-
[QUOTE=fXci;134160]sıhatler ossun baa bemce hexen buba tam celallen yazcaydı emme gacırt mahfetti herbiseyi.. adam yazmaya korkayor sindi ::: ::: gacırt gelcekte bişeyler deycek deyüü[/QUOTE]
Allahını seversen söyle gacırt ne yazdı neol du olay ne, hep merak ettim bunu:p
çünkü benim bildiğim hexen hayranıydı kötü bir şey yapmazdı tahminim:::
bu arada asti şaka yapıyorum kırılma ha, gerçi bu forumda alınacak en son kişisinde yinede belli olmaz ben söyleyimde:..:
-
Traderx ;
Birşey sormak istiyorum , uzlaşmaya oynayarak mı güniçi trade ediyorsun herzaman?
Çünkü bugün 1000pts alırdım diyordun
-
[QUOTE=delinda78;134162]Traderx ;
Birşey sormak istiyorum , uzlaşmaya oynayarak mı güniçi trade ediyorsun herzaman?
Çünkü bugün 1000pts alırdım diyordun[/QUOTE]
[U]yok her zman değil uzlaşmaya oynamak için 1- o gün kendi işim olmayacak masa başı olacam2- açılıştan önce yatay bir gün geçireceğimizi tahmin edersem,[/U]
bugün uzlaşma olmazdı bugün tam trade yani al sat günüydü uzlaşma olmazdı mesela sabah yurtdışı giderken fdow giderken biz 350 den 250 ye düştük gidemedik ordan şort bankoydu ama 650 den longlamak kolay olmazdı.
benim işler yoğundu fazla poz değiştiremediğim için ve sabah gapıda olunca çuvalladık:..:
-
[QUOTE=traderx;134161]Allahını seversen söyle gacırt ne yazdı neol du olay ne, hep merak ettim bunu:p
çünkü benim bildiğim hexen hayranıydı kötü bir şey yapmazdı tahminim:::
bu arada asti şaka yapıyorum kırılma ha, gerçi bu forumda alınacak en son kişisinde yinede belli olmaz ben söyleyimde:..:[/QUOTE]
adama çok ilgi gostereyor bubayı goklere cıkarayor ::: hexen buba eyle seyleri sevemyor bence :::
-
[QUOTE=fXci;134160]sıhatler ossun baa bemce hexen buba tam celallen yazcaydı emme gacırt mahfetti herbiseyi.. adam yazmaya korkayor sindi ::: ::: gacırt gelcekte bişeyler deycek deyüü[/QUOTE]
iyide hexen baba o meseleden önce de pek yazmıyordu ki, çok nadir yazıyordu.. bu kadar talebe rağmen yazmak istemiyorsa ve bizleri kırıyorsa vardır kendince sebepleri.. tşk sayısı tavan da yapsa sanmıyorum ki değişsin kararı..üüü
neyse yaa bu konuda birşey yazmayacağım artık.. hatta hiç yazmayacağım artık.. sıkıldım herşeyden..üüü ha ben yazsam n'olacak yazmasam n'olacak gerçi,:..: foruma geyikten başka ne katkım var ki.:..:
-
noluyos jerfinim.. moralinmi bozuldu ..dopla kendini...sende güzel analiz yapıyorsun....evet hexeni sıkmayın..isterse yazar..isterse okur..şimdi bu kadar ısrar olunca insan analiz yapmayada korkar..yanılırım diye..bence gereksiz polemikleri sevmiyor..herkes iyi olsun kazansın mühim olan bu..dow yine depecek gibi duruyor..depemeyebilirde..hehe
-
çok yoğundu bugün yeni yazabiliyorum .. dün 46625 uzun pozu 47000 longcover edip .. oradan short açtım geceyede öyle girdim .. shortların bir kısmını ekim vade açtım ... projeksiyon değişti .. tepeyi gördük sanırım ...yarında işim çok .. herkese bol kazançlar ...
-
Selam arkadaşlar Vob bıraktığımız yerde otlamaya devam ediyor yarında otlayabilecekmi acaba yoksa yeni çayırlar meralarmı arayacak.:..::..::dü:
-
hexen bana kılıgında graf konulur, analız yapılır, yorumcu geldı hanımmm, analızcı geldı hanımmm,
ama bı sartım var, tesekkur sayım astıyı gececek once,
ne kadar ekmek o kadar köfte,
ayrıca jerfın hanım, hep geyık hep geyık olmuyor yaneee.
