DOW açılınca ulusal 100 endeksinin 37000 üstünde kapandığını öngörebiliyorum...
Printable View
DOW açılınca ulusal 100 endeksinin 37000 üstünde kapandığını öngörebiliyorum...
[QUOTE=Fantom;134908]5inci element ne :)
TAHTA olmasın :)[/QUOTE] voltran misali..çocukluğumun kahramanı:)
[quote=enorton;134905]Fdow biz sabah açıldığımız seviyede ama biz 700 puan aşağıdayız...[/quote]
negatif ayrıştık bu sefer galiba ?
46500-550 önemli destek seviyesi ...bence...
gelemedim 800 şartlı kısa emrimi girmişler
shortum
herşey sat da..46975 tepkide dirençtir..yani,taze kısa yeri..
[quote=Fantom;134906]he ya daha yukarı kopacak sen long devam et..
millete nutuk atıyosun batacaksın diye
bu gidişle sen batacan
full short devam[/quote]
Arkadaşım niye saldırdın anlamadım kii ? [U]47100[/U] long [U]47000[/U] stop yazmışım. stoplar çalıştııı.. eee ?
+short ekledim.. ordan da alah bereket 200 puan kaldı . allah bereket versin gün bazında 700 puan artıdayız...
[U][B]46725 tekrar longum 46600 stop[/B][/U]....
sen saldıracak yer arıyormuşsun... içinde biriktirmişsin uzun süredir..
[QUOTE=abka;134912]voltran misali..çocukluğumun kahramanı:)[/QUOTE]
yaş kaç sayın abka..
benim de kahramanımdı
bir de He-Man ve Shira vardı..
dow nasıl açılacak sizce tahminleri alabilir miyiz ?
[QUOTE=abka;134916]herşey sat da..46975 tepkide dirençtir..yani,taze kısa yeri..[/QUOTE]
PASCAL hala AL da :) ve günlükler de AL da...
[IMG]http://img65.imageshack.us/img65/3237/adszdqf.jpg[/IMG]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;134917]Arkadaşım niye saldırdın anlamadım kii ? [U]47100[/U] long [U]47000[/U] stop yazmışım. stoplar çalıştııı.. eee ?
+short ekledim.. ordan da alah bereket 200 puan kaldı . allah bereket versin gün bazında 700 puan artıdayız...
[U][B]46725 tekrar longum 46600 stop[/B][/U]....
sen saldıracak yer arıyormuşsun... içinde biriktirmişsin uzun süredir..[/QUOTE]
ne saldıracam sana. iyi halt etmişsin.
bulaşma
[QUOTE=Fantom;134918]yaş kaç sayın abka..
benim de kahramanımdı
bir de He-Man ve Shira vardı..[/QUOTE]
görünüşüne göre aynı yaştayız..:)
herşey derken,bendeki sistemleri kastettim..ama hala sat vermeyen sistem varsa...formülüne falan tekrar bakmak lazım..:)
ama şu PASKAL ı çok meram ediyorum..ama güvenmek için 12 aylık teste tabi tutmak lazım..bende alt yapı hazır sn enorton...:)
[QUOTE=abka;134922]görünüşüne göre aynı yaştayız..:)[/QUOTE]
ben 27 yaşındayım
geceleri saymazsak 13.5 eder .lelele
psakal ın günlüğü çok güzel görünüyor...daha önce si nasıl..mesela 2008..günlükte 12 ay azdır..
fxci gıı hani analiz denizemi düştün bizi unuttun gayri..kuin kısalamadı bakayore..
[QUOTE=Fantom;134924]ben 27 yaşındayım
geceleri saymazsak 13.5 eder .lelele[/QUOTE] tevellüt 1975...zaten derler kamera kişiyi 7 yaş geç gösterirmiş..yoksa kilo muydu o..:)
[QUOTE=abka;134927]tevellüt 1975...zaten derler kamera kişiyi 7 yaş geç gösterirmiş..yoksa kilo muydu o..:)[/QUOTE]
evet kiloluydum o resimde
sonra spor yaptım baya..
zayıfladım.
dur resmi değiştireyim son halimle
DİKKATTT;
5 BAKAN ortak basın topl. duzenleyecekmıs, cantandan keklık cıkmasın? ellerın tetıkte olmasında fayda var, ben flat.
[QUOTE=abka;134925]psakal ın günlüğü çok güzel görünüyor...daha önce si nasıl..mesela 2008..günlükte 12 ay azdır..[/QUOTE]
09.02.2005 ten bu yana 82 işlem % 425 kar... baya az gibi gözüküyor ama kaldıraç 1...
dowa bak heyy..
