-
[quote=Larossıan;134748][URL="http://img134.imageshack.us/i/screenhunter3l.png/]"][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/654/screenhunter3l.png[/IMG][/URL]
Şöyle bir referans yuvarlağı koyalım.[/quote]
abi yukarıdaki gösterge kocaoğlana ait aşırı alım satım bölgelerinimi gösteriyor ?
-
[quote=YAVUZHAN;134750]abi yukarıdaki gösterge kocaoğlana ait aşırı alım satım bölgelerinimi gösteriyor ?[/quote]
Hayır noxa ve benim ufak bir göstergemle bir referans indikatörü.:D
-
Ufaktan ilk sinyaller gelmeye başlıyor %50 flatlayayım.
-
kapamaca kupamaca yok öyle 2000 kontratla gitsin çocuk kandırsınlar
dönüşü görmeden poz kapamak beni bozar long devam
-
dow jones son tepesi 8887 den yaklaşık 800 puan lık bir realizeye uğrasada dünkü kapanışıyla bir süredir altında işlem gördüğü günlük ortalamasının hemen 20 puan altında güzel bir kapanış yaptı dün.göstergeler aşırı alım bölgelerinden aşırı satım bölgelerine kadar inip rahatladı.günlük ortalama 8350 de.şimdi yeniden bu seviyenin üstünde kalıcı olması lazım ki bi önceki tepe üzerinde yeni bir zirve yapabilsin.son tepenin üstünde 9200 seviyesi böyle bir durumda hedef olacaktır.aksi bir durumda dün yaşanan sert çıkışın son günlerdeki düşüşlere bir tepki hareketi olduğunu düşündürecektir ve realize devam edecektir..ağırlığın ilk senaryodan yana olduğunu düşünerek izlemeye devam..
[IMG]http://i30.tinypic.com/2zdyw6c.gif[/IMG]
-
47525-600 arasındaki yaklaşık 6000 kontrat bakalım ne olacak ?
-
Ayılarla boğalar birbirine girdi heral.. 47,400-47500 arası sıkıştı..
Az sonra DAX'ın açılışı da biraz yön verecektir sanırım..
Ölümüne short :)
-
46.475 LONG lar 47.450 den FLAT...
gut bay pozisyon :..:
-
araba,çamaşır makinası ve klima aynı gün bozulurmu kardeşim :(
çıkmam gerekiyor,sizlere kolay gele..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;134758]araba,çamaşır makinası ve klima aynı gün bozulurmu kardeşim :(
çıkmam gerekiyor,sizlere kolay gele..[/QUOTE]
Bazen üst üste gelir, Allah sağlık versin. Bozulanlar tamir olur nasılsa. Geçmiş olsun...
-
günaydınlar....long devam...ağır kitleyim..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;134758]araba,çamaşır makinası ve klima aynı gün bozulurmu kardeşim :(
çıkmam gerekiyor,sizlere kolay gele..[/QUOTE]
olur abi olur bir ara hatırlatıver gayri başımdan geçenleri anlatem :::
-
[quote=YAVUZHAN;134758]araba,çamaşır makinası ve klima aynı gün bozulurmu kardeşim :(
çıkmam gerekiyor,sizlere kolay gele..[/quote]
çin atasözü:
"bela yalnız gelmez!.."
-
[quote=unlimitted;134762]çin atasözü:
"bela yalnız gelmez!.."[/quote]
felaketler asla yalnız gelmez, incilüz atasözü:..:
-
[quote=unlimitted;134762]çin atasözü:
"bela yalnız gelmez!.."[/quote]
Jerfın yalnız gelmez astatını de alıp gelır gıbı bır sonuc da cıkar bundan:..:
-
Astatın sıte de tekrar yazma şartlarını şu şekılde acıklıor;
seyyah dan 2,5 lıtre kola, kapağı acılmamıs ve gazı kacmamıs olacak, kuınden mantı, bol kepce olacak, benden de cesme tatılı, 1 paket sığara ve her sıgarası bıttıgınde bir ıkı tek otlanma ımkanı,
bunlardan bırı dahi kabul edılmese dönmeyecekmış,
lem astı ölüm allah sana cesme tatılı ısmarlamam, unut sen onu:)
-
jetler cesme de alcak ucus yapıyor, 250 uzunlar 450 den kapatıldı, noliyiii:(
-
Yavuzhan kardesım, bu astatın şahsı kayafı ıyıce bozdu, sımdı de camasır makınesı, araba ve klıma ıstıyor, ustelık onarımdan gecmıs garantı belgelı olacakmıs, bu adam senın malına göz dıkmıs tikkat et.
enorton dan da ısteklerı varmıs, 1.5 iskender; kaymaklı künefe, lem asti bu sıcakta nalları mı dıkıcen yaw, ne mıde var sende be kardeşım:)
( bu kadar yuzsuzluk olur mu ya, adam bızı haraca bağlayacak)
-
GOLDMAN SACHS bilançosu bugün gelecekti değil mi? ben mi yanlış biliyorum yohsam.