-
[quote=Larossıan;134168]Selam arkadaşlar Vob bıraktığımız yerde otlamaya devam ediyor yarında otlayabilecekmi acaba yoksa yeni çayırlar meralarmı arayacak.:..::..::dü:[/quote]
vobu ürkütmeyelım arkadaslar, flati var, ters pozda kalanı var.
-
[quote=Fantom;134023]eşşek gibi alacaklar. başka izahı yok. 700den alan kimse o güç vobu 47ye çizme gücü var[/quote]
[quote=Fantom;134096]kardeş neyin iştahı bu
iştah var ama hasta ishal olmuş icraat yok
dax %2 artı olmuş biz eksiyiz hala
pis düşecek[/quote]
bu iştahtan bahsediyordum :)
-
[QUOTE=jerfin;134165]iyide hexen baba o meseleden önce de pek yazmıyordu ki, çok nadir yazıyordu.. bu kadar talebe rağmen yazmak istemiyorsa ve bizleri kırıyorsa vardır kendince sebepleri.. tşk sayısı tavan da yapsa sanmıyorum ki değişsin kararı..üüü
neyse yaa bu konuda birşey yazmayacağım artık.. hatta hiç yazmayacağım artık.. sıkıldım herşeyden..üüü ha ben yazsam n'olacak yazmasam n'olacak gerçi,:..: foruma geyikten başka ne katkım var ki.:..:[/QUOTE]
Ben de ben de...
-
[QUOTE=jerfin;134165]iyide hexen baba o meseleden önce de pek yazmıyordu ki, çok nadir yazıyordu.. bu kadar talebe rağmen yazmak istemiyorsa ve bizleri kırıyorsa vardır kendince sebepleri.. tşk sayısı tavan da yapsa sanmıyorum ki değişsin kararı..üüü
neyse yaa bu konuda birşey yazmayacağım artık.. hatta hiç yazmayacağım artık.. sıkıldım herşeyden..üüü ha ben yazsam n'olacak yazmasam n'olacak gerçi,:..: foruma geyikten başka ne katkım var ki.:..:[/QUOTE]
eyle moral bozuk numerosu yapma ::: benden fazla bozuk olamaz moralin gayri ::: Dipdeyim sondayım deRpesyondayım ::: graliçem dovru soyleyor ...
hem hexen bubaya ayıp olmassa bende gözel planslar yapayorum gayri zati son analizlerime heç teşkür gelmemiş ::: üüü üüü
-
EYYYYY [B]KAYAHAN [/B]armut dersem çık armut dersem çıkma :::
ARMUT :::
-
yaw noluyoo, vobix bır yandan jerfın bır yandan, aloooo,
daha yaz yenı geldı, depresyon mevsımıne cok var,
zaten astatın de ağlamak ıcın bahane arıyo,
cık cık...
-
Deme öyle ya üzüldüm vallaha forum dediğin, katkı dediğin, nedirki benim için burda toplanalım gönüller bir olsun(ne zaman faydalandığımı sansam terse kalıyorum bugün gibi ya neyse:..:) bu işi yada rezilliği kendinden başkasınında çektiğini görmek rahatlatıyor insanı birde tatlı muhabbet oldumu daha ne olsun, daha depresyon mevsimi de gelmedi yahu vobix te canavar gibi maşallah zaten:::
ben kendi adıma şahsen forumlarda bir sanal İlah bulup sadece ona tapan ona yalakalık için bin bir takla atıp ona yakın olmak için binbir çirkeflik yapanı gördüm bu forumda ve başkalarında, yaklaşık 3 senedir(sözüm hexen babaya değildir başka 3-5 çirkefe) hepsinede gerekli cevabı zamanında vermişimdir çok şükür.
velhasılı muhabbet olsun gönüller bir olsun, biz insanlık görevimizi yaparız ondan sonrası gelenede git demeyiz gidenede kal bu gemi hep yürür zaten.
