-
[B][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Times New Roman]Senaryo :[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman] 1 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Artıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumlu [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR][/FONT][/FONT][/B][FONT=Times New Roman]
Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)[/FONT]
-
Selam.Zero işlem cuma 475 ten full long.Ekranda yoktum sabah falan.Bangkoka yakın AYOTHAYA diye biryerde nehir kıyısında 9.kattan nehri izleyen bir otelde sabahladım.Long falan da şu fiyatlardan asla bozmam.20000 e gelirse stop düşünürüz.Daha çok yol var yukarı.
-
nihayet yaktılar 47000 i :)
-
Geceye her halukarda flat cuma günü kırdığı trend desteğini şuan test ediyoruz! Kafam rahat olsun malum tatildeyim! Huzura ihtiyacım var!
-
hala 300 eksi makas ayıptır yaa.
47500 kapatırsa şaşırmam
-
pardon geceye flat olacaktı!
-
[i][color=#FF0000][b]Geithner: ABD ekonomisi büyümeye başlayabilir[/b][/color]
ABD Hazine Bakanı Timothy Geithner'e göre önde gelen ekonomilerin gelecek iki çeyrekte büyümeye başlaması olası fakat hala ciddi riskler var. İleride ciddi zorluklar ve riskler olduğunu belirten Geithner dünyanın en büyük ekonomilerinin ekonomik aktiviteyi artırmak için gereken adımlar konusunda anlaştığını söyledi. Geithner, "İşin özünde güçlü bir fikir birliği sağladığımızı düşünüyorum" dedi.[/i]
-
-
[quote=SEYYAH;134665]APSD +7.400 iyi arttı bugün.bakalım seans sonuna ne kadarı kalacak.[/quote]
11235 :eek:
-
kolbastı iptal şemmamme geliyor galiba
halayın başını EFG çekiyor pehh
-
[quote=Fantom;134675]kolbastı iptal şemmamme geliyor galiba
halayın başını EFG çekiyor pehh[/quote]
efg de bi halt edecekse ilk önce tetikçisi morbaş ı gönderiyor.
-
saatlik dow ;
[IMG]http://i28.tinypic.com/33tnfqr.gif[/IMG]
-
850 den komple flat geceyede flat. Çok şükür bugün iyiydi piyasayı rahat takip edince bişeyler oluyor.
-
[QUOTE=SEYYAH;134673]apsd +11.300 yuh be...[/QUOTE]
Turgut Özal'dan Allah razı olsun
serbest piyasayı Türkiye'ye iyiki getirdi
alan memnun satan memnun.dng
-
[QUOTE=juliano;134676]efg de bi halt edecekse ilk önce tetikçisi morbaş ı gönderiyor.[/QUOTE]
Yaşar Hoca Marbaşı nasıl gözden kaçırdı hayret
bir suç duyurusu daha gelirse şaşırmam.lelele
-
[quote=Fantom;134675]kolbastı iptal şemmamme geliyor galiba
halayın başını EFG çekiyor pehh[/quote]
iptal yok yarına erteleme olur en fazla..
dow hele bi avrupayı kapasın sonra yapar yapacağını..
-
hadi morbaş 600 de beklıyorum.
-
[quote=YAVUZHAN;134674]11235 :eek:[/quote]
törpülediler apsd yi..5430
-
-
-
[quote=YAVUZHAN;134683]törpülediler apsd yi..5430[/quote]
çoğu günlükçüyüş demekki poz açanların.6500 kontratı kapattılar.
-
pozisyonum olmadan yazıyorum cuma kırdığımız desteğe yapışık kapatıyoruz hem spot hem vadelide saatlik grafiklerde bozulma emareleri var dikkatli olun hem kısa hem uzun riskli bana göre!
-
Cuma gelen short 46000 longa döndü gece kapanış longda büyük ihtimal yarın açılışta yukarı devam edecektir sanıyorum .Bugün cumanın tersini uyguluyacaklar kapanışta basıp yarın açılışta alacaklar.
İyi akşamlar...
