[quote=excali;134322]Sen kendininkine bak Paletli Küpeng.kom[/quote]
ahanda forumda cıngar cıkacak, zaten pıyasa nanay,
fx cı, sana dıyor alooooo:D
Printable View
[quote=excali;134322]Sen kendininkine bak Paletli Küpeng.kom[/quote]
ahanda forumda cıngar cıkacak, zaten pıyasa nanay,
fx cı, sana dıyor alooooo:D
Asti yine tüymüş, jerfin yok, allah bilir kollarını jiletliyor, bayan Queen asabi, birşey desen elının tersıyle gecirecek, pambık uykuda (herzamankı gıbı)... Noluyor sıze yawww
[quote=tuareg;134324]ahanda forumda cıngar cıkacak, zaten pıyasa nanay,
fx cı, sana dıyor alooooo:D[/quote]
sen çıngar görmemişsin.. bak şimdi..
"şş tobreg, avatardakilerden hangisi sensin" :::::::::
aynı soruyu sen bana sorma çok kırılırım:..::..:
[quote=tuareg;134324]ahanda forumda cıngar cıkacak, zaten pıyasa nanay,
fx cı, sana dıyor alooooo:D[/quote]
Ben küpeng müpeng bakmam. Çok iyi bir dosttur kendileri. Hem Forumda aç karnına kavga etmem
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
hadi toplanın bana 5 cayına gelın,çaylar şirketten, vallaaa.
[quote=Astatin;134326]sen çıngar görmemişsin.. bak şimdi..
"şş tobreg, avatardakilerden hangisi sensin" :::::::::
aynı soruyu sen bana sorma çok kırılırım:..::..:[/quote]
Teessuf ederım, bunu nasıl sorarsın, tabıı kı beyazlı olan. onde gıden sahıp El Sabah, sağollsun yemımı suyumu eksık etmez, allah sana da oyle bır sahıp nasıp eder ınsallah astı, nazar etme.
petrol şeyhı değil jerfın, hemen ağzın sulanmasın.
bu seviyelerin altı aşağı trend başlatır..şimdilik yatay düşüşdeyiz..göstergeyi böyle yorumluyorum..
[quote=tuareg;134329]Teessuf ederım, bunu nasıl sorarsın, tabıı kı beyazlı olan.[/quote]
:D:D seni zekiroş..peki, talih durumların nasıldır :) (talih=baht)::::::
(çıkacak bu çıngar çıkacak)
flat yaptım...
[quote=Astatin;134331]:D:D seni zekiroş..peki, talih durumların nasıldır :) (talih=baht)::::::
(çıkacak bu çıngar çıkacak)[/quote]
cık, cıkmaz, bugun rolentiye aldım.lelele
baht durumu özetle şoyledır,
allahım kör et beni, aksın gözyaşım aksın, bundan böyle kör baksın
anladın sen onu.
650 üzerine çıkamazsa uzunlara hayır yok..
[i][color=#FF0000][b]Dönmez: VOB'da manipülasyon iddiası haksız [/b][/color]
Vadeli İşlemler Borsası (VOB) Başkanı Çetin Ali Dönmez, VOB'da yabancı yatırımcıların manipülasyon yaptığı iddialarının haksız olduğunu söyledi. CNBC-e'ye konuk olan Vadeli İşlemler Borsası (VOB) Başkanı Çetin Ali Dönmez, yatırım tavsiyesi veren danışmanların önerileri yanlış çıktıkça suçu manipülasyon iddialarında aradığını ifade etti. Vadeli hisse senedi işlemlerinin VOB'da yapılmasına hazır olduklarını da ifade eden Dönmez, bu konuda Sermaye Piyasası Kurulu'nun kararını beklediklerini kaydetti. Dönmez, vadeli işlem sözleşmelerinin İMKB'de olmasının hukuken tartışmalı olacağının da altını çizdi. Dönmez, Türkiye'de lisanslı depo kurulmasıyla ciddi biçimde ilgilenen yabancıların da bulunduğunu belirtirken "Türkiye'de ilk lisanslı depoyu kuracak kişi tarihe geçecek" dedi. [/i]
bedava 5 cayı dedık kımse yüzvermedi, tamam yaa, yanında bırer dılım de kek, allah gözünüzü doyursun, alo pambıkkk, sana ekmek arası kek var. Bolkepçe cınsınden.
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..
[quote=QUEEN;134335]650 üzerine çıkamazsa uzunlara hayır yok..[/quote]
şuan piyasanın kime hayrı var kiüüü
[QUOTE=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Gerekçeleri bende kalmak üzere; Astatin olarak bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/QUOTE]
en az iki gerekçe söylemen lazımmüüüüüü
f dj tepki veriyor..