-
47450
47600
arasında 8000 kontrata yakın pasif emir var
ne iş ya
-
[quote=tuareg;134767]Yavuzhan kardesım, bu astatın şahsı kayafı ıyıce bozdu, sımdı de camasır makınesı, araba ve klıma ıstıyor, ustelık onarımdan gecmıs garantı belgelı olacakmıs, bu adam senın malına göz dıkmıs tikkat et.
enorton dan da ısteklerı varmıs, 1.5 iskender; kaymaklı künefe, lem asti bu sıcakta nalları mı dıkıcen yaw, ne mıde var sende be kardeşım:)
( bu kadar yuzsuzluk olur mu ya, adam bızı haraca bağlayacak)[/quote]
yapmaz öyle şeyler astatin,biraz dinlensin döner diye umuyorum.
zaten sayısal tiyosu verdik mahçup olduk kendisine :)
-
[quote=YAVUZHAN;134770]yapmaz öyle şeyler astatin,biraz dinlensin döner diye umuyorum.
zaten sayısal tiyosu verdik mahçup olduk kendisine :)[/quote]
vay yuzsuz astı vay, sayısal tahmını bıle belese getırıyor, sız daha onu masum sanmaya devam edın. yarın super loto tahmını de ıster.
-
Bu yukarı yazılan kontratlar ne iş, py fantazı mı yapıyor?? 8000 lot,
-
evdeyim fiyat göremiyorum,cnbc-e den takılıyorum.
cnbc-e de en sevdiğim spiker var :::
-
en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..
-
8000 kontratla piyasaya baskı kuruyolar
-
[quote=marakes;134774]en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..[/quote]
alışta mı satısta mı?
-
son aldığım ve sağlam kaynaktan aldığım bir bilgiyi paylaşayım sizlerle.
asti hsonu sayısal lotoda [B][COLOR=red]3[/COLOR][/B] bilmiş.ve kazandığı parayla birlikte sırra kadem basmış :p
biliyordum zaten bu adamın ne kadar paragöz bişey olduğunu :::
-
[quote=truva;134775]8000 kontratla piyasaya baskı kuruyolar[/quote]
Benım de nacızane tecrubem, nereye mal yığıyorlarsa o yöne götürüyorlar, 48000 denerlerse sasmam.
-
[quote=marakes;134774]en son bu kadar kontrat garantının maıl attgı zaman vardı 500 600 arasnda 6000 kontrat falandı..[/quote]
sonra ne oldu
-
47400 kısa...fdow çarpar vob u..
-
hangi ülkede ne zaman tatil olduğunu gösteren güzel bi site:
[url]http://www.tatil-gunleri.com/index.htm[/url]
-
[QUOTE=abka;134780]47400 kısa...fdow çarpar vob u..[/QUOTE]
bugün iyi düşüş beklerim..stop koyup çıktım..
-
[i]Goldman Sachs Group Inc/The 14.07.2009 15:30
Intel Corp 14.07.2009 Wall Street Kapanışı Sonrası
Johnson & Johnson 14.07.2009 saati belli değil[/i]
-
[quote=tuareg;134776]alışta mı satısta mı?[/quote]
satısta..hatta cızılmeden once harantı asagıları boyamıstı bı anda
-
sonra o garanın maıl attgı gun ıste..2000 puan cıvarı yukselmıstı bı anda
-
[i]IMF beklentisi dışında en güçlü beklenti banka karlılıkları ve bunun bankacılık hisselerine yansıması olarak söylenebilir.[/i]
-
[quote=tuareg;134764]Jerfın yalnız gelmez astatını de alıp gelır gıbı bır sonuc da cıkar bundan:..:[/quote]
Jerfin ile Astatin, bu forumun en renkli simaları arasındadır.
pozisyon yorumlarına katılıp katılmamak ayrı bir konu. ama her forumda, iki çift laf edecek insan olması önemlidir. ufuk açar.
Ernest Hemingway'in "çanlar kimin için çalıyor" isimli kitabının ön sayfasında yer alan hikayeyi herkesin okumasını tavsiye ederim.
bu forumdan beğenin ya da beğenmeyin kim giderse gitsin, çanlar, forumda kalanlar için çalacaktır...
-
bugun hangı yone kestremııoruz tabı ama sert hareket gelıcek gozukuo..hem hacım hem kademeler cok sıskın..
-
[quote=unlimitted;134787]Jerfin ile Astatin, bu forumun en renkli simaları arasındadır.
pozisyon yorumlarına katılıp katılmamak ayrı bir konu. ama her forumda, iki çift laf edecek insan olması önemlidir. ufuk açar.
Ernest Hemingway'in "çanlar kimin için çalıyor" isimli kitabının ön sayfasında yer alan hikayeyi herkesin okumasını tavsiye ederim.
bu forumdan beğenin ya da beğenmeyin kim giderse gitsin, çanlar, forumda kalanlar için çalacaktır...[/quote]
evet toplu yaşam bole bısey..begnemedıgne gıt begendgıne kal deme hakkın yok..herkes ayrı bi dünyadır..ve gereklidir..