Açılış tahminim 32.700 dür...Aralık vade için..
Printable View
Açılış tahminim 32.700 dür...Aralık vade için..
yukarı yönlü düşünceye sahip olmama rağmen bu riski almadım...gereği de yok... bu histerik piyasada kazanmayalım ne olacak...bugün %10 artan borsanın yarın %15 düşmeyeceğinin garantisi yok... mantık yürütülemeyen bir piyasada işlem yapmak da pek anlamlı olmuyor..
geçmiş kriz süreçlerine göz atılırsa işin tek bir diple hallolmayacağı da ortada... acele etmeye gerek yok... kıytırık mayıs 2006 düzeltmesinde bile tek diple dönüş yaşanmadı.. bu uzun ve sabır gerektiren bir süreç... dipler yükselmeye başlasın bakalım... zaten fiyatlar ölü durumda... %10 yukardan mallanırız dert değil... yeter ki şu volatiliteden kurtulalım...
mesut abi . aşağıda ismini görüyorum günaydın .. bol kazançlar .. :)
Dolar Bolinger orta bandına gelerek düzeltmesini tamamlamıştır, Eğer buradan alt banda gitmese, yönü yine yukarıyadır...
Sn mbm uzunda olduğunuzu tahmin ediyorum tava %15 açılış ütopik bence
33800 den sort oldum. kısa vadeli.
salı günü biz kapanırken FDOW 8300 civarı idi... şu an 9100lerde... 800 puan fiyatlanacak.. vobun bu açılışı zayıf kaldı gibi
[QUOTE=halojen;58933]yukarı yönlü düşünceye sahip olmama rağmen bu riski almadım...gereği de yok... bu histerik piyasada kazanmayalım ne olacak...bugün %10 artan borsanın yarın %15 düşmeyeceğinin garantisi yok... mantık yürütülemeyen bir piyasada işlem yapmak da pek anlamlı olmuyor..
geçmiş kriz süreçlerine göz atılırsa işin tek bir diple hallolmayacağı da ortada... acele etmeye gerek yok... kıytırık mayıs 2006 düzeltmesinde bile tek diple dönüş yaşanmadı.. bu uzun ve sabır gerektiren bir süreç... dipler yükselmeye başlasın bakalım... zaten fiyatlar ölü durumda... %10 yukardan mallanırız dert değil... yeter ki şu volatiliteden kurtulalım...[/QUOTE]
ne diyim. +.
[QUOTE=BULUT;58913]citigroup, garanti bankası için tavsiyesini \"tut\"tan \"al\"a, yapı ve kredi bankası
için tavsiyesini de \"sat\"tan \"tut\"a yükseltti.
---
[COLOR=\"Red\"][B]TAVAN MIYIZ[/B][/COLOR]
\"EVET\"
[COLOR=\"red\"][B]TAVAN MIYIZ?[/B][/COLOR]
\"EVET\"[/QUOTE]
Arkadaşım biz olmaz dedikçe sen geceden beri her mesajında TAVAN TAVAN dedin durdun, olmadı bak. Ne yapacaksın şimdi?? Shortta olanların sinirini bozup durdun... Hergün batacak demekle, tavan tavan demek arasından bi fark yok bence... Biraz saygılı olalım diğer pozisyondaki arkadaşlara...
[QUOTE=halojen;58938]salı günü biz kapanırken FDOW 8300 civarı idi... şu an 9100lerde... 800 puan fiyatlanacak.. vobun bu açılışı zayıf kaldı gibi[/QUOTE]
demin bahsettmeye çalıştım, dışarısı bizden agresif düşmüştü biz biraz sağlam durmuştuk.
vay be ne tavanmış
[QUOTE=jelibon;58939]ne diyim. +.[/QUOTE]
bende açılışda piasa long emri yolladım 33.300 den 8 adet geldi. 33750 den geri verdim yeter şimdilik. tebrikler size de