way anasını..15:59.xx de 47000 kalktı ve sistem al verdi 16:00 kapanışda.. 15 dk multipass
Printable View
way anasını..15:59.xx de 47000 kalktı ve sistem al verdi 16:00 kapanışda.. 15 dk multipass
ben dedıydım, 47 uzerıne atacak dedıydım, ah bır de kendıme faydam olsa, yarın da flat devam,
lem astı paket bıttı, sıgaralarımı gerı ver.
[QUOTE=tuareg;134078]ben dedıydım, 47 uzerıne atacak dedıydım, ah bır de kendıme faydam olsa, yarın da flat devam,
lem astı paket bıttı, sıgaralarımı gerı ver.[/QUOTE]
yuaw içmeyin şu zıkhımı be tugarekciyim ::: ülem benim ne eskikliğim var bak negozel içmeyorum .. paket derdi yok öskürük yok ... dıkhanma felan yok ...:::
[QUOTE=abka;134076]47.000 den kısa[/QUOTE]
tepkide direnç yeri 47000 dir..
4700 uzerınde kalması ımkansız, kapanıs ıse 47350,
yukarıdakı ıfadedekı celişkiyi ben de farkedıyorum ama bılımsel analız boyle emredıyor, napabılrım?
[quote=fXci;134079]yuaw içmeyin şu zıkhımı be tugarekciyim ::: ülem benim ne eskikliğim var bak negozel içmeyorum .. paket derdi yok öskürük yok ... dıkhanma felan yok ...:::[/quote]
6 yıldır gunde beş vakıt sıgarayı bırakma kararı alıyorum, bır gun tuttutacağım ınsalalh,
senle tamamen aynı fıkırdeyım,
[quote=tuareg;134082]6 yıldır gunde beş vakıt sıgarayı bırakma kararı alıyorum, bır gun tuttutacağım ınsalalh,
senle tamamen aynı fıkırdeyım,[/quote]
17 yıl boyunca günde bir paket kullandım bir anda bıraktım bu senenin başında o kadar rahatım ki...
Allen carr metoduyla çok rahat bırakabilirsiniz...
arkidiş 5 dakkalıgı bırakmak levazım baktımmı 60 dakkaya bakcan ::: ben nıye 5 dakkalıva daldım gene alt hareketlere kanıyor isnan ::
Alin bu grafın babası 60 dk lık
47250 açık saçık ortada oraya giderse tekrar cortu almam levazım::: hedef neresi dersek taa 45000 ler gözüküyore... emme 47250 üstündede 47600 le 47250 arasında yataya bağlayabilir gayri ordan kurtulursa 49400 lere giderik
[IMG]http://i25.tinypic.com/2vdkyno.png[/IMG]
[QUOTE=sovalye;134083]17 yıl boyunca günde bir paket kullandım bir anda bıraktım bu senenin başında o kadar rahatım ki...
Allen carr metoduyla çok rahat bırakabilirsiniz...[/QUOTE]
Ben olsam bugün bıraktım derim ve bir daha asla içmem. Bir çok şeyden böyle vazgeçmişimdir.
Bu arada bugün 4 kere işlem yaptım ve ne kar ne zarar durumundayım, komisyonları saymıyorum tabiki. En iyisini sen yapıyosun vallahi...
[QUOTE=fXci;134084]arkidiş 5 dakkalıgı bırakmak levazım baktımmı 60 dakkaya bakcan ::: ben nıye 5 dakkalıva daldım gene alt hareketlere kanıyor isnan ::
47250 açık saçık ortada oraya giderse tekrar cortu almam levazım::: hedef neresi dersek taa 45000 ler gözüküyore... emme 47250 üstündede 47600 le 47250 arasında yataya bağlayabilir gayri ordan kurtulursa 49400 lere giderik
[IMG]http://i25.tinypic.com/2vdkyno.png[/IMG][/QUOTE]60 daklıkda kar az ama temiz..5 daklıkda zaten epey komisyon veriliyor..böyle giderse bende tamamen 60 daklığa gececeğim...
[quote=fXci;134084]arkidiş 5 dakkalıgı bırakmak levazım baktımmı 60 dakkaya bakcan ::: ben nıye 5 dakkalıva daldım gene alt hareketlere kanıyor isnan ::
[IMG]http://i25.tinypic.com/2vdkyno.png[/IMG][/quote]
ahanda oklarınıda koyam ne dimek istediiimi anlayın deyüü
neden 49400 didim neden 45000 didim
[IMG]http://i25.tinypic.com/14nn2hh.png[/IMG]
işler arapsaçına döndü..
fake ihtimali arttı..
950 kısalara stop !
47 bin üstünde çok süpriz hareketler görebiliriz..
iştah ortaya çıktı yeniden..
[quote=enorton;134085]Ben olsam bugün bıraktım derim ve bir daha asla içmem. Bir çok şeyden böyle vazgeçmişimdir.
Bu arada bugün 4 kere işlem yaptım ve ne kar ne zarar durumundayım, komisyonları saymıyorum tabiki. En iyisini sen yapıyosun vallahi...[/quote]
ya ben bırıncı adımı cok rahat atıyorum, içmiycem yaww dıyorum hatta paketı kırıp atıyorum ama sonra bakkala kosuyorum, işte o kısmı çözemedım daha, çözdüm mü iş tamamdır. Ama onemlı olan karar verme kısmı kı bunu basarmısım, gerısı nasılsa gelır.
full short..
daha da ekrana bakmaya gerek yok
dax %2 artı biz yerimizde sayıyoruz
anlaşılan seans sonu verecekler küsküyü.lelele
4 elementde sat da..ama burası borsa belli olmaz..
