[QUOTE=hexen;59012]35900 yeresi hedefim 35500 oldu sindi[/QUOTE]
Bunuda not ettim. Sağol.
Printable View
[QUOTE=hexen;59012]35900 yeresi hedefim 35500 oldu sindi[/QUOTE]
Bunuda not ettim. Sağol.
[COLOR="Red"][B]AB DE HALA YANGIN SÖNMEDI...[/B][/COLOR]
Sabah sizlere 5 Kasimdan bahsediyordum : iste onunla ilgili kaygilar simdiden basladi .... (yani bahsettigim bankalardan biri düsmeye basladi su an ....).
HERBIE NIN BILANCOSU GELDI....
HERBIE 9 aylik bilancosunda, kari +25% kadar yükelmis oldu : artik HERBIE rahatlikla yolla devam edebilir... ama arkasindan EXXON kosuyor... çünkü unutmamaliki HERBIE petrol ile çalisiyor.....
[url]http://www.ekinvest.com[/url]
Vade bitiminde bu kadar makas size de salakça geliyor mu?
Yarın vadesonu gelen ekim sözleşmeleri spot endeksin 700 puan üzerinde işlem görüyor. Arbitraj var ama endeks30a duyarlı hisse yok.
[QUOTE=sentinus;59017]Vade bitiminde bu kadar makas size de salakça geliyor mu?[/QUOTE]
tvanalr nedeniyle spot yükselemiyor kinci seans spot yükselir vob bekler ya da daha yavaş yüksleir.
Anaaa
,
Vob da tavana ne kadar kaldı
Onu da saat 14:30 da görürüz heralde.
Garanti 2. seansda tavan kitleyincve kim ne yapabilirki :)))
[QUOTE=VOBiX;59019]tvanalr nedeniyle spot yükselemiyor kinci seans spot yükselir vob bekler ya da daha yavaş yüksleir.[/QUOTE]
Enteresan tahtalarda alıcılar yabancılar, yerli alıcı değil, bu da bana daha önceki dökümanı hatırlattı,
Yabancılar göstere göstere alıcı gibiyse aslında satıcıdır...
34750 gecersek ekimde 36 ya kdr boşuz
[QUOTE=VOBiX;59019]tvanalr nedeniyle spot yükselemiyor kinci seans spot yükselir vob bekler ya da daha yavaş yüksleir.[/QUOTE]
GDP verisinden önce hızla almaya bakıyorlar aceleleri var gibi.
27400'de 100 saatlik ortalama var... bunu ağustos ayından beri geçemedi endeks... çok ciddi direnç... oralara yaklaşınca stres artması olabilir...
Aralık vadeye dikkat , kısaların canını çok fena yakabilirler .
adım gibi eminim aralık vadede salı günü hsbc 32000 malietle 1000 adet kısa yaptı veya poz kapadı ama matriksin salı günü pastası yok gel de çıldırma dolayısıyla da genel pasta yanlış