-
[quote=QUEEN;134434]forumda 5 kişi kalmışız beşimizde lönküz...:D:D forumu sahipsiz bıraktınız..anlamadımki derdinizi..[/quote]
ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...
-
gün boyu al sat sat al, sabah acaip zarar yazdık 500 points civarı kapanışta+300 civarına döndük, bence bu dow geberecek bizimkilerde satış gelecek son günlerde çoğu gece şortum, en son işlemim 525 kısa geceye.
-
[QUOTE=SEYYAH;134449]ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...[/QUOTE]
pamık dow ikili dip yaparmı sen onu söyle.:)..pamık..yaprak gibin titriyorum..:::pamık sana yimek vermedim açmısın..:p
-
[quote=mavi;134445]Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir. Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...[/quote]
terayla marbaş zıt karekterde trade ediyor. marbas düşünce alan çıkınca satan bant traderı ama tera öyle değil. marbas desteği kırıp long oluyor, direnci kırıp short oluyor. dolayısıyla trend oluşmuyor aslında bir bakıma yatay piyasa olduğu için göze çok batıyor da denebilir.yani şuan marbaşın piyasası. ama trend başlayınca bu tipte trade edenlerin anahtarları itinayla alınır...
zaten marbaş trend sistemcilerinin pivotlarını çok iyi biliyor ve çok güzel kullanıyor.
1. olasılık marbaş klasik yatay piyasa traderı 2.olasılık biraz paronayakça olacak ama trend sistemcilerini silkeleme görevi buna verilmiş.
herşey mümkün.2.siyse buna bir şey olmaz
1.siyse trend başlayınca anahtarları itina ile alınır
-
[quote=YAVUZHAN;134447]kurumların kar / zarar durumlarının size hiçbir faydası olamaz..
doğru hesabıda yapmanız mümkün değil zaten..[/quote]
Sayın YAVUZHAN,
Kurumların kar / zarar hesabını yapmam çoğunlukla fakat gün sonunda hangi kurum veya hangi kurum yatırımcılarının daha çok kaybettiği ilgimi çeker.Zamanım varsa gün içi hareketleri inceleme nedenim, blok aktif alış ve satışlara, daha doğrusu ilk tetik hareketine hangi kurumun ne hızla yanıt verdiğini, trade biçimini izleme açısından hafızamın bir köşesine koymaktan ibaret. Ben zaten güniçi hareketlere iştirak edemiyorum çoğunlukla. Ulaşamadığım içinde eğer güniçi trade edebilse idim bugün ne yapardıma yanıt bulmak. Hepsi boş elbette. Psikoloji o an vardır. Tetikçilerinde psikolojisi vardır.Bu sohpet çok uzar ve Forumdaki hızlı traderların tecrübesi yanında benimki zaten fikir beyanından ibarettir.
Bol şanslar...
-
tek short benmıyım yaww, allah kahretmesın, dow taban bıle yapsa ahalı uzunda, acımadı kı derr, ımf der, alım baskısı der, der oğlu der, hafta sonunu da zehır ederı, tuhhh!!
-
kuın hanım, sakın yorum yapmayın, şerrinızden korkarım, teperse tepsın sıze ne, düşüyor dıye ben mendıl sallıyor muyum, bı haftasonumuz var zehır etmeyın, kabus olur düşlerınıze dalarım, hasta etmeyın adamı.
-
[QUOTE=tuareg;134454]tek short benmıyım yaww, allah kahretmesın, dow taban bıle yapsa ahalı uzunda, acımadı kı derr, ımf der, alım baskısı der, der oğlu der, hafta sonunu da zehır ederı, tuhhh!![/QUOTE]
bak kendin diyosunn..tek dayanağın dow..oda yanar döner biliyosun.future + 30 oldumu dünyayı görmez gözü..:o:o
-
[quote=mavi;134453]Sayın YAVUZHAN,
Kurumların kar / zarar hesabını yapmam çoğunlukla fakat gün sonunda hangi kurum veya hangi kurum yatırımcılarının daha çok kaybettiği ilgimi çeker.Zamanım varsa gün içi hareketleri inceleme nedenim, blok aktif alış ve satışlara, daha doğrusu ilk tetik hareketine hangi kurumun ne hızla yanıt verdiğini, trade biçimini izleme açısından hafızamın bir köşesine koymaktan ibaret. Ben zaten güniçi hareketlere iştirak edemiyorum çoğunlukla. Ulaşamadığım içinde eğer güniçi trade edebilse idim bugün ne yapardıma yanıt bulmak. Hepsi boş elbette. Psikoloji o an vardır. Tetikçilerinde psikolojisi vardır.Bu sohpet çok uzar ve Forumdaki hızlı traderların tecrübesi yanında benimki zaten fikir beyanından ibarettir.
