Yeni moda konferans artık.Kimse yazmaz burada.Herkes msn de kaptırıyor güzelce.Aq kelimesinin yasak olduğu saçma bir uygulamayı artık demokrasi yenmiş gözüküyor.Vobtrade fantom daha niceleri sancaktar misafir.Niceleri bye bye çekiyor.
Printable View
Yeni moda konferans artık.Kimse yazmaz burada.Herkes msn de kaptırıyor güzelce.Aq kelimesinin yasak olduğu saçma bir uygulamayı artık demokrasi yenmiş gözüküyor.Vobtrade fantom daha niceleri sancaktar misafir.Niceleri bye bye çekiyor.
SN gökhan bey bu günlük kapanış tahmininiz nedir ?
kendı adıma bı muddettır yokum..burda olursam da tesekkurle katkıda bulnmamın daha dogru olacvagını dusunuyorum sımdılık..ama tek derdım kufretmeme ızın verılmıo dıye yazmak degıl.zaten bole olsa foruma da gerek yok benım ıcın..yanı benım susma nedenım o a ıle bslıyan kelıme grubu degıl:)
dow da dip burası..alan alır 46350 den..
sistemlerin aldamı abka
[QUOTE=megaforce77;134411]sistemlerin aldamı abka[/QUOTE]5 daklık alda..60 dak kısaları kapatdan sonra simyal vermedi..
problemi bilmiyorum ama birilerine kızıp forumu bırakmayın arkadaşlar burası kimsenin malı değil lütfen yazın bizde okuyalım
Nasdaq toparlıyor, sıra Dow'da :..:
46450 PASCAL AL verdi...
kolay gelsin,toparlanmışız..
günlük ortalama ( 46000 ) ve kapadığımız ters çanak ( 46200 ) ihlal edilmemiş.
trade ettiğim periyot AL sinyali vermeye yakın ancak saatliğin kapanışa kadar AL sinyali yakması çok zor.alt periyottan gelebilecek sinyali pas geçip haftasonuna flat kalmak en iyisi sanırım..
Klavye mouse ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
[url]http://www.darty.com.tr/e_commerce/KABLOLU-KLAVYE/GENIUS/KB-C210-p-25424-c-25.htm[/url]
geceye long
[QUOTE=sovalye;134418]geceye long[/QUOTE]
Kaçtan longladın abi?
artık düşürebilirsin marbaş *******sı
[quote=enorton;134419]kaçtan longladın abi?[/quote]
46525
abowww..
hisse bazlı işlemler başlıyormuş hisseler
HİSSELER::
ısctr-akbnk-garan-ykbnk
sahol-kchol-dohol
tuprs-tcell-eregl....
yahu adam cebimdeki paraya gözlerini dikmiş
Garanti gelene geçene veriyor :D Ben sistem gereği geceye long...
[quote=parapara;134423]hisse bazlı işlemler başlıyormuş hisseler
HİSSELER::
ısctr-akbnk-garan-ykbnk
sahol-kchol-dohol
tuprs-tcell-eregl....[/quote]
dohol sırıtmış bu listede..
banka harici senetlerin sonu 100 endeks kontratına benzemez inşallah !
güzel gelişme..
eurusd başladı yukarı :)
AL sinyali pazartesine kaldı..650 den gelen satış görüntüyü bozsada yeni haftaya yükselerek başladığımız an durum + ya döner..300 /400 yukardan olsun,sağlam olsun.dow streside çekmemiş oluruz haftasonunda.
flat kalıyorum.
uzunnn girdim sondakika..ğap var galiba volati acayipti..
Geceye long kaldım hafta sonu antalyadayım, herkese iyi tatiller..
47.000 SHORT ları 46.475 ten LONG a çevirdim.geceyede LONG...
öpmezlerse iyidir...
ülen dow 1 dk önce zıplayamadın.. :mad:
dow kapanış tahminim 8251,73.. :cool:
[QUOTE=SEYYAH;134432]47.000 SHORT ları 46.475 ten LONG a çevirdim.geceyede LONG...
öpmezlerse iyidir...[/QUOTE]
forumda 5 kişi kalmışız beşimizde lönküz...:D:D forumu sahipsiz bıraktınız..anlamadımki derdinizi..
dowda iki tane çanak oldu..8250 hedef..dilerimm.
(yenıleme)yenı general motors, ıflas korumasından cıktı
abd'nın, cogunlugu kamuya gecen
varlıklarıyla yenıden yapılanan otomotıv fırması general motors (gm), ıflas
korumasından da cıktı.
Sırketın ust yonetıcısı frıtz henderson, yenı gm'nın, daha tasarruflu
hareket edecegını ve bundan boyle daha karlı olacagını vurguladı.
Henderson, yenı gm'nın, 2015 yılına kadar, kamudan aldıgı 50 mılyar
dolarlık kredıyı de gerı odeyecegını soyledı.
-aa-
[i]Mayıs'ta cari işlemler açığı 1.46 milyar dolar oldu
ABD'de Temmuz'da Michigan Tüketici Güveni Endeksi 64.6 oldu.Beklenti 71.5 seviyesindeydi.[/i]
ben flat im.:)..bugun iyi zarar yazdım yanlız..tam tersi işlemler yaptım..umarım durumu düzeltebiliriz..:(
fxci gıı ne yaptın bugün..
Selam arkadaşlar ne vob gıdım gıdım gidiyor bakalım ptesi ne yapacaklar pek iç açıcı görüntü yok sistemlerde umarım kazanmışınızdır.
Saygılar...
longcular benim gibi titremeye başladınızmı...teper merak etmeyin..imf haberi gelirse awww...
allah belanı vermesin dow..hele şu dax bi kapansın
geleneksel yatay günlerinin klasikleşmiş pazartesi sabahı eksi gaplarına hazırlıklı olmak lazım
pazarteside 46.000 i kırıp yukarı döner.
herkese iyi tatiller
[quote=sovalye;134379]bu çakal bant traderı marbaş iflas etmedikçe ne ayılar rahat eder ne boğalar[/quote]
Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir. Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...
[QUOTE=QUEEN;134439]fxci gıı ne yaptın bugün..[/QUOTE]
datil hazırlıvı yaptım gıraliçem yuaw :::
[quote=mavi;134445]Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir. Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...[/quote]
kurumların kar / zarar durumlarının size hiçbir faydası olamaz..
doğru hesabıda yapmanız mümkün değil zaten..
[QUOTE=mavi;134445]Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.[B]Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir.[/B] Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...[/QUOTE]
Gökhan yine tatilde ondan birde son zamanlarda ağır kitle oldu o.:..: