-
[quote=tuareg;134778]Benım de nacızane tecrubem, nereye mal yığıyorlarsa o yöne götürüyorlar, 48000 denerlerse sasmam.[/quote]
Bazen de öyle olmuyor.. Diğer piyasaların akışına göre değerlendiriyorlar..
Yine de bi daha 47700 yukarı deneyip mal basacaklarına dair inancım kuvvetleniyor..
Buralarda iyi tutuyorlar çünkü.. Bi kademeye verip hemen sonra alıyorlar..
ne yapacakları belli olmaz..
-
UFak bi deneyeceğim çünkü katliam belki bugün olabilir......terso kalmak istemem..dax da 4800 üstü denerse
Sizin de dediğiniz gibi IMF ile ilgili bi haber patlatıp 48500-48700 götürebilirler..
İşte o zaman çoğunluğu fiyatlar çok şişti diyen KY ler kıyılırlar.. paralar biter..teminatlar buhar olur......bunu ,istiyorlarsa deneyebilirler...
Madem psikolojiye oynuyorlardı şimdililik içimden geçen BY mantığı bu.
[U][B]47350 az miktar LONG. No short...[/B][/U]
-
durumlar
Forumda yazmama kararı alamamın nedeni, herhangibir kişi veya mesaj v.c. forumun kendisi ile ilgili değildir. Yoğun hemde çok yoğun ilgi ve alaka göstermem gereken başka işlerin varlığıdır. Aha da bonus track..Tüm göstergeler çok sert bir harekete işaret ediyor. Aşağı ihtimali daha fazla görünsede..8Bugünkü yükselişte MFI hızla gevşemiştir. Türkçesi birileri şiddetle mal vermiştir..verenin kim olduğu da mühim tabiki. DIS 20 seviyesini yukarıdan kırmak üzeredir. İstatistiki olarak 20 aşağı kırıldığında genelde düşüş başlar..Trend gücü göstergesi 2 seviyesindedir ve referans düzeydedir. Tabi bu graf 15 dklık graf..2 ters barla film değişir mi..değişir..mesaj: sistem sat evrmediği sürece ala oturmaya devam..ancak sat verrisede zero tereddütle uymak lazım..
[IMG]http://i31.tinypic.com/21ertwo.jpg[/IMG]
-
bu hacimle 37700 geçmesi çok zor uzuncular dikkat etsin kısacılar içinde bu nokta stop olması gerekir...fdji ile relatif güce bakacak olursak dün sabah ki 45900 lerdeki seviyelerdeyiz...
relatif güç artmadan 37700 ü ve 47500 ü geçemeyiz..
-
13:30'da Açıklanması Beklenen Goldman Sachs'ın Bilançosu
saat dogrumu
-
15 dklık sistem geçisi sat üretti...12:00 ola hayrola
-
[QUOTE=deks;134783][i]Goldman Sachs Group Inc/The 14.07.2009 15:30
Intel Corp 14.07.2009 Wall Street Kapanışı Sonrası
Johnson & Johnson 14.07.2009 saati belli değil[/i][/QUOTE]
[QUOTE=truva;134794]13:30'da Açıklanması Beklenen Goldman Sachs'ın Bilançosu
saat dogrumu[/QUOTE]
[I]Benim bildiğim 15:30[/I]
-
Goldmncılara uyarı: Dün bloomberg de Goldman ın tüm tahmincileri "beat" edecek şekilde iyi bilanço açıklayabileceğindne bahsediliyordu..beklenti ve finito ikilisine dikkat yani
-
spot iyi değil çok satış yedi...
-
[quote=unlimitted;134762]çin atasözü:
"bela yalnız gelmez!.."[/quote]
Evet ilk Taylantta internet bozuluyor sonra para kaybediyorum.Hatta en dip oluyor 47250 den short.Hala sabahtan beri öyle elimde kaldı.Çok büyük satış baskısı var imkbde.Öyle böyle değil.Düşecez epey.Gece de short.Çünkü dow falan çok yüksek.
-
[U]47175 full long[/U].. biraz daha yukarı tepki var gibi geliyor.. tırışkadan verişler bunlar birden vermiyorlar.... [B][U]neyse short fırsatını kaçırdık[/U].. [/B]
bi de long deneyeceim
saygılar...
