5 Dakikalık grafik üzerinde kaç günlük hareketli ortalamaları koyunca hem 5 dk grafikte hemde 60 dk grafik için al veya sat sinyalni görebilirim
Printable View
5 Dakikalık grafik üzerinde kaç günlük hareketli ortalamaları koyunca hem 5 dk grafikte hemde 60 dk grafik için al veya sat sinyalni görebilirim
[QUOTE=Vob Trader;58944]bende açılışda piasa long emri yolladım 33.300 den 8 adet geldi. 33750 den geri verdim yeter şimdilik. tebrikler size de[/QUOTE]
ben biraz aşağıya verdim longu gelmedi.:..:
[quote=jelibon;58942]demin bahsettmeye çalıştım, dışarısı bizden agresif düşmüştü biz biraz sağlam durmuştuk.[/quote]
evet haklısın sn.jelibon.. bunu atlamışım...birebir korelasyon yaşanmıyor ne zamandır..
[QUOTE=jelibon;58946]ben biraz aşağıya verdim longu gelmedi.:..:[/QUOTE]
nasılsa sanko böle günlerde 4-5 sn ye anca iletior diye piasa veriom ben yok sa anında iletse verilirmi öle emir :)
[QUOTE=BULUT;58846]Durum hiçde daha önceki tuzak yükselişe benzemiyor. Bariz bir tepki hareketi var.
Biz kapalıyken tüm dünya % 10-15 arasında tepki verdi.
Brezilya borsası % 15 den fazla yükseldi.
İngiltere borsası % 15 e yaklaştı
Nikkei deki yükseliş % 15 leri buluyor.
Dow % 11 yükselmiş durumda
Almanya % 11 yukarda.
Buna rağmen mi satış fırsatı olarak kullanılacak. Bence bu ortamda şort düşüneni yakarlar. Oyun dışına iterler.
Yarın tavan açılış bekliyorum.[/QUOTE]
Tavan ya da taban açılış beklemeyin VOBda çünkü VOB marjı %15 iken spot marjı %10. Tüm hisseler taban ya da tavan olsa yine de %15 olmaz. Taban tavan olayını artık sadece öğleden sonraları göreceğiz.
Yahu niye tavan olmadı bu Vob.
Şimdi spottaki hisseler TAVAN olunca napcak ki bu VOB.
IMKB-30 dan ayrı bir hisse olarak mı takılacak. Ya yarın sözleşme KAPANIŞI NOLCEK?.
Elleri mahkum yükseltmeye. Mahkumlar... :)
[QUOTE=VOBiX;58950]Tavan ya da taban açılış beklemeyin VOBda çünkü VOB marjı %15 iken spot marjı %10. Tüm hisseler taban ya da tavan olsa yine de %15 olmaz. Taban tavan olayını artık sadece öğleden sonraları göreceğiz.[/QUOTE]
Saat 14:30 da TAVAN MIYIZ diyosun? :)
gunaydın arkadaslar..terste kalanları anlayabiliyorum 3sefer -st üste bende boyle buyuk gaplerde terse kalıp verdim karları onda sonra tekrar karlarımı fazlasıyla geri aldım..bunu böbürlenmek için değil ben bile yapabiliyorsam çoğu kişi yapabilir diye soyluyorum...bol kazançlar..
Tum gun yatay takılırsa yıne mama yok flat olanlara...
[QUOTE=hexen;58642]longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X)[B] üstesinde olur eyer [/B] dikat eyer üstesine gider diyrum ..... ozaman 35xxx benim realiz yeresi ....
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/2176/15dakkta0.png[/IMG][/QUOTE]
Yeni long maliyets dikat etsinler.. asaya sallarlar cunki hakları var... systems short signal vermez amma yeni long maliyets acır..
Ben 29500 maliyets 1/2 longs tutyorum halen ... benim hedef 35xxx yeresi sindi 35900..
[QUOTE=hexen;58957]Yeni long maliyets dikat etsinler.. asaya sallarlar cunki hakları var... systems short signal vermez amma yeni long maliyets acır..
Ben 29500 maliyets 1/2 longs tutyorum halen ... benim hedef 35xxx yeresi sindi 35900..[/QUOTE]
Öyle deme be hexen aga , tam tam 33700 verip bereket versin derken, içime kurt düşürdün.
Garantiye bakın tavanda Efg satışları karşılıyor, Bu Efg ters indikator degılmıydı, Her yerde alıcı...Ekım vade aralık vade,Garantı...