-
-
[QUOTE=YAVUZHAN;134177]dow yine renk vermiyor..[/QUOTE]
bas bayavı yeşil bueyaw ::: hem boşver duvı sen yarın vopta 500 pıvan yukar ı potans var :::
-
altta vob_ustad diye bi üye gordum yeni üye olmuş arkidiş :::
-
normalde bu dowu ucuz alıp pahalı satmayı severimde şimdi pahalı alıp pahalı satacam fdow8127 sanal long bakalım ne olacak uçup kaçacakmı İşallah çöker yoksa yarın bizi çökertecekler:(
-
[QUOTE=fXci;134179]altta vob_ustad diye bi üye gordum yeni üye olmuş arkidiş :::[/QUOTE]
kesin hexen baboştur bıkmıştır ısrardan hafiye modunda yeni isimle gelmiştir diyecem ama onun türkish zayıf üstad lafını kullanmaz heralde:..:
o değilmilş yaş 41 miş abinin hexen baboş az daha büyük:..:
Mini Istatistikler
Mesaj adeti
1
Tüm istatistikleri göster
Yeni ziyaretçi
Son 1 Kişi Bu Sayfayı Ziyaret Etti.
traderx
-
[quote=fXci;134178]bas bayavı yeşil bueyaw ::: hem boşver duvı sen yarın vopta 500 pıvan yukar ı potans var :::[/quote]
nereye olduğu önemli değil,potans potanstır :::
-
dow dün son saatte toparlamıştı.
bugünde tersinimi yapacak nedir ?
tahminim azda olsa + kapatacak..
-
fx çi kardeş ben hortumlu anna yı merak eder dururum.
bi boş vaktinde son durumu gösterirsen sevinirim..
-
YavuzHan artı olsa N olucak eksi olsa N olucak Eksi olur yukarı dan mal almak için bin takla atarlar artı olur aşagıya basmak için takla atarlar.. bugun bunun en ıyı ornegı oldu. şöyle adam gibi %2.5 düşmedikce dönüş başlamadı. dışarsının her yukselişini MaL yedirmek için kullanıyorlar..
-
iş c tam bir [IMG]http://www.tacirler.com.tr/tcrpictures/isctr09072009.GIF[/IMG]üçgen sıkışma yapmış yukarıya patlaması kuvvetli olasılık
-
içimde şelale hissi var...
-
AIG ve BAC...
bınnardan işkilleniyorum abi...düşüş için BİŞEY EKSİK...
eksiklik acaba bınnardan birisi mi?
-
[quote=QUEEN;134187]içimde şelale hissi var...[/quote]
şırrrrrrrrrrrr.....şırrrrrrrr........şırrrrrrrr...:::
gı abla SHORT uk gı ne güzel gonuşuyon gı sen :::
-
[IMG]http://i25.tinypic.com/vr7vwl.gif[/IMG]
- Ayılar siyah ile mor çizgi arasında yükseln takoz görsün siyah çizgi (4,44) kırılsın da çöksün diye dua etsin.
- Boğalar da açık mavi çizgilerle çizili fincan kulp (4,64 üstesinde) olsa da uçsa diye dua etsin.
Teknik masallar forever. .kom
Kusura bakma grafını şey ettim.
-
[quote=QUEEN;134187]içimde şelale hissi var...[/quot
48150 son tepemiz olarak kalacak,esaslı bir realizasyon başlayacakmı yoksa yeni yüksek görecekmiyiz?
bence bunun cevabını bulmak için az bir zaman kaldı..
yarın önemli bir gün olacak diye düşünüyorum,yatay değilde hareketli bir gün izleyeceğiz sanki..?
yarın negatif bir kapanış yaparsak şelale olasılığı ağırlık kazanacak bence.
-
[QUOTE=SEYYAH;134189]şırrrrrrrrrrrr.....şırrrrrrrr........şırrrrrrrr...:::
gı abla SHORT uk gı ne güzel gonuşuyon gı sen :::[/QUOTE]
yaklaşıyorz sanki sona..öyle geliyo bana..günlükdeki uyumsuzluk..ortam bozuk..nereye kadar böyle gidecek..senetteki karları alırlar artık gibi geliyo..borsa herşeyi abartıyo..hayal alemine sokuyo..bi yandanda düşmüyor gııı..:::
-
IMF-TURKIYE
-IMF-TURKIYE
-BASBAKAN ERDOGAN, IMF BASKANI ILE GORUSTU
L'AQUILA (A.A) - 09.07.2009 - MURAT MURATOGLU VE LUTFULLAH GOKTAS
BILDIRIYOR - BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN'IN G-8 ZIRVESI ICIN BULUNDUGU
ITALYA'NIN L'AQUILA KENTINDE ULUSLARARASI PARA FONU (IMF) BASKANI DOMINIQUE
STRAUSS-KAHN'LA BIR GORUSME YAPTIGI OGRENILDI.
