Aynı pırraktığım yerde duryonuz arkadaşlar. Mantı muhabbeti sonrası "Duş" muhabbeti başlamış. Canım çekti, bir duş alıp geleyim. :..:
Printable View
Aynı pırraktığım yerde duryonuz arkadaşlar. Mantı muhabbeti sonrası "Duş" muhabbeti başlamış. Canım çekti, bir duş alıp geleyim. :..:
Sazan UV (Uzun Vade yada üwwwww üüü) portföyde hala 10/10 shortlar ile bekliyor.
(Selçuklu pembe oglanı terkedip mavi oglana geçmişin. Üzmüşün pembeyi, alacaksın artık kalbini yolu yok.)
Günaydın,
Öncelikle "HEXEN PAŞA FORUMA DÖNSÜN" gibi, "kamu vicdanını" yansıtan kampanyadan bile "derin" sonuçlar çıkaran, zaman zaman benim yerime zaman zaman Hexen Paşa'nın yerine düşünerek yorum yapan tüm dostları "teprik" ediyorum. Hepsi %100 haklılar.
Bay SAZAN,
Selçuklu cami avlusuna brakıp kaçtığı pembe oğlanları, vicadnı dayanamadığı için gidip geri almış. Nema problema, herşey eskisi gibi.
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]10 Temmuz Cuma [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP Üretici Girdi Fiyat Endeksi (a/a) (Haz) 11:30 %0,8 %0,4 Yüksek [/U]
[U]GBP Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (a/a) (Haz) 11:30 %0,3 %0,4 Yüksek [/U]
[B]USD Dış Ticaret Dengesi (May) 15:30 -$30Mlyr -$29,2Mlyr Yüksek[/B]
[B]USD Michigan Güven Endeksi (Tem) 16:55 70,6 70,8 Yüksek[/B]
[B][COLOR=blue]USD Geithner'ın Konuşması 17:00 Yüksek[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de Haziran İMKB'de Yabancı Hisse İşlemleri($) (09:00)
Türkiye'de Haziran Kapasite Kullanım Oranı(TÜİK) (10:00)
[B]Türkiye'de Mayıs TCMB Cari İşlemler Dengesi($) (17:00)[/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:8133[/B]
[B][COLOR=blue][U]Sünger BOB[/U][/COLOR] VOB: [COLOR=red]8144[/COLOR] .kom.kom[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[i]ABD borsaları birbirine karşıt etkilerin arasında kaldı ve dalgalı bir seyrin ardından günü hafif yükselişle kapadı. Benzer bir durum Asya'da da gözlenirken endeksler hafif artıda. ABD borsalarında Goldman Sachs'a ilişkin olumlu analist yorumu mali sektöre destek olurken yatırımcıların teknoloji ve emtia hisselerine alım yapmasıyla birlikte endeksler değer kazandı.[/i]
[I][color=#FF0000][b]GM bugün iflastan çıkacak [/b][/color]
ABD Hazine Bakanlığı'ndan bir yetkilinin verdiği bilgiye göre General Motors'un en iyi varlıklarının, çoğunluk hisselerin ABD hükümetine ait olacak yeni şirkete satışının bugün tamamlanmasının beklendiğini söyledi. En iyi varlıkların satışının ardından iflasa karşı korumadan çıkacak General Motors'un yükümlülükleri 48.4 milyar dolara inecek. GM, iflasa karşı koruma talep ettiğinde yükümlülükler 176.4 milyar dolar seviyesindeydi. [/I]
herkese günaydın.
3 gündür aynı sularda dolanıp duran VOB, bu sulardaki destek ve dirençlerin çok ciddi hale gelmesine de yol açtı. yani kırılım ne tarafa olursa olsun, dalga hareketinin doğası gereği olan tersine doğru dönme süremiz epey uzun olacaktır.
açılışın eksi olacağı belli. ancak gap büyük olmayacaktır.
destekler: 46,650/46,550
dirençler: 46,850*/46,900****/47,125*/47,200**
dirençlerin bol yıldızlı buna karşı desteklerin son derece zayıf olması belli parametrelerden çıkardığım sonuçlar sonrasıdır.
kısaca, görüşüme göre bu bir trend değişimidir.
herkese bol kazançlar.