2 sistem sat da..
ccı ve macd 30 sat da..dünün tam tersi..dün 4 elementde al idi...
ben parayı 45,000 e basıyorum fxciiii
kapanıs tahmınımı revıze edıyorum, 47375
[QUOTE=Fantom;134090]full short..
daha da ekrana bakmaya gerek yok
dax %2 artı biz yerimizde sayıyoruz
anlaşılan seans sonu verecekler küsküyü.lelele[/QUOTE]
yarın yarın..:)
[QUOTE=enorton;134085]Ben olsam bugün bıraktım derim ve bir daha asla içmem. Bir çok şeyden böyle vazgeçmişimdir.
Bu arada bugün 4 kere işlem yaptım ve ne kar ne zarar durumundayım, komisyonları saymıyorum tabiki. En iyisini sen yapıyosun vallahi...[/QUOTE]
PASCALdan öndeysen sevin bence
[QUOTE=YAVUZHAN;134088]işler arapsaçına döndü..
fake ihtimali arttı..
950 kısalara stop !
47 bin üstünde çok süpriz hareketler görebiliriz..
iştah ortaya çıktı yeniden..[/QUOTE]
kardeş neyin iştahı bu
iştah var ama hasta ishal olmuş icraat yok
dax %2 artı olmuş biz eksiyiz hala
pis düşecek
[quote=jerfin;134092]ben parayı 45,000 e basıyorum fxciiii[/quote]
bravoo, tam adamına dıyorsun, fxcı sıstemınden bıkmıs, tatıle cıkıcam dıyor:D
allah bılır sıstemı de şorttadır.
[QUOTE=VOBiX;134095]PASCALdan öndeysen sevin bence[/QUOTE]
Pascal yaptırdı zaten bu işlemeri. O kadar acı yok pascal, dayan pascal dedim ama rahat durmadı...
boş zamanlarında eminim sörf babından py ler burayı okuyordur...
Allah bilir..ne diyo yahu bunlar diyorlardır..:)
[QUOTE=tuareg;134097]bravoo, tam adamına dıyorsun, fxcı sıstemınden bıkmıs, tatıle cıkıcam dıyor:D
allah bılır sıstemı de şorttadır.[/QUOTE]
yok le longda gıı ::: hemide van munut tam munut yarım munut fayf munut 15 munut hepisi longta
[QUOTE=jerfin;134092]ben parayı 45,000 e basıyorum fxciiii[/QUOTE]
jerofino bende 45000den yanayım gayri emme belli olmaz bunnarn işi ......bu sıralar üstümde uvursuzluk var ondan ben naaparsam tersini yapıver :::
AKGRT +%10dan +%3e düştü
[quote=fXci;134100]yok le longda gıı ::: hemide van munut tam munut yarım munut fayf munut 15 munut hepisi longta[/quote]
valla ben 23 dakıkalıga bakıyorum, flat dıyor, hatta yarında flat dıyor, cumartesı sanal short yapabılırım.
[QUOTE=abka;134099]boş zamanlarında eminim sörf babından py ler burayı okuyordur...
Allah bilir..ne diyo yahu bunlar diyorlardır..:)[/QUOTE]
pynin başka işi kalmadı gelsin abka ne yazmış fantom ne yazmış ona baksın
adamlar katrilyon götürüyor katrilyon .dng
pozdakı dostlara bol kazanclar, ben guzellık uykusuna yatayım azcık.
kapanıs 47375 olursa bana seslenın.
benım cort yapcaam yerelere geleyor namıssız piyase :::hadı bakelım az kaldı gayri bascam gozune gozune :::
[QUOTE=fXci;134106]benım cort yapcaam yerelere geleyor namıssız piyase :::hadı bakelım az kaldı gayri bascam gozune gozune :::[/QUOTE]
Ayşe teyzesi cortladı bak .dng
ben çoktan cortladım
075de Ayşe teyze de kurtaramaz burayı long olurum.dng
[QUOTE=Fantom;134107]Ayşe teyzesi cortladı bak .dng
ben çoktan cortladım
075de Ayşe teyze de kurtaramaz burayı long olurum.dng[/QUOTE]
47250 den cortlaycam tamfom ayşe teyze artıkın rüşvetinen çalışayor ::: istediğin yerden cortalttırıyor gayri ::::::
hadi gülüm yandan yandan yandan ver küsküyü yandan yandan
[QUOTE=fXci;134108]47250 den cortlaycam tamfom ayşe teyze artıkın rüşvetinen çalışayor ::: istediğin yerden cortalttırıyor gayri ::::::[/QUOTE]
yaw efiksçi sana dedim Ayşe teyzesi cortlattı diye bak kütür kütür veriyorlar küsküyü .lelele
gel gel buda uyar 46700 e gelde longlayam barim :::
850 oldu 15 dklık sat vermedi..şortlar kavır..hayret ya para kaznadık hemde 300 puan
kapanış en dip .lelele
47000 kısalarla devam..geceye kesin kısa..
multipass 15 dk hala alda