BASBAKAN ERDOGAN'IN, IMF BASKANI DOMINIQUE STRAUSS-KAHN'LA GORUSMESININ
YAKLASIK 15 DAKIKA SURDUGU BELIRTILDI.
(RAT-LG-MC)
23:40 09/07/09
--AA--
ahhaa
-
[QUOTE=QUEEN;134193]IMF-TURKIYE
-IMF-TURKIYE
(RAT-LG-MC)
--AA--
ahhaa[/QUOTE]
haber neyin gelmesin yarın gıı pamık..şorlar tikkat olun :::
-
[quote=QUEEN;134192]yaklaşıyorz sanki sona..öyle geliyo bana..günlükdeki uyumsuzluk..ortam bozuk..nereye kadar böyle gidecek..senetteki karları alırlar artık gibi geliyo..borsa herşeyi abartıyo..hayal alemine sokuyo..bi yandanda düşmüyor gııı..:::[/quote]
bayanların hisleri daha kuvvetlidir...torpilli yaratıklar yani :::
şincik açın bakın grafları mimkinse GÜNLÜK ossun lüffen pliiz...
okkalı düşüşlerin hepsinde 3-5-8-10 gün neyse böyle bi yengeç formasyonu var...YAN YAN gidiyore sonra tepe taklak oluyore :::
aynı şey olur mu bilmiyorum emme ve de lakin tam 10 gündür YAN YAN gidiyore :confused:
açın bakın grafları son 10 BAR ı sayın...yukarıda kopabilir ama gerek DAX ta gerekse DOW da çok net OBO lar var.
dikkatli olmak lazım artık.pür dikkat...şindi yine bizi uyku moduna soktular, motivasyonumuzu dibe vurdurmaya çalışıyor olabilirler böyük abilerimiz.dalgınlık tavan yapınca balyoz kafamıza inebilir...
hem SHORT hem LONG tikkat ister artık...
-
[quote=QUEEN;134193]IMF-TURKIYE
-IMF-TURKIYE
(RAT-LG-MC)
--AA--
ahhaa[/quote]
yarının malzemeside hazır desenize :rolleyes:
-
iyi geceler arkadaşlar!
gece sohbeti için teşekkürler ayrıca..
-
[QUOTE=VOBiX;134190][IMG]http://i25.tinypic.com/vr7vwl.gif[/IMG]
- Ayılar siyah ile mor çizgi arasında yükseln takoz görsün siyah çizgi (4,44) kırılsın da çöksün diye dua etsin.
- Boğalar da açık mavi çizgilerle çizili fincan kulp (4,64 üstesinde) olsa da uçsa diye dua etsin.
Teknik masallar forever. .kom
Kusura bakma grafını şey ettim.[/QUOTE]
Bu ISCTR aşağı patlayacak gibi duruyor 4,26 ve 4,10 a dikkat. Göstergelerde zayıflama mevcut.
-
[QUOTE=QUEEN;134193]IMF-TURKIYE
-IMF-TURKIYE
BASBAKAN ERDOGAN'IN, IMF BASKANI DOMINIQUE STRAUSS-KAHN'LA [COLOR="Green"][B]GORUSMESININ
YAKLASIK 15 DAKIKA SURDUGU BELIRTILDI.[/B][/COLOR]
(RAT-LG-MC)
--AA--
ahhaa[/QUOTE]
15 akikalık görüşmeden bir şey çıkmaz da bir yerlerden garanti bir mail gelebilir. .dng
-
Öyle bir yoğunum ki sormayın.Geceye shortum.Batıyorum.Görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın.Hello from Bangkok byee.Vobta 47000 de çok baskı kuruldu garanti de baskı var.Dur bakalım ne olacak.Artma isteklisi değil imkb.Hayırlısı.250 ye çıktık düştük.Bir daha da dow daha yukarı gördü veride sallamadık hiç.Düşebiliriz.Efg dsı akbankta vobta epey satış yaptı bakalım nasip.