[i][color=#FF0000][b]S&P 500 810 puana kadar gerileyebilir [/b][/color]
S&P analisti Sam Stovall, hisse senedi piyasalarında bir düzeltme sürecine doğru gidildiğini belirterek, 9 Mart'ta görülen en düşük seviyeden bu yana yüzde 40 yükselen S&P 500 Endeksi'nin bu yükselişi sindirmeye çalışmakta olduğunu vurguladı. Bu düzeltme hareketinde S&P 500 Endeksi'nin resim netleşene kadar 800-825 puan aralığına kadar gerileyebileceğini ifade eden Stovall, omuz-baş-omuz formasyonunun S&P 500'ü 830 puana kadar getirebileceğini ve kendisinin düşüşün 810 puana kadar gidebileceğine inandığını belirtti.[/i]
[i]Avrupa borsalarının haftanın son gününe Chevron'un şirketin karlılığına yönelik dile getirdiği endişelerin etkisi ile bir miktar kayıpla başlamaları bekleniyor. [/i]
günaydın,kolay gelsin !
[i][color=#FF0000]Ağustos 30 kontratı dünkü kapanış seviyelerine göre 50-250 puan düşüş ile güne başlayabilir.[/color][/i]
süpriz olmaz,eksi başlarız herhalde ?
olumlu başladı diyebiliriz..
60 dk hariç altındaki tüm periyotlar satışta bende..
46900 altında kalmaya devam edersek saatlik bazdada sat gelmesi yakındır..
500 pıvan yukarı potans var didik ::: etme eyleme gırma bie
herkese günaydın fiyat kaç?
GÜNLÜK YORUM 10/07/2009Endeks 30 Ağustos KontratıYORUM :Günü dar marjda geçiren ve buünkü gün tipinin içgün olması kontratın yakın zamanda sert bir hareketyapabileceğine isarettir. Endeks kontratı 46.650 üzerinde kaldığımüddetce yukarı yön devam edecek kırıldığı takdirde 46.300-46.125 noktaları test edilebilir.Alımların baslaması için 47.100seviyesinin kırılması gerekir.Kırıldığı takdirde 47.675-47.850noktası test edilebilir. Kısa vadeli trendin asağı dönmesi için46.125 altında günlük kapanıs, orta vadeli trendin asağı dönmesiiçin 44.400 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.Dolar / TL Ağustos KontratıYORUM : Çok dar bir marjda hareket eden ve iyice sıkısankontrat EURUSD paritesininde etkisi ile kısa zamanda sert birhareket yapacaktır.Fiyat 1,5750 altında kaldığı müddetçehareketin asağı olması kuvvetle muhtemeldir.Kırıldığı takdirde1,5800-1,5980 seviyeleri hedef olacaktır. Kısa vadeli trendinyukarı dönmesi için 1,5750 üzerinde günlük kapanıs, orta vadelitrendin yukarı dönmesi için 1,5830 üzerinde haftalık kapanısgerekmektedir.Hazırlayan :Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90Günlük ↑ Direnç 2 47.675Günlük ↑ Direnç 1 47.125Pivot 46.950Günlük ↓ Destek 1 46.675Günlük ↓ Destek 2 46.200STRATEJĐDurum SATISSeviye 1 47.625Seviye 2 46.000Stop 45.650Hedef 47.200-47.600STRATEJĐDurum ALISSeviye 1 46.600Seviye 2 46.200Stop 46.125 altında günlükkapanıs olduğundaHedef 47.625Günlük ↑ Direnç 2 1,5780Günlük ↑ Direnç 1 1,5740Pivot 1,5670Günlük ↓ Destek 1 1,5620Günlük ↓ Destek 2 1,5570STRATEJĐDurum ALISSeviye 1 1,5580Seviye 2Stop 1,5530Hedef 1,5750STRATEJĐDurum SATISSeviye 1 1,5750Seviye 2 1,5800Stop 1,5750 üzerinde günlükkapanıs olduğundaHedef 1,5580-1,5530
[quote=MMO;134216]herkese günaydın fiyat kaç?[/quote]
[IMG]http://i28.tinypic.com/316nf9x.gif[/IMG]
[quote=fXci;134215]500 pıvan yukarı potans var didik ::: etme eyleme gırma bie[/quote]
hala tatile gitmemişsin???.dng sen gitmezsen ben gidiyorum bak..