Bol şanslar...[/quote]
yaptığınız araştırma inanın çok zor..
sadece fiyatlara odaklanmak yukarıda saydıklarınızın yanında çocuk oyuncağı kalır inanın.
yanlış anlamadınız umarım?nacizane görüşümü belirttim..
-
[QUOTE=tuareg;134455]kuın hanım, sakın yorum yapmayın, şerrinızden korkarım, teperse tepsın sıze ne, düşüyor dıye ben medıl sallıyor muyum, bı haftasonumuz var zehır etmeyın, kabus olur düşlerınıze dalarım, hasta etmeyın adamı.[/QUOTE]
bak böyle ağır konuşma..asti gitti..bende giderim..dermişim.lelele.leleleikili dip var dowda güle güle..:D
-
-
[quote=QUEEN;134458]bak böyle ağır konuşma..asti gitti..bende giderim..dermişim.lelele.leleleikili dip var dowda güle güle..:D[/quote]
bılıyorum ben basıma gelenı, şimdi de gitmekten demvuruyo, ya sız adam tırsıtmaktan zevk mı alıyorsunuz, sıkıysa gıdın, kendımı zemın kattan atmazsam serefsızım, katilim 3 kısıdır, astı, jerfın, kuın, savcılık ıhbar kabul edebılır.
-
lem astatın, aşagıdan bakıp pıs pıs sırıtıyon mu, derdın ne senın ya?
anlat, çözeriz belkı, falında rönesans mı cıktı o'lumm ya!
-
[quote=YAVUZHAN;134457]yaptığınız araştırma inanın çok zor..
sadece fiyatlara odaklanmak yukarıda saydıklarınızın yanında çocuk oyuncağı kalır inanın.
yanlış anlamadınız umarım?nacizane görüşümü belirttim..[/quote]
Sayın YAVUZHAN,
Nacizane görüşünüz benim için değerlidir.Yazınıza yanıtım ise nasıl düşündüğümü anlatmaya çalışmaktan ibaret.Nasıl trade ettiğime gelirsek Sayın hexen'in deyimiyle ağır kitle trade şekli diyelim, mesai mecburiyetinden.
Bol şanslar...
-
[QUOTE=SEYYAH;134449]ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...[/QUOTE]
forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir ki:..: herkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.
-
[QUOTE=tuareg;134460]bılıyorum ben basıma gelenı, şimdi de gitmekten demvuruyo, ya sız adam tırsıtmaktan zevk mı alıyorsunuz, sıkıysa gıdın, kendımı zemın kattan atmazsam serefsızım, katilim 3 kısıdır, astı, jerfın, kuın, savcılık ıhbar kabul edebılır.[/QUOTE]
yok atlama zemin kattan..kıyamam sana:D:D..dow tepiyo bak..ikili dipppp
-
bız nası kendı aramızda ayrışıyosak kurumla içinde de ayrışmalar var..mesela ara mesela sanko ..bunların ıcnde 2 3 tip baskın profıl var..ama maraş dondurması olucak saksagan bi tane..adam bı anda 2000 kontrat poz acabılıo..1 kademeye bıle kapatıo..benım anladıgım bu adama sen istedgini yap demısler..dikkat edersenız kımse de ugrasmıo onunla..ya da işlerine gledıgnde kımse ugrasmıo..vob gıbı yerde 1 trılyonluk poz acan adam kafasına gore ıs yapar mı yapamaz mı..cozmek zor..adam cok hızlı..ama terse getırmek ısteseler ıstedgı hızda olsun harcanıo o da bı gercek..son cıkısta zarar yazmstı epey..heralde 1 2 haftada en fazla kar a gecmıstır coktan...zengının parası cenemı yorar..cok konusup da sızı de yormıyım:)..
-
[quote=traderx;134463]forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir ki:..: herkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.[/quote]
gidilcek bıse yok ..ben ortam bana uymayınca uzaktan ızlıyorum..nadir yazıyorum..burda ben tek kısı degılım..bı yerde ben begenmesem de cogunluk begenıosa ben bunun konusunu da pek yapma geregı duymuyorum..ancak cok takılırsam arada karşılıklı konusmalarda 2 kelam ederim o kadar..yani benım sevdgımı herkese sevmek zornda degıl.herkesın sevdıgını de ben sevmek zorunda deglım..boyle yerlerde cogunluk ne derse o olur..benım tepkım en fazla nadir yazmak olur o kadar..olması gereken de bence budur..