-
cümleten iyi akşamlar !
topu dow a attık,+ kapamayı başaramazsa yarın 46500 altında her türlü açılışa stop !
-
geceye kısa girdim...........duygusal.....
-
Açık pozisyon tamamen masal gece long devam.Bye.
-
Realtime DJI;
[url]http://realtime.paragaranti.com/HSOgetJPG/HSOgetChart.exe?s=DJI&tm=40007,7232986111[/url]
-
[i]16.07.2009 da Merkez Bankası toplantısı var.[/i]
-
long devam.
sabah çarpılmazsak iyidir.lelele
-
geceye pozısyon alma derdındeyım, bır yandan da sevıye belırlemeye calısıyorum, ama fıyatlar sabıt, lem yıne bı numara var dıyorum ıcımden dudakları kıpırdatarak, yok oyle ağır kufurler falan değil, ama hala tek işlem gecmıyor, meger pıyasa 10 dakıka once kapanmıs.
buyrun işte, böyle de acar bır yatırımcıyım:)
Kendımın bu saf ve temız halını sevıyorum, allah muhabbetımı eksık etmesın(sahsımla)
herkeşe ıyı aksamlar.
-
DJI coşti, 8191..
çanağı tamamladı..
-
dji 8228... ohaa lebraaamm ceyymmmsss... :eek:
-
gün boyu kısa kovalamaktan güzelim trendi heba ettik en son 950 sat 650 uzayarak durnayı gözünden furduk:D genelde kısa kovalamama rağmen dow diplerdeyken, dowun bu akşam kopacağını belirttim ve son dakikalarda uzadım ama beygir ve pohu tezi dolayısıyla tırsmıyor değilim:..:
şimdi daha erken ama yarın olası yukarı açılışlarda yine her seviyeden kademeli poz kapayıp kısalacam nasipse.
-
cumadan kalan 46.475 LONG larım duruyor...
asti ses ver! 1-2 1-2- deneme 1-2...
-
[quote=SEYYAH;134702]cumadan kalan 46.475 LONG larım duruyor...
asti ses ver! 1-2 1-2- deneme 1-2...[/quote]
Astinin alıcılarmı bozuldu.:..::..::..:Boykot bitmedimi daha Asti..
-
[quote=Larossıan;134703]Astinin alıcılarmı bozuldu.:..::..::..:[B]Boykot bitmedimi daha Asti[/B]..[/quote]
forumdakilerle veya modlarla hele hele ceorita HeLLim ile sorunu yok astinin.
onun kendi iç dünyasında problemleri var.gel-gitler ve iç çatışmalar yaşıyormuş bana özelden yazdı :::
sadece bugün 25-45-55 tane falan PM attı bana.beynim sulandı kendisinin yüzünden :::
lem asti gözünün yavını yiyim forumda yaz beni özelden taciz etme.bu işten en zararlı ben çıktım lem.ama en karlıda ben çıkacağım :p
yazsana lem asti cvp yazabiliyorsan.yazda görek :::
-
syn .asti foruma dönmeni kendi adıma dört gözle bekliyorum.
-
selam..tatil istemiyrm ama çocuklar sıkılıyo..bende arada bakarak işlem yaptırıyorm..bugün longlara hiç dokunmayacaktım..çıp çıp yüzerken geldimki.. döndüm 475 long devamm..imf awww..
Sayın hellim... foruma gecikmeli vob fiyat izleme eklesek çok iyi olabilir..
-
Asti böyük sözü dinle yaz iki kelime be ya ayıp ediyon ama jerfin sen nerelerdesin be ya.Bunlar neden yazmıyo anlayamadım ben yokken bişeylermi oldu ne bişeyemi kızdılar hayır olsun.
-
NIKKEI kaç gündür düşüyordu 10.080 mi ne gördü 1 TEMMUZ da o günden beri düşüyor.bugün kapanışı 9.050...
eğer DJI kelek yapmazsa kapanışa kadar yarın sabah NIKKEI iyi bir + yapabilir.
ama DJI ın lastiği patlarsa işler karışır.o zaman NIKKEI ne yapar bilmiyorum.