Herkese gunaydın,
no paz, no trade, no stres.
KYye bır cağrım var, bugun herkes ızlemede olsun, py bırbırını yesın.
Çok az düşerek açıldık yaaa...
Yuh bee. hala tutuyorlar. Hala alış basksı var.. Normalde bugün 46400 lerden açılmamız gerekirdi.. gitttik 700 lerden açıldık.
Bi bildikleri var adamların.. Acayip tutmaya çalşıyorlar parayı. Millet verdikçe bunlar longa geçiyor.. Dayanamıyorum. İnadına....
Dax ve FDOW zaten düşük... bi tepki yaparlarsa .....
46725 LONG a geçtim. duyrulur... 46625 stop
dün 47.000 den kısa...ek olarak bugün 46750 den kısa...
46850 ye de kısa yazdım...
sisteme al gelince blok olarak al olmak şartıyla..
[quote=abka;134222]dün 47.000 den kısa...ek olarak 46750 den kısa...
46850 yede kısa yazdım...
sisteme al gelince blok olarak al olarak şartıyla..[/quote]
özetle, ''nevrim döndü'' desenıze:)
[U][B]Piyasa bugün yukarı hareket yaparsa 47100 önemli direnç yeresi. Buraya kadar gidebilir.. Burası geçilirse zaten coşar..[/B][/U]
[U][B]Aşağı harekette de 46600-46650 önemli yeresi.. Burası kırılırsa 46200 hedef olacaktır.[/B][/U]
[U][B]saygılar[/B][/U]
[QUOTE=tuareg;134223]özetle, ''nevrim döndü'' desenıze:)[/QUOTE]
sistemin 1. ve 2. sinyalinde kısa yaptım..46850 de bekleyen ise 1.nesil sistem dahilinde tepkinin tepesi olmalı..
ama sisteme al derse acımam kısa kapat,uzun aç olur...bir nevi stoploosum sistemin al demesidir.
[quote=tuareg;134220]Herkese gunaydın,
no paz, no trade, no stres.
KYye bır cağrım var, bugun herkes ızlemede olsun, py bırbırını yesın.[/quote]
no passarant!!!!!!
tobre, bir vakittir hep gündüzleri takılmaktasın foruma, daha eski vakitlerde ise sadece geceleri takılmaltaydın.. bu durumda,
a) İşten atıldın boş gezenin forum kalfası olarak takılıyorsun
b) Terfi edip müdür oldun, millet çalışırken sen forumlarda vizyonunu geliştiriyorsun
c) Yıllık izne çıktın ama krizden dolayı tatile gitmiyorsun forumlarda oyalanıyorsun.
d) Yıllık izne çıktın, para da bok gibi ama foruma takılmayı tercih ediyorsun.
e) Kendine tatile çıkamıyo süsü verip, KEGEN in seni tayland a çağırmasını bekliyorsun.
f) Vardiyalı bir işte çalışıyorun..2 ayda bir gece -gündüz değişimi oluyor
:..:
[quote=Astatin;134226]no passarant!!!!!!
tobre, bir vakittir hep gündüzleri takılmaktasın foruma, daha eski vakitlerde ise sadece geceleri takılmaltaydın.. bu durumda,
a) İşten atıldın boş gezenin forum kalfası olarak takılıyorsun
b) Terfi edip müdür oldun, millet çalışırken sen forumlarda vizyonunu geliştiriyorsun
c) Yıllık izne çıktın ama krizden dolayı tatile gitmiyorsun forumlarda oyalanıyorsun.
d) Yıllık izne çıktın, para da bok gibi ama foruma takılmayı tercih ediyorsun.
e) Kendine tatile çıkamıyo süsü verip, KEGEN in seni tayland a çağırmasını bekliyorsun.
f) Vardiyalı bir işte çalışıyorun..2 ayda bir gece -gündüz değişimi oluyor
:..:[/quote]
son secenek
ğ) kendı işimde çalısıyorum, yaz sezonu iş, kıs sezonu kış uykusu, tayland çağrısı ise her daim canlı durur kalbımın bır kosesınde.
lem astı, 127 şık sıralamıssın bırını tutturamamıssın.
