asti giderken sistemini bıraksaydın yuaw...Allah karetmesin seni asti..
Printable View
asti giderken sistemini bıraksaydın yuaw...Allah karetmesin seni asti..
spotu almaya başladılar..manyah bunnar..
ben bugun kendımı neden öksüz hissediyorum, üwwwwwwwww
[quote=QUEEN;134365]spotu almaya başladılar..manyah bunnar..[/quote]
spotu bir yere alamazlar .dng.dng
45.750 kırılmadan tırı vırı verişler bunnar derim...
işc destegini net bir şekilde kırdı gayrı uzun süre bu endeksten bi cacık olmayacak herhalde[IMG]http://www.tacirler.com.tr/tcrpictures/isctr09072009.GIF[/IMG]
AKBNK'ta 19 dakikalık işlem hacmi 2230 lot !!!
[QUOTE=tuareg;134366]ben bugun kendımı neden öksüz hissediyorum, üwwwwwwwww[/QUOTE]
nebilem neden öküz hissediyosun ::: herhal dün 47250 üstü olursa 49xxx potans olur deyince kendünü çokh kaptırdın gayri :::
[QUOTE=abdullah yıldız;134369]işc destegini net bir şekilde kırdı gayrı uzun süre bu endeksten bi cacık olmayacak herhalde[IMG]http://www.tacirler.com.tr/tcrpictures/isctr09072009.GIF[/IMG][/QUOTE]
hexen bubada 30 000 sinyalini 2 gun once çaktı zati ::: haklı olabilirsin
[B][FONT="]10 Temmuz Cuma[/FONT][/B]
[B][FONT="] [/FONT][/B]
[FONT="][/FONT] [FONT="]15:30 – ABD Ticaret Dengesi (Haziran) – Önceki Veri: -$29.2 milyar / Beklenti: -$30.0 milyar[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]15:30 – ABD İthalat Fiyatları (Haziran) – Önceki Veri: %1.3 / Beklenti: %2.0[/FONT]
[B][FONT="] [/FONT][/B]
[FONT="]16:55 – ABD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Haziran) – Önceki Veri: 70.8 / Beklenti: 71.0[/FONT]
[B][FONT="] [/FONT][/B]
[FONT="]17:00 – TR Cari Denge (Mayıs) – Önceki Veri: -$1.2 milyar / Beklenti: -$1.7 milyar[/FONT]
Kaynak : Garanti Yatırım
[FONT="][/FONT]
göstergeye göre trend başaladı...
işyatırım da benimle birlikte satışa geçti bu sefer düşürmemiz lazım bu lanet uyuz endeksi
[quote=BORSACIOZGUR;134224] [B]Piyasa bugün yukarı hareket yaparsa 47100 önemli direnç yeresi. Buraya kadar gidebilir.. Burası geçilirse zaten coşar..[/B]
[U][B]Aşağı harekette de 46600-46650 önemli yeresi.. Burası kırılırsa 46200 hedef olacaktır.[/B][/U]
[U][B]saygılar[/B][/U][/quote]
sabah yazdığım yazı üsttedir...
tekrardan saygılarımla..
ERDOGAN:IMF'YE KONULARI BU AY/GELECEK AY NETICEYE KAVUSTURMAK ISTEDIGIMIZ SOYLEDIK-CNBCE
-MATRIKS-
eksik bişey ...bu olmasın..
Erdoğan IMF açıklaması dikkat
bu çakal bant traderı marbaş iflas etmedikçe ne ayılar rahat eder ne boğalar
400 üzeri 5 dak al geliyor of of..bi rahat durmuyolar.
yaw tamam işte, IMF i bahane ederek son bır yukarı yapın bıtsın bu iş, nedir bu yaaa, cılkını cıkardınız pıyasanın.
apsd eksimiş...desteklemiyo düşüşü..
full kaldıraç 41000 uzlaşma :D dışarı yükselebilir fakat vob döndü, eniyisi dolartl short
heç beğenmedim düşüşü her an kapayabilim..şorları..
data varmı bugün arkadaşlar?
15:30'da dış piyasalar toparlayabilir, hedef 46750 .boks.
yeni geldim..kısaları kapatmak zorunda kalmıştım..2 sistem sat da...
300 üzerine atarsa data iyi gelebilir..biraz çıkarız
bayıldık yine...bekle bekle bekle...ya verin ya alın...hasta etmeyin sıcakta hiç çekilmiyor bu alavere dalavere...
al işte al geldi..5 dak
forum üye olmayanların girişine kapatılmalı..benim fikrim bu..
SN abka sizin sisteminizi al vermesi için hangi değeri geçmeli teşekkürler
[B][COLOR=black][FONT="]CNBC-e Tüketim Endeksi Haziran ayında bir önceki aya göre % 1,99 artarak 174,57 değerini aldı. Aynı dönemde mevsimsel olarak düzeltilmiş tüketim endeksi de %2,37 artarak 128,86 değerine çıktı.