[QUOTE=tuareg;134929]DİKKATTT;
5 BAKAN ortak basın topl. duzenleyecekmıs, cantandan keklık cıkmasın? ellerın tetıkte olmasında fayda var, ben flat.[/QUOTE]
Shortta olduğum için inşallah imf ile anlaşıldı haberi gelir diye temenni ediyorum. 99 yılında yine aylarca böyle imf gazı ile uçmuştuk. bi sabah kalktım, dün gece yarısı anlaşma imzalandı diyor haberler. Dedim uçarız heralde, iyi bir açılış sonrası gümlemiştik...
makas da tamam eşitlediler yediler fazlalık puanları..
eksi makas görürsem şaşırmam:::
Valla hıcbır fıkrım yok, altyazı gordum, poz da olan arkadaslar ılgılenebılir dıye haber vermek ıstedım sadece.
[quote=QUEEN;134931]dowa bak heyy..[/quote]
bakmaz mıyız :)
8327'den 8355'e (şimdilik)
satış baskısı hissediliyor..
Konuşmak için çok erken ama Tuncer Şengöz ün son yazısında belirttiği korku filmi sanki başlayacakmış gibi hissediyorum...
[quote=QUEEN;134936]satış baskısı hissediliyor..[/quote]
ben spottan huylandım gı VOB yine fena durmuyor...ama asıl piyasa spot orası dağılırsa vadeli kendi başına 50.000 olamaz :::
[QUOTE=enorton;134937]Konuşmak için çok erken ama Tuncer Şengöz ün son yazısında belirttiği korku filmi sanki başlayacakmış gibi hissediyorum...[/QUOTE]Tuncer hoca nerede yazıyor.adresini verebilir misin.
Dowun bu gece gideceği yer burası eğer buradan yukarı giderse geçen aykı zirvelerini zorlar ama tahminimce yukarı gidemez.
şindik SPOT bugün en yükseğini gördü günüde en düşükten kapatırsa mum grafta güzel bir dönüş BAR ı oluşur günlükte...
Tırışkadan verişler bunlar. Valla :) bişey eksik. [U]harbiden bişey eksik yine :)[/U]
[U]yarına yine uzun düşünüyorum.[/U]
İçimden bir ses bu sefer Pascaldan haklı çıktın diyor, hala SAT vermedi yaw :D
fdowda saatlikler ve 30 dak satda..üstelik 30 dak da iyi bir negatif uyumsuzluk var.geceye sistemli kısayım..
[QUOTE=abka;134939]Tuncer hoca nerede yazıyor.adresini verebilir misin.[/QUOTE]
[url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]
[QUOTE=SEYYAH;134938]ben spottan huylandım gı VOB yine fena durmuyor...ama asıl piyasa spot orası dağılırsa vadeli kendi başına 50.000 olamaz :::[/QUOTE]
düşüş sancılı...tepkili..o yüzden hangısı tepki bazen şamşırıyorm
[quote=enorton;134943]İçimden bir ses bu sefer Pascaldan haklı çıktın diyor, hala SAT vermedi yaw :D[/quote]
enorton sistem kaçtan AL vermişti en son?
şimdi bunlar döner alırlar bemce..
[quote=enorton;134937]Konuşmak için çok erken ama Tuncer Şengöz ün son yazısında belirttiği korku filmi sanki başlayacakmış gibi hissediyorum...[/quote]
Hangi yazı o ?
[quote=enorton;134937]Konuşmak için çok erken ama Tuncer Şengöz ün son yazısında belirttiği korku filmi sanki başlayacakmış gibi hissediyorum...[/quote]
Merak edenler için;
[url]http://blog.borsanaliz.com/[/url]