voba ilk başladığımda kullandığım sistemi kullansaydım son 5 günde sıfırı tüketmiştim.
[B]Bu demektir ki çok yakın zamanda bir yere yolculuk hazırlığı var hemde çok uzaklara...[/B]
Printable View
voba ilk başladığımda kullandığım sistemi kullansaydım son 5 günde sıfırı tüketmiştim.
[B]Bu demektir ki çok yakın zamanda bir yere yolculuk hazırlığı var hemde çok uzaklara...[/B]
[QUOTE=Astatin;134278]ben değil fekat bir yakinim..gercekten ben değil la..VOB a başladı 1 test kontratı ile cortladı...dir daha 1 kontratla yaptı cortladı... sonra 5 ile başladı..arada para falan kattı..toplam 25 kontrata çıktı..yine 3 kontrata düştü..para koydu az daha.. 190 kontrata kadar çıktı... şu an 160 larda... al saa motivasyon..feyk değil gerçek ses[/QUOTE]
3 kontrata düştü deyorsun sonra para kattı deyorsun nekadar kattı le 187 kontrat katmış olmasın sonra onu 160 konkrata düşürmüş :::
1.nesil sistemler bazen çok iyi kazandırıyor..2.nesil sistemler,son nesil diye ''herzaman daha iyidir ''anlamı çıkmamalı...
[quote=fXci;134284]3 kontrata düştü deyorsun sonra para kattı deyorsun nekadar kattı le 187 kontrat katmış olmasın sonra onu 160 konkrata düşürmüş :::[/quote]
"para koydu az daha" demişim tombalak :) senin için az para 167 kontratsa sürünme buralarda...:..::..::..:
walla
%400 küsür karda işte ...
[quote=fXci;134284]3 kontrata düştü deyorsun sonra para kattı deyorsun nekadar kattı le 187 kontrat katmış olmasın sonra onu 160 konkrata düşürmüş :::[/quote]
fxcı, milletın hıkayesınden feyz alıp kendını gaza getirme, otur oturdugun yerde,
astı laa, bı tatıl dedık lem, cımrı olma, bak sevabı coktur, 60 hurı raksedıyor cennette, sen laptopla palmıye altında trade edıyorsun, düşünsene...
350 / 625 sıçraması 5 dk lıkları bile + ya geçiremedi..
60 dk ve altı tüm periyotlar halen satışta..
[QUOTE=abka;134285]1.nesil sistemler bazen çok iyi kazandırıyor..2.nesil sistemler,son nesil diye ''herzaman daha iyidir ''anlamı çıkmamalı...[/QUOTE]
ben vopdan sahal kıyısından 1 duplex ev 1 yazlık 1 de araba aldım bunların hepsinide sistemsiz teknik treytle yaptım :::
beni bitiren zistemli treyd oldu ::: küllerimden zistemle doğamam isterse 3. nesil olsun .
[quote=tuareg;134287]fxcı, milletın hıkayesınden feyz alıp kendını gaza getirme, otur oturdugun yerde,
astı laa, bı tatıl dedık lem, cımrı olma, bak sevabı coktur, 60 hurı raksedıyor cennette, sen laptopla palmıye altında trade edıyorsun, düşünsene...[/quote]
sayfa gecmıs gormemısın deme dıye alıntıladım, pişştt, astiii, hasta etme adamı, bı tatil looo
GBPÜretici Girdi Fiyat Endeksi (a/a) (Haz)11:30
GBPÜretici Çıktı Fiyat Endeksi (Çerkidek) (a/a) (Haz)11:30
önemli veriler
[quote=tuareg;134290]sayfa gecmıs gormemısın deme dıye alıntıladım, pişştt, astiii, hasta etme adamı, bı tatıi looo[/quote]
Benden sana tatil çıkmaz. çıksa çıksa katil çıkar :..::..: hem o işlere KEGEN bakıyo..şu viledayl işini hala bitiremedi herhalde..yok ortalarda
parasını eft yapsan da olur, valla voba yatırmam, astı kardsımdendır dıye catır catır yerım. vallaaa
hem ben senı dusunuyorum, kım bılır ne gunahların vardır, kım bılır ne cehennemlık bırısındır, bır kez daha dusun.