1- hexen gitti
2- mersiyk gitti
3- jerfin gitti
4- Asti gitti
5- Daha önce de niceleri gitti.
[quote=Astatin;134338]SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/quote]
hobaaaaaaa,
nooldu şimdi yaw.
Gerekçeleri bende kalmak üzere; [B]Astatin olarak[/B] bu forumdaki varlığıma son verme kararı almış bulunuyorum.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/quote]
Bunu [B]pikidap[/B] olarak yazacam diye düşünmek istiyorum.
Bol şanslar...
kesin bi numero çıhıcak altından?
yeme la bizi
lem astı yeme bızı, essah mı lemmm, allahım bugunlerı de gordum ya, olsem gam yemem, ya arkadaslar kıskırtmayın astı yı, allah korusun ya gerı donerse.
yaw depresyon sezonu gelmıs bızım mı haberımız yok!!!!!!!!
[QUOTE=QUEEN;134340]en az iki gerekçe söylemen lazımmüüüüüü[/QUOTE]
Ben sayim.
1-Kullanıcı adını değiştiriyor.
2-Batmış olabilir. (Allah korusun öyle bişey varsa destek çıkarız.)
3-Yeni bir izdivaç yapıyor.Ama yengemiz şart koşmuş.
4-Veya izdivaç yapmıyor ama mevcut yengemiz, forumdan dolayı eve zaman ayırmadığı için kendisine nota vermiş.
5-Asti bu aniden filmi kopardı. (Olmadı ama)
Bu arada hoş bulduk arkadaşlar aşağı yukarı dört aydır. Yoktum. vob 29000 iken ayrılmıştım. Ne bu ya nerelere getirmişsiniz. Gene bana iş düştü. Basalım bakalım şurayı. Rasgele.
Forumda yazı yazdığım sürece bilmeden kırdığımız arkadaşlarımız olduysa affetsinler. Herkese bol kazançlar ve mutlu yıllar..[/QUOTE]
Sebep?
275-250-225 short
hayırdır 1 saat içinde ne oldu ki ?
[quote=sovalye;134349]275-250-225 short[/quote]
üstat ben de gemiyi terkettim sort sort sort gemi gayrı su almaya başladı
350 ye kadar tepki gelebilir...siz benim hislerimi niye tikkate almadınız gıı akşamınan içime dovdu..
foruma pek yazmayan biri olarak bende merak ediyorum...fx ci,sen,pambık...daha sayamadığım bi kaç kişi sayesinde bu zor piyasada gülebiliyorduk....
[QUOTE=sovalye;134349]275-250-225 short[/QUOTE]
Vay anasını bugünleri de gördük :::
Biz gidene kal, kalana git demeyiz... Yeni gelenlere HOŞGELDİN, gidenlere HOŞÇAKAL diyorum...
Herkes nerelerde???
Bu reklamlar da nereden çıkıyor:::
Ben koymuyorum
gelir birazdan manyak asti...kafasına güneş geçmiştir onun :p
47.000 SHORT devam...ne olacaksa işte bekliyok...:D
[quote=enorton;134348]Sebep?[/quote]
sebep mı, ne sebebı, manyak işte!
46200 ters çanağını kapadık..
buralarda tutunma çabaları pek başarılı olacak gibi durmuyor.
günlük ortalama 46 bnilere kadar yükselmişti.bu seviyede dengelenebilirsek ne ala,yoksa beklenen uzun soluklu düzeltme başlamış demektir.
grafikte 46200 ve hemen altında 45700 destekleri görülüyor.günlük ortalama fake olarak kullanılırsa 45700 e dikkat etmek lazım..
[IMG]http://i32.tinypic.com/2iafn7b.gif[/IMG]
[IMG]http://i26.tinypic.com/k1cayh.gif[/IMG]
[i]Borsalar haftanın son gününde ekonomik durgunluk kaygılarıyla satış baskısı altında bir seyir izliyor. Risk iştahının azalması dolar ve yeni güçlendirirken emtia fiyatlarındaki gevşeme sürüyor. Çin'in ihracatının 8. ay üst üste gerilemesi ekonomik canlanma umutlarını gölgeledi. Renault'nun CEO'su Carlos Ghosn da 2011'den önce sıçrama beklemediğini söyleyerek kaygıları destekledi.[/i]
Benı gıskandı da ondan gedeyor :::
taa 45000 e gidecekh dedım ya dun ::: şindi piyasa 45000 e gıdıyore dıye gıskandı benı asteton :::