-
aslolan spot onunda durumu parlak değil.en yükseğe göre 1000 puan aşağı geldi.vadeli makasla duruyor ayakta şimdilik...
-
vay astatın kardesım gelmıssın, ahan da butun forum şahıttır, senın yoklugunu hep hissettım, tez gelesın dıye bıldıgım tum duaları da okudum, vallaaa,
arkandan laf edenler mutlaka olmustur, kendı adıma dıyorum, hepsıne karsı senı savundun, valaaa dıyorum yaa,
-
Dow a açılışta haberler iyi gelirlerse ilk 1 saat bi 8360-8370 gösterirler.. tepki fırsatı...
sonra aşağı gidebilir...
-
GÖKHANCIM, ne demek İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.
36000 DEN BERİ ŞORTTAYIM .GERİSİNİ SEN TAHMİN ET.
SENİN ABLAN OLARAK BANA AZ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
BU ARDA TAYLANDLI ARKADSIN PEK GÜZEL.AYAK MASAJI YAPMAYI BİLİYOR MU?
-
Böyle bir de bakıyom artistlikler falan.Ben öyle laf salatasına gelmem.Kafa şişirmeyin fazla.Biliyorsanız kazanın yeyin.İşinize bakın.Ne kafa ütülüyorsunuz.Millete Eyvallah mı çekecez bir de.Bildim gitti uçtu öngörmüştüm.Yazmıştım.Aha bu da sabah görmüştüm böyle olacağını.Bunlar ile bakkaldan zor ekmek verirler size.Edebiyat yapmayın.Para varsa kazanın çoluğunuza çocuğunuza harcayın.İhtiyacınızı görün.Eski yazı alıntılamak falan da ne oluyor öyle.Onlar ile bakkalcı acırsa size belki bir tane şeker verir.
-
[quote=BORSACIOZGUR;134800][U]47175 full long[/U].. biraz daha yukarı tepki var gibi geliyor.. tırışkadan verişler bunlar birden vermiyorlar.... [B][U]neyse short fırsatını kaçırdık[/U].. [/B]
bi de long deneyeceim
saygılar...[/quote]
Akşam görecez abi tırışka verişmi geberteceklermi.Darmadağın olacak bu imkb.Aşağı yolculuk başlıyor.Hiç de tırışka değil bu satışlar.Dow yüzde 3 e gelmiş.Biz eksi oluyoruz nerdeyse.İmkb eksi oldu da.Aşağı düşecez.Sen gerçi öngörülerde başarılısın.Benim doluyor vaktim yakında yollayacan beni vobtan.
-
Gökhan lutfen hiç bir yere gitme ?
Biz daha yeni geldik
-
[QUOTE=yoden;134804]GÖKHANCIM, ne demek İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.
BU ARDA TAYLANDLI ARKADSIN PEK GÜZEL.AYAK MASAJI YAPMAYI BİLİYOR MU?[/QUOTE]
36000 vob mu imkb 100 mü :)
-
Vob 36000 ilk alışımdı acemi sonra hep güşecek diye bekledim
-
Vob 36000 short demek istedim
-
[quote=yoden;134804]GÖKHANCIM, ne demek İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.
BU ARDA TAYLANDLI ARKADSIN PEK GÜZEL.AYAK MASAJI YAPMAYI BİLİYOR MU?[/quote]
Vallahi ablam o ne demek istedim.Epey düşecez bence.36000 den beri short kaldı isen o zaman vobu direk bırak.Öğrenmen gereken en önemli şeyi öğrenmemişsin.Ya öğren yada bırak.Arkadaşım tırnaklarımı kesti az önce.Yüzde 80 90 civarı evlenecem gibi.Sanırım beraber dönecez Türkiyeye.Ben Amerikaya da gittim.Öyle ayağını bırak tırnağını kestirmeyi kız ayağına dokunmaz bile.Bu kendisi kesmek istedi.Aldı makası eline kesti.Ben böyle bu tarz inceliklere pek alışkın değilim.Bunu her kız kaldırmaz.Bir şey daha çok var beni etkileyen onu yazamam burada.Ama ben vefayı çok severim.Sanırım bu kız ile evlenecem.Bazı vardır sırf içip sıçmak ister.Bu ise beni çekip çevirmek.Diskodan şuradan buradan uzak tutmak istiyor.Zamanımızı başka şeyler ile değerlendirmek istiyor.Hayatımda ilk defa kız sözü dinledim ve akşam başkasının sözü ile diskoya gitmedim.Güzel de oldu.Geldik muhabbet ettik.Ben kararlarımı verirken çok düşünürüm.Bunu da düşünüyorum.Şu askerlik işi olmasa.Dur bakalım.Nasip kısmet.Müslüman da olacak.Kabul ediyor.Ama hazır değil ben istemiyorum müslüman olmasını.Kalbine inmeliiiiiiii.