-
[quote=QUEEN;134451]pamık dow ikili dip yaparmı sen onu söyle.:)..pamık..yaprak gibin titriyorum..:::pamık sana yimek vermedim açmısın..:p[/quote]
gı korkma gı bişey olmaz...yatay yatay gidiyoruk...yaz rehaveti çöktü piyasanın üstüne...
açım gı neyse yimek yaptım ben bugünde benden olsun...al bebeleri enişteyi gel bize...
yimekte ne var diye sorma...tabiiki ekmek ve kola var ana yemek bunlar haa istiyorsan yanına atıştırmalık olarak sen gelirken kebap,lahmacun,pirzola filan alabilirsin.çeşit olur yani o bakımdan diyorum:::::::::
-
[quote=QUEEN;134464]yok atlama zemin kattan..kıyamam sana:D:D..dow tepiyo bak..ikili dipppp[/quote]
sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow 7xxxx kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)
-
[quote=tuareg;134469]sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow [B][U]7xxxx[/U][/B] kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)[/quote]
Ammann haa..lelele
-
lem astı, ben flat kalmaya yemınlıydım, kafamı karıstırdın, kına yak, allah kımseyı benım gıbı tırsıtmasın, bır yanda kuın, bır yanda dığer uzunlar, tek basıma, kaybolmus gıbıyım, hemserım buranın nezarethanesı nirdee, kendımı hapsedeyım kurtulayım.
-
[quote=mavi;134470]Ammann haa..lelele[/quote]
nıyekıne? uzun musun kısa mı, once rengını bellı et hemserım, bos yere dostluk kurmayalım.
-
[QUOTE=tuareg;134469]sessız kalma hakkımı kullanıyorum, ama dow 7xxxx kaparsa kahkahamdan korkmanı tavsıye ederım,
ıkılı dıp denen sey sadece bır sehır efsanesıdır, (efsanedır değil mi, evevt evet, öyledır)[/QUOTE]
ikili dip son derece saygıdeğer bir formasyondur..:p:pbirazdan ne dediğimi anlarsın..
-
[quote=QUEEN;134473]ikili dip son derece saygıdeğer bir formasyondur..:p:pbirazdan ne dediğimi anlarsın..[/quote]
tepemedı kı, tepemedı kı.lelele.kom
8000 kesın kırılacak da 7 bının alt detayını bılmıyorum sadece:)
-
seyyah, ıkı lokma ekmek ıcın tesekkur yağdırma kuın hanıma, sen kı ayuların piriydin, noldu sana, kım nazar ettı, bak sımdı, ptesı -gap cok can yakacak:)
dowun tepesı gelmemıs bugun, bayan kuın rahat bıraksa kuzu kuzu suzulecek mubarek,
sızın elf buyucusu ıle bır yakınlıgınız var mıdır bayan kuın?
-
[quote=tuareg;134472]nıyekıne? uzun musun kısa mı, once rengını bellı et hemserım, bos yere dostluk kurmayalım.[/quote]
70.000 Dji de Pazartesi asfalta yapışırız demek istedim.
Bol şanslar
-
bu dowun gözü toprağa bakıyor bugün öğlen fdow 8057 ye düştüğünde 8060 dip burdan yukarı çıkacak dedim ve kısaları 200 den uzuna çevirdim sonra 8150 ye kadar çıktı kapanışımıza yakında burası tepe biz kapandıktan sonra düşecek dedim ve en son 525 geceye kısa girdim eğer bu fdow tahmin serim tutarsa dowun 8200 ü geçmemesi hatta dowun 8100 altında 8000e yakın kapatması lazım.