[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=black][FONT="]Endeksi oluşturan sektörlerin büyük bölümünde bir önceki aya göre artış gerçekleştiğini gözlemliyoruz. Artış gösterenler arasında bulunan giyim, otel, lokanta, eğlence ve mobilya gibi sektörlerde zaten mevsimsel olarak artış yaşanması bekleniyordu; bu sektörlerde artış gereçekleşti. Ek olarak bunun dışında kalan gıda ve ev eşyası gibi sektörlerde de artış gözlemleniyor. Fakat dayanıklı tüketim mallarını da içeren ev eşyası sektörü mutlak değer olarak bir önceki aya göre artış gösterirken mevsimsel olarak düzeltilmiş seri de düşüş yaşıyor. Öncü sektörlerden konut satışlarında hafif bir artış, otomobilde ise bir önceki aya göre düşüş gerçekleşiyor. Vergi avantajının kısmen azalması bu düşüşte etkili olmuş olabilir, ama otomobil satışları geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüksek seyretmeye devam ediyor.
Sonuç olarak, Haziran ayı verileriyle yılın ikinci çeyreğinde özel tüketim harcamalarının hem yılın ilk çeyreğine göre hem de geçen yılın aynı dönemine göre artış gösterdiğini izliyoruz. [COLOR=Red][B]Bu veriler özel tüketim harcamalarının ikinci çeyrekte büyümeye pozitif katkı sağlama ihtimalinin yüksek olduğuna işaret ediyor. Bununla birlikte, sanayi üretimi rakamları tüketim artışının üretime sınırlı yansıdığına işaret ediyor.[/B] [/COLOR]Bunun bir nedeni, üreticilerin kısmen vergi indirimleriyle de gelen talepteki bu canlanmanın aynı ivmeyle devam etmeyeceği yönündeki beklentisi olabilir. Bir diğeri ise, tüketimin bir kısmının ithal mallara gitmesidir. İç ve dış talepteki artışın ivmesi ve kalıcılığı muhtemelen gerçek anlamda büyümenin temel belirleyicisi olacaktır. [/FONT][/COLOR]
[QUOTE=ttcetinkaya;134392]SN abka sizin sisteminizi al vermesi için hangi değeri geçmeli teşekkürler[/QUOTE]46425 kapatırsa flat(uzun kapat )olacak ama daha 13 dak var.
[QUOTE=abka;134391]forum üye olmayanların girişine kapatılmalı..benim fikrim bu..[/QUOTE]
neden kapatılsınki?
forumların amacı paylaşımdır..dng
internet özgürlüktür
Konuyu Toplam 137 Üye okuyor. (61 Kayıtlı üye ve 76 Misafir)
Millet napıyorsunuz gıı.Full long uçarız OHA.Forum finish.Herkes konferansçı oldu.Oha.Söven sövene peh.
Yuaw arkidiş bu java matriks benim masa üstünde çalışayor emme laptopta açılmayor yuaw :::
sembol listesi yukleneyor deyip duruyore :::
[quote=SEYYAH;134389]bayıldık yine...bekle bekle bekle...ya verin ya alın...hasta etmeyin sıcakta hiç çekilmiyor bu alavere dalavere...[/quote]
bugünde herhalde yatay devam edecek sanırım sert hareket için önce şu don jonsonun göçmesini bekleyecekler . bügüne yetişmeyecegine göre şenlik pazartesiye kalacak zannedersem
ne oldu ki ..bişey mi olduda ayrılıyolar forumdan..yoksa kişisel tercihmi.
Dow açıldıktan sonra düşüşe geçip toparlar ve artıya geçer (gibime geliyor veya canım öyle istiyor :..: )
[I][color=#FF0000][b]Roubini: Resesyon uzayabilir[/b][/color]
Ekonomist Nouriel Roubini son 50 yılın en kötü resesyonunun uzayabileceğini çünkü tüketicilerin işsizlikteki artışın ev fiyatlarındaki düşüşün sona erdiğinde dair pek işaret göremediğini belirtti. Roubini, Japonya'da 1990'larda yaşanan stagnasyonu önlemek için daha fazla harcamanın gerekli olduğunu söyledi.. 18 ay daraldıkta nsonra ekonominin iyileşmediği endişelerinin borsaları aşağı çektiğini belirten Roubini, ABD'de büyümenin başlaması için tüketici algısında kalıcı iyileşmenin sağlanması gerektiğini dile getirdi. Mayıs'ta tasarruf miktarı yüzde 6.9 yükselerek 1993 Aralık'ından beri en yüksek seviyeye ulaştı ve tüketici harcamalarının artacağı umutlarını söndürdü. Roubini'ye göre tasarruflar en az yüzde 11 artacak. Ayrıca Roubini'ye göre henüz düze çıklamadı ve şirket temerrütlerinin sayısı oldukça fazla olacak.[/I]
anlaşıldı eylüle kadar yatay geçecek bu endeks
marbaşta kendine bir otel alır artık yatay bandından kazandığı parayla