: zonra biraccık üstünde durcaklar 350 nün ::: gene gırcaklar 350 yı asaaa tabi bende tekrar long stop cort cort stop long long stop cort derkene förtpöy kuş olcak :::
banka endekside zirveyi geçti
bugünkü sloganı açıklıyorum...
YA RALLİ YA ŞELALE BAŞKASINI KABUL ETMİYORE ! :::
Aha size mobius :mad:
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12033016.asp?gid=254[/url]
Piyasa almış başını gitmişken "piyasalar ucuz, ralli olacak" vs der ama elindeki hisseleri satar ! .boks.
[QUOTE=Vob Trader;133881]gnd
modası geçti buraların da artık :)
don gömlke long devam[/QUOTE]
Yeni moda neresi?
[quote=VOBiX;133891]Aha size mobius :mad:
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12033016.asp?gid=254[/URL]
Piyasa almış başını gitmişken "piyasalar ucuz, ralli olacak" vs der ama elindeki hisseleri satar ! .boks.[/quote]
mark dayı hıc oyle bır adam değildir, iftira etmeyelım, onun ongorusu aksıne bır pıyasa gerceklesmesı oldugunda kac gun ağladıgını bılıyormusunuz, '2ah ben ne yaptım, zavallı ky benım yuzumden mahvoldu' dıye hungur hungur agladığına bızzat sahıt olanlar var.
SEYYAH gı bunnar dırencın tam altında niye durarlar ? herkeşler direncı gorsunde dırencten cort etsin diyemi ::: yoksam direncte durup gırcakhmıs gibin yapıp zonra gırıp mılletı mallandırıp birden 46700 e gitmek icinmi ::: allah belelarını verecek gayri..
yuada temiz bir teknik yapıp bana para gazandırmak icinmi ? :::
[quote=fXci;133885]abi yuaw sien önceden boynuzların yokhtu ne ara çıkardın gayri ...... heral gizli geyik ajanı olmalısın :::
yukarki geyike az analiz ekleyek ::: 47350 üstü tugarekin 48xxx ine 47350 altı füxcünün 46700 üne atakh olcak kibin...[/quote]
abicim ismi lazım değil başka bi forum da yazıyodum. sevdiğim bi arkadaş birilerine sayıp sövüyodu ona sadece 'boşver beddua etme yakışmaz sana' dedim diye beni 3 gün karantinaya aldılar ben de gururuma yediremedim bu laf yüzünden beni karantinaya alıyosanız kırın kalemimi deyip kendime sürekli uzaklaştırma cezası verdim. o gün bu gündür burdayım. bi hatamı ettim acaba diyerek o arkadaştan (beni şikayet etmiş olabilir diye) özür dilemek için bekledim ama o da çıkmıştı bi daha da gelmedi zaten. benim sadece para kaybedince çenem biraz düşüyor kusura bakmayın artık para kazanıncaya kadar idare edin..dng
arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell 3gb paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
ben bi ara bakmıştım günde 100 mb civarında çekiyor heralde
[QUOTE=tuareg;133893]mark dayı hıc oyle bır adam değildir, iftira etmeyelım, onun ongorusu aksıne bır pıyasa gerceklesmesı oldugunda kac gun ağladıgını bılıyormusunuz, '2ah ben ne yaptım, zavallı ky benım yuzumden mahvoldu' dıye hungur hungur agladığına bızzat sahıt olanlar var.[/QUOTE]
Aman kalpten gitmesin .dng
Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
la tatilde bırak fobu bari...
[quote=fXci;133896]arkidişler matriks goldda daha az veri çektirebilmek mümkünmü ::: bazı ayarlarını gısarsak felam ? tcell den aylık 3gb lık internet paketini alcamda datilde yetermi acep ?[/quote]
Telefonu eğer 5dk'lık peryotta çalışıyorsan 5 dk'da bir açıp bak,kapat.:D
Periyota göre değişimi sen ayarla artık[FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT]
[quote=MMO;133899]Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş[/quote]
bunların fiyatı nedir? birde ne kadar yetiyor? mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
connect card değil mi bu? lap topa takılıyor.
teşekkür ederim,
satış baskısı var sanki
arkadaşlar bu arada konumuz deil ama sölemeden edemicem. dünyada herşey pahalı tek ucuz olan şey ise TÜRK kanıdır. etrafımız hainlerle çevrilmiş. Çin de yürütülen Uygur Türklerine karşı olan KATLİAMı şiddetle kınıyorum sebep olanların hepsi Allahlarından bulsun diyorum.