-
[QUOTE=tuareg;134474]tepemedı kı, tepemedı kı.lelele.kom
8000 kesın kırılacak da 7 bının alt detayını bılmıyorum sadece:)[/QUOTE]
şindi numero yapıyo yeni ayu çağuruyoki..longlamasın kimse..hemen de yedin..şindi bi 9000 olsun öyle..sona 5000 olsun...lelele
-
[QUOTE=traderx;134477]bu dowun gözü toprağa bakıyor bugün öğlen fdow 8057 ye düştüğünde 8060 dip burdan yukarı çıkacak dedim ve kısaları 200 den uzuna çevirdim sonra 8150 ye kadar çıktı kapanışımıza yakında burası tepe biz kapandıktan sonra düşecek dedim ve en son 525 geceye kısa girdim eğer bu fdow tahmin serim tutarsa dowun 8200 ü geçmemesi hatta dowun 8100 altında 8000e yakın kapatması lazım.[/QUOTE]
al işte bi tobregde burda:p
-
[QUOTE=QUEEN;134479]al işte bi tobregde burda:p[/QUOTE]
ben 1 haftadan beri cebelleşiyom bunlarla dowun hakkından geliyomda bu marbaşçı az zorluyor, derinlikte görmüyorum zaten:..:ama artık hemen her gece şort asıl düşüşte şelalenin en başında raftingi ben yapacam nasipse.dng
-
[quote=YAVUZHAN;134426]dohol sırıtmış bu listede..
banka harici senetlerin sonu 100 endeks kontratına benzemez inşallah !
güzel gelişme..[/quote]
Bu hisselerde ancak isc garan iş yapar gerisi hikaye.
-
[quote=enorton;134431]Geceye long kaldım hafta sonu antalyadayım, herkese iyi tatiller..[/quote]
Az daha gezsen benim Bangkokun km ile eşitlenecez bu ne hız ya.:D:o
-
[quote=mavi;134445]Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir. Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...[/quote]
Abi tamamen sallıyorsun kusura bakmaz isen ne sen ne ben bir başka kurumda ne oluyor bilemeyiz.Ben sadece teranın içini dışını bildiğim için sana biraz bilgi vereyim.Teraya para bazen gelir bazen gider.Kafasına eser işlem yapmaz kafasına eser dünkü gibi ikinci sıraya oturur.O yüzden yorum yaparken tera ile ilgili hiç birşey bilmediğini sadece hayal ürünü olduğunu belirtiyim.
[quote=traderx;134448]Gökhan yine tatilde ondan birde son zamanlarda ağır kitle oldu o.:..:[/quote]
Bende abi para yok.Ama olsa 1000 adete de alışkınım 30 adete de.Bu marbaştaki 1000 2000 vurma gücü bende olsun onlar benim yanımda bebe kalır.Bunlar ne ya oyuncumu bunlar.Bunlardan oduncu bile olmaz.Bende olsa aynı para 2000 3000 kontratı tek tuş 3 4 kademeye çakarım.Bunlar öyle yemez.
[quote=sovalye;134452]terayla marbaş zıt karekterde trade ediyor. marbas düşünce alan çıkınca satan bant traderı ama tera öyle değil. marbas desteği kırıp long oluyor, direnci kırıp short oluyor. dolayısıyla trend oluşmuyor aslında bir bakıma yatay piyasa olduğu için göze çok batıyor da denebilir.yani şuan marbaşın piyasası. ama trend başlayınca bu tipte trade edenlerin anahtarları itinayla alınır...
zaten marbaş trend sistemcilerinin pivotlarını çok iyi biliyor ve çok güzel kullanıyor.
1. olasılık marbaş klasik yatay piyasa traderı 2.olasılık biraz paronayakça olacak ama trend sistemcilerini silkeleme görevi buna verilmiş.
herşey mümkün.2.siyse buna bir şey olmaz
1.siyse trend başlayınca anahtarları itina ile alınır[/quote]
Olabilir.