[QUOTE=Astatin;134219]hala tatile gitmemişsin???.dng sen gitmezsen ben gidiyorum bak..[/QUOTE]
gidiyoö gidiyom ::: daha pılımı pırtımı felan toplama aşamasındayım gayri :::
vob un şahsından kormuyorum..ama dow dan çekiniyorum..kaçgündür düşüyor..şimdi kuv. bir tepki gelir melir...gerci biz ne kadar iştirak ederiz oda belli olmaz..ama yinede yusufffff
[quote=tuareg;134227]son secenek
ğ) kendı işimde çalısıyorum, yaz sezonu iş, kıs sezonu kış uykusu, tayland çağrısı ise her daim canlı durur kalbımın bır kosesınde.
lem astı, 127 şık sıralamıssın bırını tutturamamıssın.[/quote]
bildim saylır..vardiya..ama mevsim vardiyası..bu arada iş va rmı abi..maaş ne veriyon:)
kımse bırsey yazmıyor, barı ben yazayım sayfa atlasın, kegen in tayland cağrısı, tatıle cıkamıyor ıması derkene, kegen acısın tayland tatılı ısmarlasın mı demek ıstedın?
ben hayatım boyunca hıc tatıl yapmadım, nasıl bırsey bılmem, benım hıc tatılım olmadı,
kegene cıger yaptıgım sanılmasın, misal astı var, o bır tatıl ısmarlar, üwwwwwwwwww
[quote=Astatin;134230]bildim saylır..vardiya..ama mevsim vardiyası..bu arada iş va rmı abi..maaş ne veriyon:)[/quote]
bır oncekı mesajı oku, sevabına, karın tokluguna calısacak eleman aranıyor, üste para verecekler tercıh sebebı, sıstemı olnalar ekstra tercıh sebebı.
üüüüüüüüü
Bugün,
Çogunluğun beklediğinin aksine iyi bir + Kapanış günü olacağını düşünüyorum. Nedenleri birazdan.
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı,az çarpılmalı,güzel bir gün dilerim herkeşe....hayırlı cumalar...
yallah VOBORSA :::
[quote=sazan;134233]Bugün,
Çogunluğun beklediğinin aksine iyi bir + Kapanış günü olacağını düşünüyorum. Nedenleri birazdan.[/quote]
oldu olacak araya reklam da al, cık cık,
yekten soylesene kardesım, bız de nasıplenelım.
DJI Haftalık,
Son gece aşağıda dokunduğu kırmızı yatay altına gitmeden, yukardaki 9000 hemen üstündeki yatay çizgiye gideceğini düşünüyorum. Nedenler uzun anlatım gerektiren Elliott. Ancak dün geçen dokunduğu kırmızı yatay altı kapanış (haftalık) olumsuz senaryoya döndürür.
[URL="http://img256.imageshack.us/i/djihaf.png/"][IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6783/djihaf.png[/IMG][/URL]
[quote=SEYYAH;134234]gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı,az çarpılmalı,güzel bir gün dilerim herkeşe....hayırlı cumalar...
yallah VOBORSA :::[/quote]
yallah dıyıp durma yaa, bızım develer mobılıze oluyor,
[quote=sazan;134233]Bugün,
Çogunluğun beklediğinin aksine iyi bir [B]+ Kapanış[/B] günü olacağını düşünüyorum. Nedenleri birazdan.[/quote]
şiddeti önemli olan abi :confused:
+200 pıvan mı? +1000/2000 pıvan mı?
imkb niye artı açtı ki
eşşegin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorlar
sonra ver ver ver
tam kısa oldum..sistem al desin anında uzun olurum..dow dan korkarım.46925 den döndük mü acaba..