[QUOTE=Vob Trader;58917]O adam zaten ne derse tutuor:)[/QUOTE]
O zaman sende kabul ediyosun yani bu gün [COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
Vob Trader rumuzunu TAVAN Trader olarak değiştirirsin artık :)
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;58917]O adam zaten ne derse tutuor:)[/QUOTE]
O zaman sende kabul ediyosun yani bu gün [COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
Vob Trader rumuzunu TAVAN Trader olarak değiştirirsin artık :)
Bugün 1430 büyüme verisi çok önemli dikkatli olun...
[QUOTE=nyse-dj;58701]1.5 gun tatil var bu adamlar faiz de indirime gidecek tavsiyesi olan var mi son bir saat poz almak icin.fazlada artmiyoruz sonra gap yapmak icin sanirim.[/QUOTE]
merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
yarim gunluk seans icinde soyledigim olacak korkarim.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)
[QUOTE=BULUT;58914]36,075 YE ALIŞ GÖNDERSEK GELİR Mİ ACEP?.[/QUOTE]
Sayın Bulut,
sizi tebrik ediyorum henüz kırılım yok her iki tarafa ancak tepkiyi yakaladınız sonuçta.
ben flat gecelere hep flat bu aralar tatillere hepten flat.
tavan olmayacaktır, en az volatil market Türkiyedir şu son iki haftada. hisslerde tavan taban %10 limiti olması bunu engeller.
japonyanın son zamaki sert düşüşte biz eşlik etmemişizdir. 3 günde bralardan %12 yükseklerde olabilirmiyiz, olabiliriz.
sevgiler.
[QUOTE=BULUT;58919]O zaman sende kabul ediyosun yani bu gün [COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
Vob Trader rumuzunu TAVAN Trader olarak değiştirirsin artık :)[/QUOTE]
akıllısı bizi bulmaz delisi ardımızdan ayrılmaz sayı ile mi yolluolar sizi sabah sabah ben day trade adamıyım ne poz taşıosam an ve an yazıorum foruma giderse alırız düşerse satarız. sAKALı alır çekiliriz. gerisi hava civa cuma da yazdım aynını ister tavan olsun ister dip ama tavan açıcak demek de ne bilim biraz hani ...... sanırım boğazına kadar longsun. helal sana. şu noktada da aklıma şu düşünce gelir. 2 kuruş para insanı neden bu kadar değiştirir ki... garip durum
[QUOTE=nyse-dj;58921]merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)[/QUOTE]
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
Bende kaç kez yazdım. Vob 29000 lere gaplı açılışlar yaparken. Dönüş çok sert olacak diye.
Bakın raporda Nuri Sevigen kardeşimiz 2300 puan yükseliş ile açılaviliriz demiş. Bence az demiş.
31300+2300 = 33600 mü yapıyor. Bence açılış 35500-36.075 TAVAN a yakın rakamlar olmalı.
35000 e alış bile gönderiyorum. Nasıl olsa gelirse 1000 puan yukarısına gün içi Kısa pozisyonculara rahat satarım. Vade yarın kapanıyor, Elleri mahkum alacaklar.
bu kadar sert ilerleyen bir ayı piyasasında devamlı düşen dipler gelirken 1.5 günlük tatil riskini de alarak geceye uzun kalmak iyi cesaretti...bu riski alanları kutlarım... ama işi şova çevirmenin de pek alemi yok... biraz sakinlik... kısada yakalanan arkadaşları da düşünmek gerek...
[QUOTE=nyse-dj;58921]merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)[/QUOTE]
biliyorsun bir önceki tatilde darbe yaşandı, flat iyidi boşver. bundan sonrasına bakmak lazım.
[QUOTE=BULUT;58919][COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
[/QUOTE]
Keşke hayatta her istediğimiz olsa sayın Bulut...
Kısa da olan arkadaşların gaza gelmeyip, saat 10:30 dan sonra işlem yapmalarını öneririm.
Gap yapıp da oradan aşagıya kepçelerlerse sermayenin tümü bitebilir...
Eğer olası gapla yukarı açarlarsa kendisinden önceki CCI tepesi +300 olduğundan her şekilde uyumsuz olacaktır.
[QUOTE=teo;58908]Tavan olursa biz ne yapacağız, pozisyon yok, tavandan alınmaz, tavan olmuşsa short yapılmaz :) hhehehe[/QUOTE]
abi tavan olursa sakın short açmayın ya ....... çok kötü oluyor ben geçenki tavanda short açmıştım .. pozisyonuda kapatamıyorsun... kötü bir duygu panik oluyor insan .. hehe :) bol kazançlar .....