[quote=MMO;133899]Fx ci kademe rica etsem teşekkürler. Bu arada tatilde java yüzeysel takılırsa 1 gb yetiyormuş[/quote]
Java yüzeyselle bakarık ozaman bizde zati derinlik bi poa yaramayorki :::
[IMG]http://i31.tinypic.com/20p3rb7.png[/IMG]
[quote=seyyah;133902]bunların fiyatı nedir? Birde ne kadar yetiyor? Mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
Connect card değil mi bu? Lap topa takılıyor.
Teşekkür ederim,[/quote]
1 gb 4 tl kampanyası varmış 40 gb 39 tl , bende sony ericson p1i var onunla laptopa bağlanıp internete girebilyorum ayrıca telefonla 3 dk gecikmeli data görebiiliyorum. Matriksle görüştüm java yüzeysel için 1 aylık 1 gb yeterli dediler.
[QUOTE=Astatin;133903]satış baskısı var sanki[/QUOTE]
ona pozisyon ayarlaması deniyordu sanırsam...dng
dow çıkarken çıkmıyo..kısaya davet ediyo..tuzakmı yoksa
[quote=jerfin;133907]ona pozisyon ayarlaması deniyordu sanırsam...dng[/quote]
kesinlikle..:D:D misal 5 dklık ve 15 dklık göstergelerin motorunu soğutup, tekrar yukarı yaparlarsa, bunu teknik olarak küçük relizasyon bitti yukarı yaptı diyeceğiz...yok basarlarsa, göstergeler doymuştu beklenen şeydi diyeceğiz... :) yani teknik olarak yazı tura hikayesi...ama her durumda pozisyon ayarlamasıdır :) bu yöne karar veren iradenin pozisyon ayarlaması...
kısmetse bugun kuruma ne kadarlık bır gacırt yapmayı dusunuyorsunuz jerfın hanım, aklınızda bır rakam var mı:)
[quote=QUEEN;133908]dow çıkarken çıkmıyo..kısaya davet ediyo..tuzakmı yoksa[/quote]
oylesıne tırsımışım kı bugun, alıs ıcın 46200e satıs ıcın 48125 e satıs yazmısım, hem de sadece 2 kontrat, onu bıle 1 mı yapsam dıye ıkıde bır elım tuslarda, allahım sen bana cesaret ver.
[QUOTE=SEYYAH;133902]bunların fiyatı nedir? birde ne kadar yetiyor? mesela piyasa açıkken sabah 9 akşam 5 arası sürekli bağlı kalsak 1 hafta idare ediyor mu?
connect card değil mi bu? lap topa takılıyor.
teşekkür ederim,[/QUOTE]
şu an reklamı yapılan usb stick li 3g modemlerle 3g hizmeti alınamayor.. cunku daha hizmede gecmeyen seyin reklamını yapayorlarmış::: eee ozaman edge ile gireceyik dimek olayor bu...
hani filmlerde olur ya 2 sene önce der eskiye giderk onun gibin olcak emme denize bişeylerini düşüren arkidişlere tecube ossun
Müjdemi isterik benim denize attığım pda oldu gayri :::
hikayeye en baştan başlayam ::: denize attıvım pdanın çantasında,,, kimliklerim,,,, banka gartlarım vs vs hepisi olduuundan ve zati pda da denizdeykene üzerimde cep tilifonu olmadıından bende peşinden denüze atladıydım ::: ... herniyse karaya çıkhtıktan zonra hemen pda nın pilini çıkarı virdim gayri ::: zonra eve gidince pda yı bi kova suyun içine attım 1 gün beklettim ::: 1 gun sonra elentrik supurgesinin hortumunu pda nın deliklerinin agzına .....elimnen vakum yaparak duttum.... içindeki tüm suyu vakumladım ::: zonra pdanın içini parça pinçik edip kolon yavıylan sildim günlerce eyyle durdu. geçende pda nın yedekh pilini buldum ve deneyem dedim çalışcakmı eşşekh zıphası .. yedek pili takıp çalıştırınca ilk günkü kibin çalışmaya başladı gayri:::
lafın gısası pda yı modem olarakh gullanıp turkcellin aylık 3gb lık net paketiynen nete girecem ..
[QUOTE=tuareg;133910]kısmetse bugun kuruma ne kadarlık bır gacırt yapmayı dusunuyorsunuz jerfın hanım, aklınızda bır rakam var mı:)[/QUOTE]
cıkk yokk:o:o:rolleyes:
[QUOTE=fXci;133894]SEYYAH gı bunnar dırencın tam altında niye durarlar ? herkeşler direncı gorsunde dırencten cort etsin diyemi ::: yoksam direncte durup gırcakhmıs gibin yapıp zonra gırıp mılletı mallandırıp birden 46700 e gitmek icinmi ::: allah belelarını verecek gayri..
yuada temiz bir teknik yapıp bana para gazandırmak icinmi ? :::[/QUOTE]
voba küsme deyu accuk para kazandıracakalr