-
Dow uçuyor düşüyoruz.Bakmayın öyle çok pahalıyız.Fırsat bulunca veriyorlar.Düşecez.
-
Valla ben taylanda eşimle 2 defa gittim.
Insanlar inanılmaz sadık ve hala insan gibiler
maddiyet daha oralar ulaşmamış
böyle bir kızı hiç kaçırma ablacım.
Vob 'a gelince ablacım ben dediğim gibi yeniyi bir bulaştıum pir bulaştım zannettim ki borsa gibi al kağıdı at kenara ,uzun süre bakma
hiç alakası yok
inanılmaz tehlilkeli
neyse ki destekleyecek fianasım vardı da.
Işi cidden bilenler yapmalı ama tv falaln insanlara tuzak hazırlıyor
-
Hala uzun vadede düşecek beklentim var
-
[i][color=#FF0000][b]JP Morgan: Yakın zamanda IMF anlaşması yok [/b][/color]
JP Morgan raporunda IMF anlaşmasının tamamlanmasının olası olmadığını ve toplam 75 baz puanlık faiz indirimi beklediğini belirtti. Detaylar şöyle: Yakın zamanda IMF anlaşması yok Türk yetkililer ile IMF arasındaki ilişkide iyileşme var fakat Başbakan Erdoğan'ın Stand-by için gereken adımı atması olası değil. TCMB enflasyon risklerinin aşağı yönlü olduğundan emin ve toplam 75 baz puanlık faiz indirimi bekliyoruz (önceki tahminimiz 25 baz puan). İş dünyası hükümetin teşvik paketinden memnundu fakat şimdi mali disiplin talep ediliyor. [/i]
-
Shortlarımızı açtık bekliyoruz.
-
[QUOTE=yoden;134810]Vob 36000 short demek istedim[/QUOTE]
11000 puandır terste mi bekliyorsunuz yani, pes valla...
-
Tam acemi işi aklın almıyor değil mi?
-
[QUOTE=yoden;134818]Tam acemi işi aklın almıyor değil mi?[/QUOTE]
Bundan sonra alır heralde...:::
-
[quote=enorton;134817]11000 puandır terste mi bekliyorsunuz yani, pes valla...[/quote]
yaa tabii ki arada uzuna fallan geçtim ama gene de çıkaramadım,
tekrar shorta döndüm
-
tayland uçak bileti gidiş dönüş ne kadar
-
Ben ikisinde de turla gittim
-
[quote=yoden;134822]Ben ikisinde de turla gittim[/quote]
turla yaptıgım tatiller keyif vermiyo
tatilde bari serbest olayım
-
Tur tatillerini ben kalacak yer ve uçak için istedim hiç bilmediğim bir ülke olduğu için tura hiç katılmadık
-
artı makas shortları baskı altında tutuyo
8000 kontrat longları korkutuyo
ben long bekliyorum
-
enortoon pascal ne alemde..
-
175 kısa, 1 adet:) stop 180
riske gırmem bugun
-
[i][color=#FF0000][b]Yabancı sermaye girişi yüzde 52 azaldı [/b][/color]
Ekonomik kriz, yabancı sermaye girişini de olumsuz etkiledi. Türkiye'ye uluslararası doğrudan yatırım girişi, yılın ilk beş ayında yüzde 52 azaldı. Hazine Müsteşarlığı'nın verilerine göre, Türkiye'ye mayıs ayında 466 milyon dolarlık yabancı sermaye girişi oldu. İlk beş aylık tutar ise 3 milyar 584 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu rakam, 2008'in aynı dönemindeki 7.5 milyar dolarlık girişe göre yüzde 52,2 azalışı gösteriyor[/i]
-
longları kapattım.
az önce fdow 8300e gitti
vadeliyi almadılar.eskiden olsan 48e götürürlerdi
short mantıklı