ABDde önceki GDP % değişimi kaç olmuştu bilgisi olan var mı?.......Tamam buldum %+2.8 miş.
Printable View
ABDde önceki GDP % değişimi kaç olmuştu bilgisi olan var mı?.......Tamam buldum %+2.8 miş.
Aralık Ekime göre %1 daha yuakrıda shortu olanlar Aralığa geçerlerse %1 lik bir arbitraj sağlanır.
Aralık vadeyi böyle sağlam tutan zihniyete saygılarımı sunarım onlar olmazsa nasıl para kazanırız değil mi ? Ben de açtım shortlarımı dayanamadım. Hadi kastırın biraz daha biraz daha shortlayalım..dng
[QUOTE=VOBiX;59061]Aralık Ekime göre %1 daha yuakrıda shortu olanlar Aralığa geçerlerse %1 lik bir arbitraj sağlanır.[/QUOTE]
Fark %2 oldu arbitraj devam ediyor.
5dakk system short signalde halen 15 dakk system halen long signalde gun system halen long signalde.
Bu kadar artış nasıl oluyor anlamadım...Yahoo financeden alıntı en çok artan...:confused:
MSS Strategic Return Notes Linked t 999.99 9:35AM ET 994.04 +16706.55% 400
Bir tespit , hiç bir arkadaşımızı etkilemesin , sadece görüş olarak paylaşmak istiyorum ;
Aralık vade kısalar son derece tehlikeli , ekim vadeye , aralıgı kısaya zorlamak için veriyorlar hissi var bende , bunu gözden kaçırmayalım.
sevgiler , saygılar.
[QUOTE=saganak;59066]Bir tespit , hiç bir arkadaşımızı etkilemesin , sadece görüş olarak paylaşmak istiyorum ;
Aralık vade kısalar son derece tehlikeli , ekim vadeye , aralıgı kısaya zorlamak için veriyorlar hissi var bende , bunu gözden kaçırmayalım.
sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
Doalr 1,49dan 1,54e çıktı bunun hiç mi etkisi yok?
Ben de bi yorum yapayım DOWla ilgili...DOW negatif GDPye ve azalan kişisel harcamalara rağmen açılır açılmaz at tepmiş gibi yükseliyorsa kapanışı pek hayırlı olmuyor böyle durumlarda sonra ertesi sabah olanlar malum.
Resmen alışları ile bizi hipnoz etti Efg *******sı...
Aralık kısa ekim uzun yapanları zarar ettirdiler geçen vadede böyle olmuştu
eyer 15 dakk system kapanmaya long signalde kalır bende longs bozmaycayım long yatcayım amma eyer short signal gelir ben flat olcayım