teknik treydle yaptım yuani eyle kafadan al satlan deel :::
emme nezaman zistemlere bulaştım adapte olamadım gayri ... teknik burdan doncek deyor zistem inadına lonkla deyor.. eee zistemde lonkla deyince hani kayıtsız çartsız zisteme uymak levazım ya bende uyuyorem::: zonra taa anasının gozunde cort deyor zistem emme onun cort dedii yerde teknik burdan yukarı doncek deyor ::: bende karamsar kalayorum cuvallamaya baslayorum....
yuani zistemde neymiş daaa yerim zistemini pis zistemler siz bie oldurdunüz :::
[QUOTE=fXci;134289]ben vopdan sahal kıyısından 1 duplex ev 1 yazlık 1 de araba aldım bunların hepsinide sistemsiz teknik treytle yaptım :::
beni bitiren zistemli treyd oldu ::: küllerimden zistemle doğamam isterse 3. nesil olsun .[/QUOTE]
1 dublex ev 1 yazlık birde araba diyorsun yanlış okumadıysam, daha ne istiyorsun abi az şükret.
[quote=fXci;134289]ben vopdan sahal kıyısından 1 duplex ev 1 yazlık 1 de araba aldım bunların hepsinide sistemsiz teknik treytle yaptım :::
beni bitiren zistemli treyd oldu ::: küllerimden zistemle doğamam isterse 3. nesil olsun .[/quote]
uzun vadede sistem her zaman kazandırır. sistemi olmayan başarılar saman alevi gibidir. ama sistem kişiye uygun olmalı... ben mesela yatayda çok işlem yaptıran sistemlere gıcık oluyorum bu yatayda çok işlem yaptıran sistemler kağıt üzerinde yılda 100binlerce puan alıyormuş gibi gösteriliyor. ama benim kişiliğim bu tür sistemlere uygun değil.
bu tarz sistemleri kullananlar çok düşük kaldıraçla trade etmesi gerekiyor.
ben daha az işlem yaparak fakat biraz daha yüksek kaldıraçla daha ortalama getiri hedefi peşindeyim. ayda 2500-4000 puan ortalama bana yeter de artar bile...
[QUOTE=chn69;134281]cnbce de vob başkanı konuşuyor
masallar başladı yani[/QUOTE]
acaba bu adam kendi anlattıklarına inanıyormu
yok incelemişte
yok bilmemne
sana kuşlar bile inanmaz be...
575 long.
450 stop ve short emri girdim şartlı..
46625-50 tepki direnci..
[quote=fXci;134289]ben vopdan sahal kıyısından 1 duplex ev 1 yazlık 1 de araba aldım bunların hepsinide sistemsiz teknik treytle yaptım :::
beni bitiren zistemli treyd oldu ::: küllerimden zistemle doğamam isterse 3. nesil olsun .[/quote]
bütün bunları nekadarlık bir zamanda yaptın ortalama ne kadar kaldıraç kullanıyorsun bu kadar başarılıysan iyi bir trader olmalısın yada paranın üçüne beşine bakmayıp yüksek kaldıraç kullanıyor olmalısın
[QUOTE=fXci;134275]Abi küllerinden doğma dedinde aklıma geldi:::
[B]
arkadaşlar vopda KÜLLERİNDEN doğabilen varmı acep yuani hikayesini anlatmak isteyen varsa motive amaçlı diynemek isterim .[/B]
tabiki özelden deel cunku özelim mesajla dolu bilerek boşaltmayorum. forumdan yazın çokh meraklandım gayri ::: :::[/QUOTE]
Gökhan anlattı ya zamanında. Ondan iyi hikaye mi olur...