[quote=traderx;134463]forumda küfür olsun diyen birimi varki ben görmedim demişsede tahminim gökhan demiştir ki:..: herkesin kendi fikri var buda onun fikri çoğunluk zaten küfür istemez kimsenin forumu terk ettiği yok asti ile jerfin yazmıycam demiş başkada yazmıycağını beyan eden yok çoğunluk tatilde bir kısmımızda msn de yazışıyoruz(haliyle orda daha rahat daha samimi bir ortam var ama oranın yeri ayrı forumun yeri ayrı) o kadar başka siteye falan gidilme durumu yok burda haguanın sistesinde devam, kolay emeklerle oluşmadı bu güçbirliği 2006-2007 den beri yazıp bişeyler yapmaya çalışıyoruz burda, ama birileri mızıkçılık yaparda bende gidiyorum derse yazık eder, en çokta ben üzülürüm, lütfen birliği bozmayalım.[/quote]
Abi biz de sövme tarafında değiliz de seansın içinde borsa oynuyoruz burası çocuk parkı değil.Adam sinirlenmiş bir kaptırmış kendini sinirini alıyor neymiş 3 gün ceza.Zaten adam yıkılmış psikolojik olarak adamın hep üstüne gitmek de ne oluyor.Borsa oynadığımızın farkında değiller galiba moderatörler.Bizimki de fantazi değil.Hem konferans olunca msnde anlık yazılınca duyguya daha güzel dökülüyor hem anında birisi birşey bilince önce yazılıp sonradan yazıldığı da anlaşılıyor tebriğimizi basıyoruz.Sanırım msn konferanstan epey memnun kaldı bizim ahali.Bence daha mantıklı.Daha sıcak ortam.Herkes serbest.Birbirine bağıran çağıran şu anda hiç görmedim.Herkes tanıyor birbirini zaten.Orada anlık olduğu için herşey yazıları algılama daha da iyi oluyor.Konuşur gibi aynı.Bu da sağlıklı.Şimdilik iyi gidiyoruz.Amaç paylaşmak ise forum da olur msn de.Ama msndeki ortam çok hoş oluyor.Kaliteli adamlar var.Eften pöften adamlar gelince zaten mekanı değiştiriyor trader38 abi ile diğer moderatör abilerimiz.Bu kadar basit.Başka gezegene geçmek çok kolay orada.Bir de benim için saolsunlar en az 10 gezegen değiştirdiler bugün.Çünkü çok gitti internetim bugün.Neyse hadi görüşürüz bye ben dancing.Kafamda şapka var inanamıyorum.
-
[quote=GOKHANFINDIK;134483]Abi tamamen sallıyorsun kusura bakmaz isen ne sen ne ben bir başka kurumda ne oluyor bilemeyiz....[/quote]
:))) Kusura bakmam elbet.Farzımahal her işlemin tek kişiye ait olduğu varsayımıydı saptama.Karşı bacak/bacaklar da ise kar/zarar muamma diye de belirtmiştim zaten.
Salladım yani...:)))
Bol şanslar...
-
dow ne yapıyo pamık..75 puan haşırtos gap.. ah ah rahmetli astatin..
-
astantinle jerfin yazmıyo bende yazmam gayrı :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
-
[quote=QUEEN;134485]dow ne yapıyo pamık..75 puan haşırtos gap.. ah ah rahmetli astatin..[/quote]
tırı vırı bi kapanış yapıyo ne yapacak abla?
bi cacık olmaz pazartesi sabah LONG-SHORT hangi tarafta olursan ol kaçmak istersen fırsat verir.
adamlar tatile çıkmış.sana haber uçurmadılar mı gı bu sefer? :::
yanlız unutmamak lazım uyumak değil aksine çok uyanık olmak lazım.çünkü biliyon tüm agresif hareketler böyle baygın piyasanın arkasından geliyor.çoğunlukta uyku modunda olduğu için ya terste yakalanıyor ya da trendi dışarıdan izliyor.
uyuma gı uyuma yahında TREND başlıycak...civcivli günler geliyor...cik cik cik...vik vik vik...:::
-
[QUOTE=SEYYAH;134487]tırı vırı bi kapanış yapıyo ne yapacak abla?
bi cacık olmaz pazartesi sabah LONG-SHORT hangi tarafta olursan ol kaçmak istersen fırsat verir.
adamlar tatile çıkmış.sana haber uçurmadılar mı gı bu sefer? :::
yanlız unutmamak lazım uyumak değil aksine çok uyanık olmak lazım.çünkü biliyon tüm agresif hareketler böyle baygın piyasanın arkasından geliyor.çoğunlukta uyku modunda olduğu için ya terste yakalanıyor ya da trendi dışarıdan izliyor.
uyuma gı uyuma yahında TREND başlıycak...civcivli günler geliyor...cik cik cik...vik vik vik...:::[/QUOTE]
dow derse ben buralardan dip yapıp..dönerim..bizimkilerde onu beklemesin gıı..:::düşseydi herkesten önce düşerdi imkb..uzunum ya bugün böyle düşünmek istedim..bende gökan gibi oldum:::bugün niye kırmadı 46000i rahatlıkla kırabilirdi....ama piyasa öyle..trend olsada rahatlasak artık..:o
-
Zabahınan datil yoluna çıkayorum arkidişler herkeşlere hakkım varsa helal ossun dikkayt edin gayri 3gb lık net paketini aldım gayrı zati gittimmi haberder ederim sie ::: işlem yapmaycam vop java matriksten dakip ederim gayri