Yarın vadeli tavan açsın vadeliyi bırakırım foruma da yazmam.:..:
Printable View
Yarın vadeli tavan açsın vadeliyi bırakırım foruma da yazmam.:..:
[QUOTE=ALTAN1;58836][B][COLOR="Red"]DJI[/COLOR][/B]
DJI'da şu aşamada önem arz eden bölgeler,takip edilmesini tavsiye ederim...
[url=http://www.renklidergi.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/29/7016.bmp[/img][/url][/QUOTE]
%38 ilk direnç seviyesi görüldü 9250-9300 seviyeleri,bayağıda satış yedi...
Çok zor günlerdeyiz her argüman kafasına göre takılıyor, Usd/jpy, Dax, Dow,Sp, Nikei,
Sadece trade yaptığınız grafiğe bakın derim ben,
Resmen sap yiyip saman trade ediyorlar...50 puan yukarı 50 puan aşağı, daha bar bile atamıyor...
Kazanmayı bırakın , sermaye aynı kalsa başarılı sayıır...
[QUOTE=enorton;58848]Bence dow bu seviyelerde kalmayacak, içimden bir ses son yarım saat bir yöne kırılacak diyor. Saat 22 de dow u 8600 de ya da 9400 lerde görürsem şaşırmayacağım...[/QUOTE]
Dow 5 dakika daha açık olsa 8600 de görülecekti sanki :D Resmen dansözler kraliçesi olmuş bu dow, son 10 dakikada 430 puan verdiler. Şaka gibi resmen. Sn Haguan ve Altan1 i tebrik ederim, verdikleri seviyenin üstünde kapatamadı dow. Tam nokta atışı yapmış oldular +.+.+.
[QUOTE=teo;58858]Çok zor günlerdeyiz her argüman kafasına göre takılıyor, Usd/jpy, Dax, Dow,Sp, Nikei,
Resmen sap yiyip saman trade ediyorlar...50 puan yukarı 50 puan aşağı, daha bar bile atamıyor...
Kazanmayı bırakın , sermaye aynı kalsa başarılı sayıır...[/QUOTE]
artk gülme geliyor ztn ekrana baktıkca dow iyice çıldırdı şu haline bak..
[QUOTE=teo;58858]Çok zor günlerdeyiz her argüman kafasına göre takılıyor, Usd/jpy, Dax, Dow,Sp, Nikei,
Kazanmayı bırakın , sermaye aynı kalsa başarılı sayıır...[/QUOTE]
Haklısın teo abi, artık sinir falan kalmadı....
şunuda belirteyim kendi adıma taban-tavan bir daha gormeyiz demiyorum ama çook zor ve bir dahada cok uzun zaman gormeyiz
olası çoğu hareketlerin djı'un belirlemesi,piyasa yönünün belirlenmesi açısından tartışılamaz.Belirteç olarak öncelik djı'dur.Hareketin 9250-9300 bantında son bulmasını beklemiyorum,biraz daha yolu var bence...
Futurelara vermeye devam ediyorlar...
[QUOTE=enorton;58865]Futurelara vermeye devam ediyorlar...[/QUOTE]
Versinler. Yarın geri alırlar. Bizim kapanışımıza göre halen % 10 yukardalar. Bizim vadelide yarın tavana kadar mokoko. :)
dovızde bır kıpırtı yok yınede sabah futurelerı ve asya belırleyıcı olacak gıbı
[QUOTE=furkan;58851]terse geldik diyordumm dunde iyi bir gece geçirdi dow bugecede oyle gibi gorunuyor artık longcularada biraz ekmek yedirsinler..[/QUOTE]
Yarın yukardan açarsa alın karınızı atın cebinize.. 31.700 üstünde 34.750 var. Oralara varırmı bilinmez:) Geçerse 36.000 Çanakkale gibi wallahi.
USD GSYİH (y/y) (3Q-Revize) 14:30 -%0,5 %2,8 Yüksek
Bu veriden sora ne olup olmayacağı hiç belli olmaz.. Resesyon kesin olarak açıklanırsa yanarsınız alimallah:) Aynı gün 26.000 lere anca verirsiniz malları. Demedi demeyin..
Cehennem ateşi gibi.uyk