[QUOTE=Astatin;134278]ben değil fekat bir yakinim..gercekten ben değil la..VOB a başladı 1 test kontratı ile cortladı...dir daha 1 kontratla yaptı cortladı... sonra 5 ile başladı..arada para falan kattı..toplam 25 kontrata çıktı..yine 3 kontrata düştü..para koydu az daha.. 190 kontrata kadar çıktı... şu an 160 larda... al saa motivasyon..feyk değil gerçek ses[/QUOTE]
Neye göre yapmış?
tüm kısalar kapandı..çıkmam lazım..flatim..
yeni en düşük yapacakmıyız bakalım ?
yapamazda toparlarsak günün 2.yarısı durum değişebilir..
Bak bak bak jerfin hala yok. Gidiyom bak....
Ben alışkınım kendim yazıp kendim okumaya 3 yıl önce dalga geçenler vardı kendi yazıyor kendi okuyor diye ama onlar şu an yok. Kedi maması olmuşlar.
full short..
46450 den biraz long..umarım dönünce çarpılmamış olurum..
[QUOTE=abka;134308]46450 den biraz long..umarım dönünce çarpılmamış olurum..[/QUOTE]
Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??
[QUOTE=enorton;134309]Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??[/QUOTE]
sadece kaşıntı..ama birazdan kapatacagım..sistemler sat iken bu beni yorar.tek mantık.fdow toparlar ,dow artı yapar mantığıydı..
Herkese selam,
Forumdaki ilk mesajım.
Bugün her ne hikmetse VOB ile FDAX birbirlerini çok takip eder oldular :confused:
[quote=enorton;134309]Sen böyle macera peşinde koşmazdın sn abka hayırdır??[/quote]
nıye öyle didin arkadeş, paz alasım gelmıstı, 450 den gül gibi lönk olacaktım, tırstım sımdı.
alt kademel çok dolu..üstelik güçlenme başladı gibi..neyse 1 kademeye flat oldum..herkese hayırlı cumalar...
[QUOTE=tuareg;134312]nıye öyle didin arkadeş, paz alasım gelmıstı, 450 den gül gibi lönk olacaktım, tırstım sımdı.[/QUOTE]
Sayın hexen ve sn fxci nin sayesinde forumun Türkçesi sizlere ömür :) Ben senin yerinde olsam buraya hiç girmem, nasılsa flatsın git gez dolaş...
şelale şelale....yuvaş yuvaş..tepklili..
[quote=QUEEN;134315]şelale şelale....yuvaş yuvaş..tepklili..[/quote]
ne zaman short oldun
uzun olan bir benmiyim tüm forumlarda:(
[quote=enorton;134314]Sayın hexen ve sn fxci nin sayesinde forumun Türkçesi sizlere ömür :) Ben senin yerinde olsam buraya hiç girmem, nasılsa flatsın git gez dolaş...[/quote]
Demesi kolay, işimizin başındayız mecburen,:::
ama arada dışarı cıkıp manzara izlemıyorum değil:D
[QUOTE=martoniki;134311]Herkese selam,
Forumdaki ilk mesajım.
Bugün her ne hikmetse VOB ile FDAX birbirlerini çok takip eder oldular :confused:[/QUOTE]
abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin
450 den alıp 475 den kuzu kuzu satacaktım, 25 puanımı yedın enorton.
hayır, ıkı gundur flatım, poz krızım tutmustu, ne guzel günü kapatacaktık.
[quote=fXci;134318]abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin[/quote]
Hoşbulduk, piyasalar yüzünden.. :D
[QUOTE=sovalye;134316]ne zaman short oldun
uzun olan bir benmiyim tüm forumlarda:([/QUOTE]
uzun vade sistem iki gün önce sat vermişti.. ala geçemedi çıkşlarda..bence sıkı düşüş geliyor..yinede herkes kendi bilir..:confused:
[quote=fXci;134318]abi hoşgeldin avatarında çokh tatlıymış yuaw ::: melekh gibin[/quote]
Sen kendininkine bak Paletli Küpeng.kom
[quote=QUEEN;134321]uzun vade sistem iki gün önce sat vermişti.. ala geçemedi çıkşlarda..bence sıkı düşüş geliyor..yinede herkes kendi bilir..:confused:[/quote]
Hay allah, her türü gaza gelesim tutmuş bugun, şimdi de short yapasım geldı,
en ıyısı ben bı sütlü kahve içeyim